AVIS Ейлат
10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

AVIS Ейлат

Най-добрите коли под наем в Ейлат, Израел. Без скрити такси. Безплатно анулиране

AVIS Ейлат

AVIS за коли под наем в Ейлат

Ейлат коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от AVIS Car Rental в Ейлат бяха прегледани от + клиенти с оценка 0/10. Най-евтината кола от AVIS Car Rental в Ейлат е автомобилът Mazda 2 в клас Компактен. Цената е само 21,57 € на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Икономичен при наем в Израел. Най-евтината кола от клас Икономичен от AVIS Car Rental в Ейлат е предоставена от Hyundai i20 за 27,29 € на ден.

  Cal-Auto е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Ейлат, с рейтинг средна оценка от 7.5/10, въз основа на 250+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Cal-Auto е Fiat Panda от клас Малък с наем от 24,74 € на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Израел, която е Икономичен, най-евтината кола от Cal-Auto в Ейлат е Hyundai Getz, на цена от 28,46 € на ден.

  Сред Икономичен, най-популярният модел е Nissan Micra. Цената му започва от 18,35 € на ден от Budget Car Rental, чийто среден рейтинг е 6.5/10, въз основа на 500+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Ейлат е Hyundai i25 Accent от Budget Car Rental. Цената му е само 13,77 € на ден. Budget Car Rental е прегледана от 500+ клиенти с средна оценка от 5.6/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за AVIS в: Ейлат

AVIS
Информация и Контакти
Име на фирмата: AVIS Car Rental
Адрес: Harava Road, Harava Road Pob 1250, Eilat, 8800
Телефон: (972) 8-6373164/5
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Неопределено — Дружеството за наемане още не определи типа на пикапа.

AVIS за коли под наем в Eilat

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Ван
Ван
SUV
SUV
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 32 € от 27 € от 188 €
Cal-Auto
Cal-Auto
от 25 € от 28 € от 79 €
Enterprise
Enterprise
от 32 € от 25 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 28 € от 33 € от 77 € от 108 € от 103 € от 99 €
Europcar
Europcar
от 25 € от 29 € от 189 € от 69 € от 127 €

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Ейлат. Вземете евтини цени за AVIS на Коли под наем