AVIS Eilat
10
00
10
00
 Leiebiler

AVIS Eilat

Beste leiebiler i Eilat, Israel. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

AVIS Eilat

AVIS leiebil i Eilat

Leiebiltips til Eilat

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra AVIS Car Rental i Eilat ble anmeldt av + kunder med en vurdering på 0/10. Den billigeste bilen fra AVIS Car Rental i Eilat er Mazda 2 i leiebilklassen Kompakt. Prisen er kun USD 23,49 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Økonomi i Israel. Den billigste bilen i Økonomi fra AVIS Car Rental i Eilat er presentert av Hyundai i20 for USD 29,72 per dag.

  Cal-Auto er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Eilat med en gjennomsnittsvurdering på 7.5/10, basert på 250+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Cal-Auto er Fiat Panda i leiebilklassen Mini for USD 26,95 per dag.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Israel, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra Cal-Auto i Eilat Hyundai Getz, med en pris på USD 31,00 per dag.

  Blant Økonomi er den mest populære modellen Nissan Micra. Prisen starter fra USD 19,99 per dag fra Budget Car Rental, hvilken gjennomsnittlig score er 6.5/10, basert på 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Eilat er Hyundai i25 Accent fra Budget Car Rental. Prisen er kun USD 15,00 per dag. Budget Car Rental ble anmeldt av 500+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 5.6/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om AVIS i Eilat

AVIS
Info & Kontakter
Firmanavn: AVIS Car Rental
Adresse: Harava Road, Harava Road Pob 1250, Eilat, 8800
Telefon: (972) 8-6373164/5
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Ikke spesifisert — Leiefirmaet angav ikke opphentingstypen ennå.

AVIS leiebilpriser i Eilat

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Van
Van
SUV
SUV
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 35 fra USD 30 fra USD 205
Cal-Auto
Cal-Auto
fra USD 27 fra USD 31 fra USD 86
Enterprise
Enterprise
fra USD 34 fra USD 27
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 31 fra USD 35 fra USD 84 fra USD 118 fra USD 112 fra USD 108
Europcar
Europcar
fra USD 27 fra USD 32 fra USD 206 fra USD 75 fra USD 139

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Eilat Få billige priser for AVIS bilutleie