HERTZ Летище Арланда Стокхолм
10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

HERTZ Летище Арланда Стокхолм

Най-добрите коли под наем в Летище Арланда Стокхолм (ARN), Швеция. Без скрити такси. Безплатно анулиране

HERTZ Летище Арланда Стокхолм

HERTZ за коли под наем в Летище Арланда Стокхолм

HERTZ in Летище Арланда Стокхолм
HERTZ
HERTZ
7.8
/10
Много добре
7.5
/10
Обща стойност за парите
7.6
/10
Чистота
7.7
/10
Обслужване на бюрото за наем
7.6
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.6
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 2000 + отзиви на клиенти

Летище Арланда Стокхолм коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Hertz Car Hire в Летище Арланда Стокхолм бяха прегледани от 2000+ клиенти с оценка 7.8/10. Най-евтината кола от Hertz Car Hire в Летище Арланда Стокхолм е автомобилът Ford Ka в клас Малък. Цената е само 26,20 € на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Стандартен при наем на автомобил в Летище Арланда Стокхолм и автомобили от клас Компактен при наем в Швеция. Най-евтината кола от клас Стандартен от Hertz Car Hire в Летище Арланда Стокхолм е Volvo V60 Estate за 35,61 € на ден. Най-евтината кола от клас Компактен от Hertz Car Hire в Летище Арланда Стокхолм е предоставена от Ford Focus за 27,78 € на ден.

  SIXT Rent A Car е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Летище Арланда Стокхолм, с рейтинг средна оценка от 8.7/10, въз основа на 500+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от SIXT Rent A Car е Mini Cooper от клас Икономичен с наем от 44,42 € на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Летище Арланда Стокхолм е Комби с цени от SIXT Rent A Car, започващи от 59,13 € на ден за BMW 3 Series Estate.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Швеция, която е Компактен, най-евтината кола от SIXT Rent A Car в Летище Арланда Стокхолм е Mercedes A Class, на цена от 46,87 € на ден.

  Що се отнася до най-популярния продавач в Швеция, името му е Budget Car Rental (средна оценка от 8.2/10, оценена от 2000+ клиенти). Най-евтиният автомобил Комби в Летище Арланда Стокхолм е Volkswagen Golf Estate, с цени от 31,17 € на ден.

  Сред Компактен, най-популярният модел е Peugeot 308. Цената му започва от 27,36 € на ден от Budget Car Rental, чийто среден рейтинг е 8.2/10, въз основа на 2000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Летище Арланда Стокхолм е Ford Ka от Hertz Car Hire. Цената му е само 26,20 € на ден. Hertz Car Hire е прегледана от 2000+ клиенти с средна оценка от 7.8/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за HERTZ в: Летище Арланда Стокхолм

HERTZ
Информация и Контакти
Име на фирмата: Hertz Car Hire
Адрес: Benstocksvagen 1, Stockholm, 19045
Телефон: +46 859090500
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Безплатен летищен автобус — Компанията за автомобили под наем осигурява безплатен летищен автобус до място за взимане на автомобила в близост до главния терминал.
Рейтинг: 7.8/10, което е Много добре

HERTZ за коли под наем в Летище Арланда Стокхолм

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Ван
Ван
SUV
SUV
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 26 € от 27 € от 279 € от 85 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 96 € от 27 € от 75 € от 46 € от 37 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
от 44 € от 58 € от 92 € от 55 € от 65 €
Green-Motion
Green-Motion
от 27 € от 29 € от 85 € от 36 €
Europcar
Europcar
от 112 € от 31 € от 74 € от 50 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 26 € от 27 € от 54 € от 38 €
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
от 49 € от 49 € от 143 € от 163 € от 88 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 37 € от 49 € от 80 €
International Supplier
International Supplier
от 79 € от 100 € от 120 € от 96 € от 112 €
Avis
Avis
от 101 €

HERTZ за коли под наем отдаване под наем наблизо Летище Арланда Стокхолм

HERTZ отдаване под наем в летищата наоколо

HERTZ коли под наем в железопътни гари

HERTZ коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Летище Арланда Стокхолм

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в железопътни гари

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Летище Арланда Стокхолм. Вземете евтини цени за HERTZ на Коли под наем