MABI Стокхолм Летище Бормма
10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

MABI Стокхолм Летище Бормма

Най-добрите коли под наем в Стокхолм Летище Бормма (BMA), Швеция. Без скрити такси. Безплатно анулиране

MABI Стокхолм Летище Бормма

MABI за коли под наем в Стокхолм Летище Бормма

MABI in Стокхолм Летище Бормма
MABI
MABI
8.5
/10
Отлично
7.8
/10
Обща стойност за парите
8.9
/10
Чистота
8.6
/10
Обслужване на бюрото за наем
8.5
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.7
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 1000 + отзиви на клиенти

Стокхолм Летище Бормма коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от MABI Car Rentals в Стокхолм Летище Бормма бяха прегледани от 1000+ клиенти с оценка 8.5/10. Най-евтината кола от MABI Car Rentals в Стокхолм Летище Бормма е автомобилът Skoda Fabia в клас Икономичен. Цената е само 32,83 € на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Малък при наем на автомобил в Стокхолм Летище Бормма и автомобили от клас Компактен при наем в Швеция. Най-евтината кола от клас Малък от MABI Car Rentals в Стокхолм Летище Бормма е Fiat 500 за 32,92 € на ден. Най-евтината кола от клас Компактен от MABI Car Rentals в Стокхолм Летище Бормма е предоставена от Opel Astra за 35,34 € на ден.

  Europcar е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Стокхолм Летище Бормма, с рейтинг средна оценка от 8.5/10, въз основа на 2000+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Europcar е Skoda Citigo от клас Малък с наем от 64,93 € на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Стокхолм Летище Бормма е Малък с цени от Europcar, започващи от 64,93 € на ден за Skoda Citigo.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Швеция, която е Компактен, най-евтината кола от Europcar в Стокхолм Летище Бормма е Volkswagen Golf, на цена от 146,45 € на ден.

  Най-евтиният автомобил Малък в Стокхолм Летище Бормма, предоставен от MABI Car Rentals (оценен на 8.5/10 от 1000+ клиенти), а най-достъпният автомобил, наблюдаван в групата от продавача, е Fiat 500 с цена от 32,92 € на ден.

  Най-евтиният автомобил Компактен е представен от същия продавач: MABI Car Rentals. Колата е на Opel Astra, с цена от 35,34 € на ден.

  Що се отнася до най-популярния продавач в Швеция, името му е Budget Car Rental (средна оценка от 8.4/10, оценена от 2000+ клиенти). Най-евтиният автомобил Малък в Стокхолм Летище Бормма е Fiat 500, с цени от 95,69 € на ден.

  Сред Компактен, най-популярният модел е Kia Ceed. Цената му започва от 106,17 € на ден от Budget Car Rental, чийто среден рейтинг е 8.4/10, въз основа на 2000+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Стокхолм Летище Бормма е Skoda Fabia от MABI Car Rentals. Цената му е само 32,83 € на ден. MABI Car Rentals е прегледана от 1000+ клиенти с средна оценка от 8.5/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Информация за MABI в: Стокхолм Летище Бормма

MABI
Информация и Контакти
Име на фирмата: MABI Car Rentals
Адрес: Terminalhallen Bromma flygplats, Stockholm
Телефон: +46 8 281988
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Взимане от летището — Компанията за автомобили под наем има бюро в летищния терминал.
Рейтинг: 8.5/10, което е Отлично

MABI за коли под наем в Стокхолм Летище Бормма

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Кабриолет
Кабриолет
Ван
Ван
SUV
SUV
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
от 33 € от 33 € от 82 € от 100 €
International Supplier
International Supplier
от 47 € от 76 € от 88 € от 153 € от 71 € от 90 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 96 € от 35 € от 99 € от 65 €
Europcar
Europcar
от 65 € от 132 € от 354 € от 199 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
от 75 € от 110 € от 135 € от 148 € от 277 € от 130 € от 146 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 34 € от 96 € от 100 € от 132 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 46 € от 47 € от 186 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
от 46 € от 172 €

MABI за коли под наем отдаване под наем наблизо Стокхолм Летище Бормма

MABI отдаване под наем в летищата наоколо

MABI коли под наем в железопътни гари

MABI коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Стокхолм Летище Бормма

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в железопътни гари

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Стокхолм Летище Бормма. Вземете евтини цени за MABI на Коли под наем