MABI Stockholm Lufthavn Bromma
10
00
10
00
 Leiebiler

MABI Stockholm Lufthavn Bromma

Beste leiebiler i Stockholm Lufthavn Bromma (BMA), Sverige. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

MABI Stockholm Lufthavn Bromma

MABI leiebil i Stockholm Lufthavn Bromma

MABI i Stockholm Lufthavn Bromma
MABI
MABI
8.5
/10
Utmerket
7.8
/10
Total verdi for pengene
8.9
/10
Renslighet
8.6
/10
Service i skranken
8.5
/10
Hentingsprosess av leiebil
8.7
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 1000 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Stockholm Lufthavn Bromma

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra MABI Car Rentals i Stockholm Lufthavn Bromma ble anmeldt av 1000+ kunder med en vurdering på 8.5/10. Den billigeste bilen fra MABI Car Rentals i Stockholm Lufthavn Bromma er Skoda Fabia i leiebilklassen Økonomi. Prisen er kun USD 35,72 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Mini i Stockholm Lufthavn Bromma og leiebilklassen Kompakt i Sverige. Den billigste bilen i Mini fra MABI Car Rentals i Stockholm Lufthavn Bromma er Fiat 500 for USD 35,82 per dag. Den billigste bilen i Kompakt fra MABI Car Rentals i Stockholm Lufthavn Bromma er presentert av Opel Astra for USD 38,45 per dag.

  Europcar er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Stockholm Lufthavn Bromma med en gjennomsnittsvurdering på 8.5/10, basert på 2000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Europcar er Skoda Citigo i leiebilklassen Mini for USD 70,65 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Stockholm Lufthavn Bromma er Mini med priser fra Europcar som begynner med USD 70,65 per dag for Skoda Citigo.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Sverige, hvilket er Kompakt, er den billigste bilen fra Europcar i Stockholm Lufthavn Bromma Volkswagen Golf, med en pris på USD 159,35 per dag.

  Den billigste Mini-bilen i Stockholm Lufthavn Bromma levert av MABI Car Rentals (vurdert til 8.5/10 av 1000+ kunder), og den rimeligste bilen som er sett i gruppen fra selgeren, er Fiat 500 priset til USD 35,82 per dag.

  Den billigste Kompakt-bilen er presentert av samme leverandør: MABI Car Rentals. Bilen er Opel Astra, priset til USD 38,45 per dag.

  For den mest populære leverandøren i Sverige, er navnet Budget Car Rental (gjennomsnittlig score på 8.4/10 rangert av 2000+ kunder). Den billigste Mini-bilen i Stockholm Lufthavn Bromma er Fiat 500, med priser fra USD 104,12 per dag.

  Blant Kompakt er den mest populære modellen Kia Ceed. Prisen starter fra USD 115,52 per dag fra Budget Car Rental, hvilken gjennomsnittlig score er 8.4/10, basert på 2000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Stockholm Lufthavn Bromma er Skoda Fabia fra MABI Car Rentals. Prisen er kun USD 35,72 per dag. MABI Car Rentals ble anmeldt av 1000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.5/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Infromasjon om MABI i Stockholm Lufthavn Bromma

MABI
Info & Kontakter
Firmanavn: MABI Car Rentals
Adresse: Terminalhallen Bromma flygplats, Stockholm
Telefon: +46 8 281988
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Flyplasstjeneste — Bilutleieselskapet har en disk i flyplassterminalen.
Vurdering: 8.5/10, som er Utmerket

MABI leiebilpriser i Stockholm Lufthavn Bromma

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
SUV
SUV
MABI Car Rentals
MABI Car Rentals
fra USD 36 fra USD 36 fra USD 89 fra USD 109
International Supplier
International Supplier
fra USD 51 fra USD 82 fra USD 96 fra USD 166 fra USD 78 fra USD 98
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 104 fra USD 38 fra USD 108 fra USD 71
Europcar
Europcar
fra USD 71 fra USD 144 fra USD 385 fra USD 217
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra USD 82 fra USD 120 fra USD 147 fra USD 162 fra USD 301 fra USD 142 fra USD 159
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 37 fra USD 104 fra USD 109 fra USD 144
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 50 fra USD 51 fra USD 203
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra USD 50 fra USD 187

MABI leiebilsted nære Stockholm Lufthavn Bromma

MABI leiebil på flyplasser i området

MABI leiebil på togstasjoner

MABI leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Stockholm Lufthavn Bromma

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil på togstasjoner

Leiebil i nærmeste byer

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Stockholm Lufthavn Bromma Få billige priser for MABI bilutleie