HERTZ Rennes Kolodvor

10
00
10
00
 Najam automobila

HERTZ Rennes Kolodvor

Najbolji najam auta na/u Rennes Kolodvor, Francuska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

HERTZ Rennes Kolodvor

Najam HERTZ Rennes Kolodvor

HERTZ u Rennes Kolodvor
HERTZ
HERTZ
7.9
/10
Vrlo dobro
7.6
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.2
/10
Čistoća
8
/10
Usluge unajmitelja
7.4
/10
Proces preuzimanja automobila
8
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 5000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Rennes Kolodvor

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Hertz Car Hire u Rennes Kolodvor pregledalo je 5000+ kupacai ocijenilo 7.9/10. Najjeftiniji automobil od Hertz Car Hire u Rennes Kolodvor je Renault Clio Cargo Van iz Kombija klase automobila. Njegova cijena je samo 34,64 USD po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Ekonomski u Francuska. Najjeftini Ekonomski automobil od Hertz Car Hire u Rennes Kolodvor predstavlja Renault Clio za 36,48 USD po danu.

  Keddy-By-Europcar je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Rennes Kolodvor s prosječnom osjenom od 8.1/10, na temelju 5000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Keddy-By-Europcar je Fiat 500 iz Mini klase za 48,54 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Francuska, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Keddy-By-Europcar u Rennes Kolodvor za Peugeot 208, po cijeni od 51,43 USD po danu.

  Najjeftiniji Ekonomski predstavio je AVIS Car Rental (ocjenjen 7.8/10 na temelju 2000+ kupaca). Vozilo je Volkswagen Polo, po cijeni od 40,98 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Peugeot 208. Njena cijena počinje već od 26,90 USD po danu od SIXT Rent A Car iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8.1/10 na temelju 5000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Rennes Kolodvor je za Renault Twingo koju pruža Alamo. Cijena je samo 23,25 USD po danu. Alamo je ocijenilo 2000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o HERTZ na Rennes Kolodvor

HERTZ
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Hertz Car Hire
Adresa: 17 Place De La Gare, Rennes, 35000
Telefon: 02 23 421701
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Nije specificirano — Tvrtka za iznajmljivanje još nije odredila vrstu kurva.
Ocjena: 7.9/10, nalazi se na Vrlo dobro

HERTZ lokacije najma automobila blizu Rennes Kolodvor

HERTZ najam auta na obližnjoj zračnoj luci

HERTZ najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Rennes Kolodvor

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Rennes Kolodvor Ostvarite povoljne cijene kod HERTZ iznajmljivača automobila