THRIFTY Poznan

21
sep
do
2023
10
00
28
sep
do
2023
10
00
 Auto Huren

THRIFTY Poznan

Beste huurauto's in Poznan, Polen. Geen verborgen kosten. Gratis afzegging

THRIFTY Poznan

Verhuur THRIFTY THRIFTY Poznan

THRIFTY in THRIFTY Poznan
THRIFTY
THRIFTY
8.9
/10
uitstekend
8.6
/10
Al met al waar voor uw geld
9
/10
Reinheid
9.2
/10
Service bij de auto huren balie
9
/10
Autohuur ophaalproces
9.1
/10
Afleverprocess van de huurauto's
Gebaseerd op 50 + klantrecensies

THRIFTYis een bekend en populair bedrijf dat in veel landen en steden actief is, waaronder THRIFTY Poznan. Als je ooit aan autoverhuur hebt gedacht tijdens het reizen heb je waarschijnlijk wel eens van dit bedrijf gehoord. Autoverhuur THRIFTY THRIFTY Poznan is een geweldige kans om een auto huren van elk type tegen betaalbare prijzen. Plus, THRIFTY valt op door zijn uitstekende betrouwbaarheid, het heeft alleen moderne auto's die regelmatig technisch worden gekeurd.

Poznan autohuur tips

Normaal gesproken is het zoeken van een autoverhuurbedrijf erg makkelijk met de volgende voorwaarde:

 • Beslis wat je precies nodig hebt.

  Autoverhuur van Thrifty in Poznan werd beoordeeld door 50+ klanten met een score van 8.9/10. De goedkoopste auto van Thrifty in Poznan is de Kia Picanto of de Mini autohuur. De prijs is slechts US$ 20,63 per dag.

  De meeste van onze klanten boeken voertuigen van de Mini autohuuklasser in de Polen. De goedkoopste Mini-auto van Thrifty in Poznan wordt door Kia Picanto voor US$ 20,63 per dag aangeboden.

  Alamo is het autoverhuurbedrijf met de hoogste klantenbeoordeling in Poznan, met een gemiddelde score van 9.2/10, op basis van meer dan 100+ klantenbeoordelingen. Het goedkoopste voertuig van Alamo is de Toyota Aygo of Mini autohuur voor US$ 21,44 per dag.

  Wat betreft de meest populaire autoverhuurgroep in de Polen, waarvan Mini, de goedkoopste auto van Alamo in Poznan Toyota Aygo is, US$ 21,44 per dag kost.

  Onder de Mini, is het populairste model de Fiat 500. De prijs begint vanaf US$ 39,05 per dag bij Global-Rent-A-Car, met een gemiddelde score van 6.4/10, op basis van meer dan 1000+ klantbeoordelingen.

  De goedkoopste huurwagen in Poznan is Fiat 500 van Flex-To-Go. De prijs is slechts US$ 15,50 per dag. Flex-To-Go werd beoordeeld door meer dan 100+ klanten met een gemiddelde score van 7.1/10.

 • Selecteer de datum en tijd voor ophalen en afleveren op de juiste manier.

  Als u wat geld wilt besparen, selecteert u dezelfde ophaal- en terugkomsttijd. Autohuurbedrijven nemen geld voor een volledige huurdag, dus als je 25 uur een auto neemt, betaal je 48 uur (twee volle dagen) huur, en 74 uur voor 96 uur (vier volle dagen) verhuur.

 • Wanneer u een auto kiest, moet u bepalen hoeveel passagiers samen met u reizen en hoeveel bagage in de auto wordt geplaatst. Merk op dat het aantal koffers dat voor elke auto is gespecificeerd, voorwaardelijk is aangegeven. Eén koffer verwijst meestal naar een handtas voor standaard handbagage. Als u een auto huurt voor meer dan 5 passagiers, is het vaak goedkoper en handiger om twee auto's van de standaard autohuurklasse te huren in plaats van één meerzitter.
 • Als u reist met kinderen, vergeet dan niet om een ​​kinderzitje voor uw kind te boeken. Hoewel een kinderzitje een aanzienlijk bedrag kan kosten , de boetes voor het niet hebben van één kan meer kosten dan de kosten van een kinderzitje huren. Houd er ook rekening mee dat u met een gewone vliegticket meestal gratis een kinderzitje kunt meenemen (neem contact op met uw luchtvaartmaatschappij voor nauwkeurigere informatie). Bovendien kunt u na aankomst altijd uw eigen kinderzitje kopen in de dichtstbijzijnde supermarkt
 • Als u met een veerboot of over een landsgrens gaat met uw huurauto, lees dan aandachtig de huurvoorwaarden van verschillende verhuurders. Het is mogelijk dat een autoverhuurbedrijf het overgaan van de grens toestaat en een ander bedrijf het gebruik van een veerboottransport voor uw huurauto toestaat. Als u bovendien van plan bent om tickets voor een veerboot te kopen, dient u het autoverhuurbedrijf hierover vooraf te informeren, waarna zij u het nummer van de auto kunnen vertellen die u te huur krijgt.
 • Let altijd op het brandstofbeleid. Het is niet altijd voordelig om uw huurauto met een volledige tank op te halen en met een lege tank te retourneren. Haast u niet om een volle tank brandstof bij een autoverhuurbedrijf op een klein eiland te kopen of als u een auto voor een paar dagen huurt. Het kan zo zijn dat u niet al die gekochte brandstof kunt gebruiken
 • Overweeg verschillende pick-uptypen. Het handigste ophaaltype is Meet & Greet. Door een autohuur met een dergelijke optie te kiezen, hoeft u niet in de rij te staan ​​of met uw koffers mee te gaan naar een shuttlebus om naar uw autoverhuurlocatie te gaan. In plaats daarvan wordt u bij de uitgang van uw terminal ontmoet met een bord met uw naam of de naam van het autoverhuurbedrijf en uw auto wacht op de parkeerplaats. Bovendien zijn autoverhuurbedrijven met de Meet & Greet-optie meestal goedkoper dan autoverhuur bij de bedrijven met een huurbalie op de luchthaven, omdat ze niet de luchthavenkosten in de huurprijs omvatten.
 • Verwaarloos nooit de extra kosten. In de meeste gevallen moet u een aanbetaling achterlaten op het moment van verhuur (zie onze veelgestelde vragen over extra kosten en Excess Fee Reduction, maar u kunt meestal deze aanbetaling verzekeren of de Excess Fee Reduction kopen. Let altijd op het bedrag van deze aanbetaling, het is mogelijk dat de huurprijs laag is, maar de Excess-vergoeding is erg hoog of omgekeerd. Je moet altijd het totale bedrag in aanmerking nemen, en niet alleen de huurprijs van de auto.
 • U moet altijd het juiste verblijfsland opgeven omdat dit kan resulteren in de prijs van de huur of zelfs in het weigeren van autoverhuur. Meestal voor stuurprogramma's met Amerikaans staatsburgerschap bevatten de vermelde prijzen geen CDW en TP. Als u niet uit de VS komt en een dergelijke huur koopt, bent u misschien erg onaangenaam verrast door de vereiste van de manager om een ​​verzekering te kopen, aangezien een autoverhuurverzekering verplicht is.

Als u op zoek bent naar een vertegenwoordigingskantoor van THRIFTY THRIFTY Poznan, het kan een beetje verwarrend zijn. Er zijn veel plekken van THRIFTY autoverhuur THRIFTY Poznan, en ze zijn niet allemaal in het stadscentrum gelegen. Als je het verkeerde kantoor kiest, moet je de hele stad door om je bestemming te bereiken. In dit geval zal Bocubo helpen. We doen ons best zodat u de dichtstbijzijnde kunt vinden THRIFTY auto huren THRIFTY Poznan in slechts 2 klikken.

Informatie over THRIFTY in THRIFTY Poznan

Autoverhuur THRIFTY THRIFTY Poznan

THRIFTY THRIFTY Poznan biedt een enorme keuze aan auto's. Het is een van de vele redenen waarom veel mensen kiezen THRIFTY autoverhuur THRIFTY Poznan. Het wagenpark van het bedrijf omvat sedans en hatchbacks, wagons, jeeps, cabrio's en executive auto's van verschillende populaire merken:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai, enz.

Deze en nog veel meer auto huren THRIFTY THRIFTY Poznan. Ze hebben allemaal geen noemenswaardige schade en worden constant onderhouden.

THRIFTY
Informatie en Contact
Bedrijfsnaam: Thrifty
Adres: Poznan Airport, Bukowska 285, Poznan, 60-189
Telefoon: 225001500
Zie op de kaart: Google Maps
Kenmerken
Ophaal type: Ophalen bij luchthaventerminal — Het autoverhuurbedrijf heeft een balie in de luchthaventerminal.
Beoordeling: 8.9/10, welke is uitstekend

Nog een reden om te kiezen THRIFTY THRIFTY Poznan is de betrouwbaarheid van dit bedrijf. Het werkt al vele jaren en heeft zeer positieve feedback ontvangen. Alle processen binnen THRIFTY autoverhuur THRIFTY Poznan zijn gestroomlijnd, dus er zijn geen moeilijke situaties. Vanaf het moment van autoverhuur tot het ontvangen van de sleutels zijn alle fasen eenvoudig en ongecompliceerd. De geselecteerde auto zal altijd op je wachten bij de THRIFTY THRIFTY Poznankantoor. Hier kom je zeker niet in de situatie dat de auto nog niet bij de punt is aangekomen of je de verkeerde auto wordt aangeboden. Alles loopt op rolletjes bij THRIFTY THRIFTY Poznan.

Als een auto kleine krassen heeft, worden deze vastgelegd in het contract. U kunt er dus zeker van zijn dat u bij het inleveren van uw auto geen kosten in rekening wordt gebracht voor krassen waar u niets mee te maken heeft. THRIFTY THRIFTY Poznan respecteert haar klanten en streeft ernaar hun reis zo comfortabel en ontspannend mogelijk te maken.

THRIFTY auto huren locaties in de buurt van THRIFTY Poznan

Hoe kies je een auto huren THRIFTY THRIFTY Poznan

Een autoverhuur kiezen THRIFTY THRIFTY Poznan is supergemakkelijk. Om de juiste keuze te maken, moet u eerst begrijpen waarom u een auto moet huren. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een goedkope en comfortabele optie om van het vliegveld naar het stadscentrum te komen of om met weinig bagage door de stad te rijden, dan is een hatchback of sedan geschikt voor u. Autoverhuur THRIFTY Poznan THRIFTY biedt de goedkoopste opties in deze klasse. Bovendien bespaart u flink op brandstof.

Als uw reis off-road rijden omvat, is een SUV een goede keuze. het zou genoteerd moeten worden dat THRIFTY autoverhuur THRIFTY Poznanbiedt verschillende voertuigen van deze klasse aan. Als je geïnteresseerd bent in extreme avonturen en van plan bent om naar de bossen, steppen, prairies te rijden, dan is een terreinwagen een geweldige optie. THRIFTY auto huren THRIFTY Poznan heeft veel auto's te huur tegen eerlijke prijzen. Als je niet alleen een goede cross-country capaciteiten nodig hebt, maar ook een grote kofferbak, kies dan voor een wagon.

Om met veel passagiers of een grote hoeveelheid vracht te reizen, huur je een VAN. KiezenTHRIFTY autoverhuur THRIFTY Poznan,u heeft de mogelijkheid om een bestelwagen te huren die aan al uw behoeften voldoet.

THRIFTY verhuurlocaties in nabijgelegen luchthavens

THRIFTY autoverhuur THRIFTY Poznan met Bocubo

Als u op zoek bent naar THRIFTY autoverhuur THRIFTY Poznan, wij kunnen u helpen de goedkoopste en meest betrouwbare optie en het dichtstbijzijnde kantoor te vinden. Onze service is in het leven geroepen om u te helpen snel de beste autoverhuur voor korte tijd te vinden. Met Bocubo kunt u in slechts een paar klikken een auto huren. Met dank aan Bocubo, THRIFTY autoverhuur THRIFTY Poznan is nog sneller en handiger geworden.

Om de Bocubo te gebruiken, hoeft u alleen uw locatie aan te geven en voor hoeveel dagen u een voertuig wilt huren. Daarnaast kunt u kiezen voor de optie “Terug naar een andere locatie”.

Binnen een paar seconden ziet u alle aanbiedingen voor autoverhuur THRIFTY Poznan. Onze service toont u de dichtstbijzijnde verhuurkantoren en de goedkoopste opties aangeboden door verschillende bedrijven. U hoeft geen tijd te verspillen aan het bezoeken van verschillende autoverhuurkantoren en praten met managers om alle voorwaarden en prijzen te leren kennen. We hebben al alles voor je gedaan. Autoverhuur THRIFTY THRIFTY Poznan met Bocubo is een geweldige optie om binnen enkele minuten een auto huren.

Waarom Bocubo gebruiken voor autoverhuur THRIFTY THRIFTY Poznan?

Bocubo brengt de beste aanbiedingen van de meest betrouwbare autoverhuurbedrijven samen. Met onze aggregator vind je snel de dichtstbijzijnde THRIFTY kantoor en autoverhuur voor ophalen op een geplande dag. U kunt ook aanbiedingen vergelijken van THRIFTY en andere bedrijven om de meest aantrekkelijke voorwaarden en laagste prijzen te kiezen.

Wij tonen u de kantoren die het dichtst bij u in de buurt zijn. Je hoeft dus niet meer de hele stad door te rijden op zoek naar een verhuurkantoor. Selecteer het gewenste punt en de auto, boek deze en betaal. Kom daarna op de gewenste datum naar het kantoor van het verhuurbedrijf en binnen enkele minuten ontvangt u de sleutels. Geen wachtrijen en lange formulieren invullen! Met Bocubo huurt u binnen enkele minuten uw perfecte auto!

Auto huren in de buurt van THRIFTY Poznan

Meest populaire verhuurlocaties in nabijgelegen luchthavens

Meest populaire autohuur op treinstations

Meest populaire auto huren locaties in de dichtstbijzijnde steden

Waarom een ​​auto huren met BOCUBO

Beoordelingen

10%
5%
15%

Bespaar tijd, bespaar geld!

Aanbiedingen van alle auto huren aanbieders bij THRIFTY Poznan. Krijg goedkope prijzen voor auto huren van THRIFTY