THRIFTY Poznan

21
Sep
Rab
2023
10
00
28
Sep
Rab
2023
10
00
Kereta Sewa

THRIFTY Poznan

Kereta sewa terbaik di Poznan, Poland. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

THRIFTY Poznan

Sewa THRIFTY THRIFTY Poznan

THRIFTY di THRIFTY Poznan
THRIFTY
THRIFTY
8.9
/10
Cemerlang
8.6
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
9
/10
Kebersihan
9.2
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
9
/10
Proses pengambilan kereta sewa
9.1
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 50+ ulasan pelanggan

THRIFTY ialah syarikat terkenal dan popular yang beroperasi di banyak negara dan bandar, termasuk THRIFTY Poznan. Jika anda pernah terfikir untuk menyewa kereta semasa dalam perjalanan, anda mungkin pernah mendengar tentang syarikat ini. Kereta sewa di THRIFTY THRIFTY Poznan ialah peluang yang baik untuk menyewa kereta dalam apa jua jenis pada harga yang berpatutan harga. Selain itu, THRIFTY terkenal kerana kebolehpercayaannya yang sangat baik, ia hanya mempunyai kereta moden yang kerap menjalani pemeriksaan teknikal.

Petua kereta sewa Poznan

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Thrifty di Poznan telah diulas oleh 50+ pelanggan dengan rating 8.9/10. Kereta termurah dari Thrifty di Poznan adalah Kia Picanto kereta sewa kelas Mini. Harganya cuma USD 20.63 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Mini di Poland. Kereta Mini paling murah dari Thrifty di Poznan dibawakan oleh Kia Picanto untuk USD 20.63 sehari.

  Alamo adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Poznan dengan purata skor rating adalah 9.2/10, berdasarkan pada 100+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Alamo ialah Toyota Aygo, kereta sewa kelas Mini untuk USD 21.44 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Poland, adalah Mini, kereta paling murah dari Alamo di Poznan ialah Toyota Aygo, diletakkan harga pada USD 21.44 sehari.

  Antara Mini, model paling popular ialah Fiat 500. Harganya bermula dari USD 39.05 sehari dari Global-Rent-A-Car, dengan skor rating purata ialah 6.4/10, berdasarkan pada 1000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Poznan adalah Fiat 500 dari Flex-To-Go. Harganya cuma USD 15.50 sehari. Flex-To-Go dinilai oleh 100+ pelanggan dengan purata skor rating 7.1/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Jika anda sedang mencari pejabat perwakilan THRIFTY di THRIFTY Poznan, ia mungkin sedikit mengelirukan. Terdapat banyak tempat THRIFTY sewa kereta THRIFTY Poznan, dan tidak semuanya terletak di pusat bandar. Jika anda tersalah pilih pejabat, anda perlu melalui seluruh bandar untuk sampai ke destinasi anda. Dalam kes ini, Bocubo akan membantu. Kami melakukan yang terbaik supaya anda boleh mendapatkan kereta sewa THRIFTY terdekat di THRIFTY Poznan dalam hanya 2 klik.

Maklumat mengenai THRIFTY di THRIFTY Poznan

Kereta untuk disewa di THRIFTY THRIFTY Poznan

THRIFTY THRIFTY Poznan menawarkan banyak pilihan kereta. Ini adalah salah satu daripada banyak sebab mengapa ramai orang memilih THRIFTY sewa kereta THRIFTY Poznan. Armada kereta syarikat termasuk sedan dan hatchback, gerabak, jip, boleh tukar dan kereta eksekutif pelbagai jenama popular:

 • Mercedes;
 • Volvo;
 • Buick;
 • BMW;
 • Chevrolet;
 • Kia;
 • Hyundai, dsb.

Kereta ini dan banyak lagi kereta boleh disewa di THRIFTY THRIFTY Poznan. Kesemuanya tidak mengalami kerosakan yang ketara dan sentiasa diselenggara.

THRIFTY
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Thrifty
Alamat: Poznan Airport, Bukowska 285, Poznan, 60-189
Nombor Telefon: 225001500
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Pengambilan Di Lapangan Terbang — Syarikat kereta sewa mempunyai kaunter di terminal lapangan terbang.
Nilaian: 8.9/10, yang mana Cemerlang

Sebab lain untuk memilih THRIFTY THRIFTY Poznan ialah kebolehpercayaan syarikat ini. Ia telah berfungsi selama bertahun-tahun dan telah menerima maklum balas yang sangat positif. Semua proses dalam penyewaan THRIFTY THRIFTY Poznan diperkemas, jadi tiada situasi yang sukar. Dari saat membuat tempahan kereta hingga menerima kunci, semua peringkat adalah mudah dan mudah. Kereta yang dipilih akan sentiasa menunggu anda di pejabat THRIFTY THRIFTY Poznan. Di sini anda pasti tidak akan menemui situasi yang kereta belum tiba di tempat atau anda ditawarkan kereta yang salah. Semuanya berjalan seperti jam di THRIFTY THRIFTY Poznan.

Jika kereta mempunyai sebarang calar kecil, ia direkodkan dalam kontrak. Oleh itu, anda boleh yakin bahawa apabila anda memulangkan kereta anda, anda tidak akan dibilkan untuk calar yang anda tiada kaitan. THRIFTY THRIFTY Poznan menghormati pelanggannya dan berusaha untuk menjadikan perjalanan mereka seselesa dan santai yang mungkin.

THRIFTY lokasi kereta sewa berhampiran THRIFTY Poznan

Cara memilih kereta untuk disewa di THRIFTY THRIFTY Poznan

Memilih kereta di THRIFTY di THRIFTY Poznan adalah sangat mudah. Untuk membuat pilihan yang tepat, fahami dahulu mengapa anda perlu menyewa kereta. Sebagai contoh, jika anda sedang mencari pilihan yang murah dan selesa untuk pergi dari lapangan terbang ke pusat bandar atau menunggang di sekitar bandar dengan sedikit bagasi, hatchback atau sedan akan sesuai untuk anda. Kereta sewa di THRIFTY Poznan THRIFTY menawarkan pilihan termurah dalam kelas ini. Selain itu, anda akan menjimatkan banyak minyak.

Jika perjalanan anda termasuk pemanduan luar jalan, SUV ialah pilihan yang bagus. Perlu diingat bahawa kereta sewa THRIFTY di THRIFTY Poznan menawarkan beberapa kenderaan kelas ini. Jika anda berminat dengan pengembaraan yang melampau dan berhasrat untuk menunggang ke hutan, padang rumput, padang rumput, kereta luar jalan akan menjadi pilihan yang bagus. Sewaan THRIFTY di THRIFTY Poznan mempunyai banyak kereta untuk disewa pada harga berpatutan. Jika anda memerlukan bukan sahaja keupayaan merentas desa yang baik tetapi juga batang yang besar, pilih gerabak.

Untuk melakukan perjalanan dengan ramai penumpang atau sejumlah besar kargo, sewa VAN. Memilih kereta sewa THRIFTY di THRIFTY Poznan, anda berpeluang menyewa kereta lapang yang sesuai dengan semua keperluan anda.

THRIFTY sewa di lapangan terbang dan sekitar

THRIFTY kereta sewa THRIFTY Poznan dengan agregator Bocubo

Jika anda sedang mencari THRIFTY kereta sewa THRIFTY Poznan, kami boleh membantu anda mencari pilihan yang paling murah dan paling dipercayai serta pejabat yang terdekat. Perkhidmatan kami dicipta untuk membantu anda mencari kereta terbaik untuk sewa jangka pendek dengan cepat. Dengan Bocubo, anda boleh menyewa kereta hanya dalam beberapa klik. Terima kasih kepada Bocubo, THRIFTY kereta sewa THRIFTY Poznan telah menjadi lebih pantas dan lebih mudah.

Untuk menggunakan agregator Bocubo, cuma nyatakan lokasi anda dan berapa hari anda ingin menyewa kenderaan. Selain itu, anda boleh memilih pilihan "Kembali ke lokasi lain".

Dalam beberapa saat, anda akan melihat semua tawaran untuk sewa kereta di THRIFTY Poznan. Perkhidmatan kami akan menunjukkan kepada anda pejabat sewa terdekat dan pilihan termurah yang ditawarkan oleh syarikat yang berbeza. Anda tidak perlu membuang masa melawat pejabat sewa kereta yang berbeza dan bercakap dengan pengurus untuk mengetahui semua syarat dan harga. Kami telah melakukan segala-galanya untuk anda. Menyewa kereta di THRIFTY THRIFTY Poznan dengan Bocubo ialah pilihan yang bagus untuk menempah dan menyewa kereta dalam masa beberapa minit.

Mengapa menggunakan Bocubo untuk menyewa kereta di THRIFTY THRIFTY Poznan?

Bocubo menghimpunkan tawaran terbaik daripada syarikat penyewaan kereta yang paling boleh dipercayai. Dengan pengagregat kami, anda akan segera mencari pejabat THRIFTY terdekat dan menempah kereta untuk diambil pada hari yang dijadualkan. Anda juga boleh membandingkan tawaran daripada THRIFTY dan syarikat lain untuk memilih syarat yang paling menarik dan harga terendah.

Kami menunjukkan kepada anda pejabat yang paling dekat dengan anda. Oleh itu, anda tidak perlu lagi bersiar-siar di seluruh bandar untuk mencari pejabat sewa. Pilih tempat dan kereta yang dikehendaki, tempah dan bayar. Selepas itu, datang sahaja ke pejabat syarikat penyewaan pada tarikh yang diperlukan, dan dalam beberapa minit, anda akan menerima kunci. Tiada beratur dan mengisi borang yang panjang! Dengan Bocubo, anda boleh menyewa kereta sempurna anda dalam beberapa minit!

Kereta sewa berhampiran THRIFTY Poznan

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Kereta sewa di stesen kereta api

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di THRIFTY Poznan Dapatkan harga murah untuk kereta sewa THRIFTY