INTERNATIONAL Belfast Internationale Luchthaven

10
00
10
00
 Auto Huren

INTERNATIONAL Belfast Internationale Luchthaven

Beste huurauto's in Belfast Internationale Luchthaven (BFS), Verenigd Koninkrijk. Geen verborgen kosten. Gratis afzegging

INTERNATIONAL Belfast Internationale Luchthaven

Verhuur INTERNATIONAL Belfast Internationale Luchthaven

INTERNATIONAL in Belfast Internationale Luchthaven
INTERNATIONAL
INTERNATIONAL
6.9
/10
goed
6.2
/10
Al met al waar voor uw geld
8.2
/10
Reinheid
7.1
/10
Service bij de auto huren balie
5.7
/10
Autohuur ophaalproces
7.5
/10
Afleverprocess van de huurauto's
Gebaseerd op 500 + klantrecensies

Belfast Internationale Luchthaven autohuur tips

Normaal gesproken is het zoeken van een autoverhuurbedrijf erg makkelijk met de volgende voorwaarde:

 • Beslis wat je precies nodig hebt.

  Autoverhuur van International Supplier in Belfast Internationale Luchthaven werd beoordeeld door 500+ klanten met een score van 6.9/10. De goedkoopste auto van International Supplier in Belfast Internationale Luchthaven is de Peugeot 107 of de Mini autohuur. De prijs is slechts US$ 21,97 per dag.

  De meeste van onze klanten boeken voertuigen van de Mini autohuurklasse in Belfast Internationale Luchthaven en van de Compact autohuuklasser in de Verenigd Koninkrijk. De goedkoopste Mini-auto van International Supplier in Belfast Internationale Luchthaven is een Peugeot 107 voor US$ 21,97 per dag. De goedkoopste Compact-auto van International Supplier in Belfast Internationale Luchthaven wordt door Opel Astra voor US$ 29,48 per dag aangeboden.

  Alamo is het autoverhuurbedrijf met de hoogste klantenbeoordeling in Belfast Internationale Luchthaven, met een gemiddelde score van 8.9/10, op basis van meer dan 2000+ klantenbeoordelingen. Het goedkoopste voertuig van Alamo is de Ford Focus of Compact autohuur voor US$ 13,64 per dag.

  De populairste autohuurklasse in Belfast Internationale Luchthaven is de Mini bij Alamo. De prijs van deze autoverhuurklasse begint vanaf US$ 40,74 per dag voor een Toyota Aygo.

  Wat betreft de meest populaire autoverhuurgroep in de Verenigd Koninkrijk, waarvan Compact, de goedkoopste auto van Alamo in Belfast Internationale Luchthaven Ford Focus is, US$ 13,64 per dag kost.

  De goedkoopste Mini auto in Belfast Internationale Luchthaven geleverd door Budget Car Rental (beoordeeld op 7.4/10 door 1000+ klanten), en de meest betaalbare auto gezien in het assortiment van de verhuurder is een Peugeot 107 met prijzen vanaf US$ 31,88 per dag.

  De goedkoopste auto van Compact wordt gepresenteerd door dezelfde leverancier: Budget Car Rental. De auto is een Ford Focus, geprijsd op US$ 36,98 per dag.

  De goedkoopste huurwagen in Belfast Internationale Luchthaven is Toyota Aygo van SIXT Rent A Car. De prijs is slechts US$ 13,56 per dag. SIXT Rent A Car werd nog niet beoordeeld door onze klanten, wees de eerste als je het wilt!

 • Selecteer de datum en tijd voor ophalen en afleveren op de juiste manier.

  Als u wat geld wilt besparen, selecteert u dezelfde ophaal- en terugkomsttijd. Autohuurbedrijven nemen geld voor een volledige huurdag, dus als je 25 uur een auto neemt, betaal je 48 uur (twee volle dagen) huur, en 74 uur voor 96 uur (vier volle dagen) verhuur.

 • Wanneer u een auto kiest, moet u bepalen hoeveel passagiers samen met u reizen en hoeveel bagage in de auto wordt geplaatst. Merk op dat het aantal koffers dat voor elke auto is gespecificeerd, voorwaardelijk is aangegeven. Eén koffer verwijst meestal naar een handtas voor standaard handbagage. Als u een auto huurt voor meer dan 5 passagiers, is het vaak goedkoper en handiger om twee auto's van de standaard autohuurklasse te huren in plaats van één meerzitter.
 • Als u reist met kinderen, vergeet dan niet om een ​​kinderzitje voor uw kind te boeken. Hoewel een kinderzitje een aanzienlijk bedrag kan kosten , de boetes voor het niet hebben van één kan meer kosten dan de kosten van een kinderzitje huren. Houd er ook rekening mee dat u met een gewone vliegticket meestal gratis een kinderzitje kunt meenemen (neem contact op met uw luchtvaartmaatschappij voor nauwkeurigere informatie). Bovendien kunt u na aankomst altijd uw eigen kinderzitje kopen in de dichtstbijzijnde supermarkt
 • Als u met een veerboot of over een landsgrens gaat met uw huurauto, lees dan aandachtig de huurvoorwaarden van verschillende verhuurders. Het is mogelijk dat een autoverhuurbedrijf het overgaan van de grens toestaat en een ander bedrijf het gebruik van een veerboottransport voor uw huurauto toestaat. Als u bovendien van plan bent om tickets voor een veerboot te kopen, dient u het autoverhuurbedrijf hierover vooraf te informeren, waarna zij u het nummer van de auto kunnen vertellen die u te huur krijgt.
 • Let altijd op het brandstofbeleid. Het is niet altijd voordelig om uw huurauto met een volledige tank op te halen en met een lege tank te retourneren. Haast u niet om een volle tank brandstof bij een autoverhuurbedrijf op een klein eiland te kopen of als u een auto voor een paar dagen huurt. Het kan zo zijn dat u niet al die gekochte brandstof kunt gebruiken
 • Overweeg verschillende pick-uptypen. Het handigste ophaaltype is Meet & Greet. Door een autohuur met een dergelijke optie te kiezen, hoeft u niet in de rij te staan ​​of met uw koffers mee te gaan naar een shuttlebus om naar uw autoverhuurlocatie te gaan. In plaats daarvan wordt u bij de uitgang van uw terminal ontmoet met een bord met uw naam of de naam van het autoverhuurbedrijf en uw auto wacht op de parkeerplaats. Bovendien zijn autoverhuurbedrijven met de Meet & Greet-optie meestal goedkoper dan autoverhuur bij de bedrijven met een huurbalie op de luchthaven, omdat ze niet de luchthavenkosten in de huurprijs omvatten.
 • Verwaarloos nooit de extra kosten. In de meeste gevallen moet u een aanbetaling achterlaten op het moment van verhuur (zie onze veelgestelde vragen over extra kosten en Excess Fee Reduction, maar u kunt meestal deze aanbetaling verzekeren of de Excess Fee Reduction kopen. Let altijd op het bedrag van deze aanbetaling, het is mogelijk dat de huurprijs laag is, maar de Excess-vergoeding is erg hoog of omgekeerd. Je moet altijd het totale bedrag in aanmerking nemen, en niet alleen de huurprijs van de auto.
 • U moet altijd het juiste verblijfsland opgeven omdat dit kan resulteren in de prijs van de huur of zelfs in het weigeren van autoverhuur. Meestal voor stuurprogramma's met Amerikaans staatsburgerschap bevatten de vermelde prijzen geen CDW en TP. Als u niet uit de VS komt en een dergelijke huur koopt, bent u misschien erg onaangenaam verrast door de vereiste van de manager om een ​​verzekering te kopen, aangezien een autoverhuurverzekering verplicht is.

Informatie over INTERNATIONAL in Belfast Internationale Luchthaven

INTERNATIONAL
Informatie en Contact
Bedrijfsnaam: International Supplier
Adres: 181 Airport Road, Belfast, BT29 4DW
Telefoon: +44-2894-453588
Zie op de kaart: Google Maps
Kenmerken
Ophaal type: Ophalen bij luchthaventerminal — Het autoverhuurbedrijf heeft een balie in de luchthaventerminal.
Beoordeling: 6.9/10, welke is goed

INTERNATIONAL auto huren locaties in de buurt van Belfast Internationale Luchthaven

INTERNATIONAL auto huren locaties in de dichtstbijzijnde steden

Auto huren in de buurt van Belfast Internationale Luchthaven

Meest populaire verhuurlocaties in nabijgelegen luchthavens

Meest populaire auto huren locaties in de dichtstbijzijnde steden

Waarom een ​​auto huren met BOCUBO

 • Snel en eenvoudig vergelijken van huurauto's
 • Beste auto huren prijzen
 • Geen verborgen kosten met debet, creditcard en contant
 • Gratis annulering of wijziging
 • 24/7 klantenservice
 • Betaalbare volledige huurauto verzekering
 • Pechhulp
 • Goedkope autohuuraanbiedingen bij mij in de buurt in de app

Beoordelingen

10%
5%
15%

Bespaar tijd, bespaar geld!

Aanbiedingen van alle auto huren aanbieders bij Belfast Internationale Luchthaven. Krijg goedkope prijzen voor auto huren van INTERNATIONAL