INTERNATIONAL Belfast Kansainvälinen Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

INTERNATIONAL Belfast Kansainvälinen Lentoasema

Paras vuokra-auto Belfast Kansainvälinen Lentoasema (BFS), Yhdistynyt kuningaskunta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

INTERNATIONAL Belfast Kansainvälinen Lentoasema

Pakettiauton INTERNATIONAL Belfast Kansainvälinen Lentoasema

INTERNATIONAL kohteessa Belfast Kansainvälinen Lentoasema
INTERNATIONAL
INTERNATIONAL
6.9
/10
Hyvä
6.2
/10
Rahalle vastinetta
8.2
/10
Puhtaus
7.1
/10
Palvelu vuokraustiskillä
5.7
/10
Auton hakeminen
7.5
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Belfast Kansainvälinen Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  International Supplier -autovuokraamoita kohteessa Belfast Kansainvälinen Lentoasema arvosteli 500+ asiakasta arvosanalla 6.9/10. Halvin auto International Supplier -vuokraamolta kohteessa Belfast Kansainvälinen Lentoasema oli Peugeot 107 Mini -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 21,97 $ päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Mini -luokasta kohteessa Belfast Kansainvälinen Lentoasema ja Pienikokoinen -luokasta Yhdistynyt kuningaskuntassa. Halvin Mini -luokan auto International Supplier -vuokraamolta kohteesta Belfast Kansainvälinen Lentoasema on Peugeot 107 hintaan 21,97 $ päivässä. Halvin Pienikokoinen -luokan auto International Supplier -vuokraamolta kohteesta Belfast Kansainvälinen Lentoasema on Opel Astra hintaan 29,48 $ päivässä.

  Alamo -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Belfast Kansainvälinen Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 8.9/10, joka perustuu 2000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Alamo on Ford Focus Pienikokoinen -luokasta 13,64 $/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Belfast Kansainvälinen Lentoasemassa on Mini , jonka hinta Alamo -vuokraamoilta maksaa alkaen 40,74 $ päivä Toyota Aygolla.

  Yhdistynyt kuningaskunta:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Alamo -vuokraamoilta kohteessa Belfast Kansainvälinen Lentoasema on Ford Focus, hinnalla 13,64 $/päivä

  Halvin Mini -luokan auto kohteessa Belfast Kansainvälinen Lentoasema Budget Car Rental -vuokraamoilta (7.4/10 arvosana 1000+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Peugeot 107 hintaan 31,88 $/päivä.

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto samalta vuokraamolta: Budget Car Rental Auto on Ford Focus, hintaan 36,98 $/päivä.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Belfast Kansainvälinen Lentoasema on Toyota Aygo SIXT Rent A Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 13,56 $/päivä. SIXT Rent A Car -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa INTERNATIONAL -autoista kohteessa Belfast Kansainvälinen Lentoasema

INTERNATIONAL
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: International Supplier
Osoite: 181 Airport Road, Belfast, BT29 4DW
Puhelinnumero: +44-2894-453588
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Haku lentokentältä — Autonvuokrausyrityksellä on tiski lentokenttäterminaalissa.
Luokitus: 6.9/10, mikä on Hyvä

INTERNATIONAL-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Belfast Kansainvälinen Lentoasema

INTERNATIONAL-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Belfast Kansainvälinen Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Belfast Kansainvälinen Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä INTERNATIONAL