Van Hyrbil Helsinki Railway Station
10
00
10
00
Van Hyrbil Helsinki Railway Station

Van Hyrbil Helsinki Railway Station

Bästa hyrbil på Helsinki Railway Station , Finland. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

Van hyrbil i Helsinki Railway Station

EUROPCAR i Helsinki Railway Station
EUROPCAR
EUROPCAR
8.7
/10
Utmärkt
7.7
/10
Totalt värde för pengarna
9
/10
Renlighet
9
/10
Service vid hyrbilsdisken
9
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.9
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 500+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Helsinki Railway Station

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Van bokas ofta av våra kunder i Helsinki Railway Station. Den billigaste Van representeras av Volkswagen Transporter Cargo Van från Scandia Rent i Helsinki Railway Station. Dess pris börjar från 86,19 € per dag.

  Om du vill hyra en Van från den högst rankade uthyraren i Helsinki Railway Station, ska du hålla ögonen på Europcar. Denna biluthyrare har recenserats av 500+ kunder med en medleranking på 8.7/10. Van från Europcar i Helsinki Railway Station med lägsta möjliga pris är Seat Alhambra. Den kommer att kosta dig ungefär 279,85 € per dag.

  Europcar är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Helsinki Railway Station med en medelranking på 8.7/10, baserat på recensioner från 500+ kunder. Det billigaste fordonet från Europcar är Volkswagen Up i uthyrningsklassen Mini för 67,62 € per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Finland, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Europcar i Helsinki Railway Station Nissan Micra, med ett pris på 68,23 € per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Volkswagen Polo. Dess pris startar från 46,26 € per dag från Scandia Rent, vars medelrankingvärde är 8.6/10, baserat på recensioner från 250+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Helsinki Railway Station är Ford Ka från Scandia Rent. Dess pris är bara 45,54 € per dag. Scandia Rent var recenserad av 250+ kunder med en medelranking på 8.6/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Van hyrbilsspriser i Helsinki Railway Station

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
Scandia Rent
Scandia Rent
från 46 € från 46 € från 148 € från 86 € från 178 €
FiRent
FiRent
från 54 € från 70 € från 135 € från 97 €
Europcar
Europcar
från 68 € från 68 € från 280 € från 107 €

Van Hyrbil nära Helsinki Railway Station

Van uthyrning vid flygplatser runt

Van hyrbil vid tågstationer

Van hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Helsinki Railway Station

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil vid tågstationer

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för Van hyrbilar