FLIZZR Bristol Aeroport

4
oct.
Mie
2023
10
00
11
oct.
Mie
2023
10
00
 închirieri de mașini

FLIZZR Bristol Aeroport

Best rental cars in Bristol Aeroport (BRS), Marea Britanie. No hidden charges. Free cancellation

FLIZZR Bristol Aeroport

Închiriere FLIZZR FLIZZR Bristol Aeroport

FLIZZR în FLIZZR Bristol Aeroport
FLIZZR
FLIZZR
7.1
/10
Foarte bun
7.1
/10
Valoarea pentru bani
7.3
/10
Curățenie
7
/10
Servicii la biroul de închirieri
6.6
/10
Procesul de ridicare a mașinii
7.6
/10
Procesul de predare a mașinii
Bazat pe 100+ (de) comentarii pozitive

Sfaturi pentru închirieri în Bristol Aeroport

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Inchirieri auto de la Flizzr în Bristol Aeroport au recenzii de la peste 100+ de clienți cu un rating de 7.1/10. Cea mai ieftină mașină de la Flizzr în Bristol Aeroport este Vauxhall Corsa din categoria Economy. Prețul este de doar 24,91 USD per zi.

  Majoritatea clienților noștri obișnuiesc să închirieze clasa Standard în Marea Britanie. Cea mai ieftină mașină Standard de la Flizzr în Bristol Aeroport este reprezentată de Skoda Octavia pentru 173,20 USD per zi.

  Alamo este compania de inchirieri auto cu cel mai mare rang din Bristol Aeroport potrivit recenziilor clienților care au oferit un rating mediu de 9.3/10, în urma a peste 2000+ de păreri. Cea mai ieftină mașină de la Alamo este Toyota Aygo din clasa Mini pentru 38,73 USD per zi.

  Cea mai populară clasă închiriată în Bristol Aeroport prin Alamo este Mini, pornind de la 38,73 USD per zi pentru Toyota Aygo.

  Compania de închirieri din SUA Marea Britanie, Alamo, oferă în Bristol Aeroport închirieri pe cea mai populară clasă, Intermediar, cu Skoda Octavia la doar 44,63 USD per zi.

  Cel mai ieftin Mini în Bristol Aeroport oferit de Easirent Low Cost Car Rental (cu scorul de 5.5/10 din 10000+ de păreri), și cea mai accesibilă din clasa sa este Fiat 500, la 19,51 USD per zi.

  Cea mai ieftină mașină Intermediar car este prezentată de același furnizor, Easirent Low Cost Car Rental. Mașina este o Opel Insignia, la 67,34 USD per zi.

  Cel mai popular furnizor din Marea Britanie este Alamo Hertz Car Hire (scor mediu de 7.9/10 din 10000+ de recenzii). Cea mai ieftină mașină Mini în Bristol Aeroport este Kia Picanto, cu prețuri începând de la 38,69 USD pe zi.

  Printre Intermediar-uri, cel mai popular model este Volkswagen Jetta. Prețul începe de la 66,80 USD per zi la Hertz Car Hire, al cărei rating este de 7.9/10, bazat pe peste 10000+ de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Bristol Aeroport este Toyota IQ oferită de Green-Motion. Prețul acesteia este de doar 17,41 USD pe zi. Green-Motion are peste 5000+ de recenzii cu un rating de 8.2/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Grupuri populare de mașini

Cheapest cars in Bristol Aeroport

Cheapest cars
Vauxhall Corsa Economic
flizzr
Car rental Bristol Aeroport Vauxhall Corsa
4 Places | 2 Bags
Airport fee
24,91 USD /day
Skoda Rapid Compact
flizzr
Car rental Bristol Aeroport Skoda Rapid
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
30,29 USD /day
Opel Corsa Compact
flizzr
Car rental Bristol Aeroport Opel Corsa
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
132,01 USD /day
Peugeot 308 Compact
flizzr
Car rental Bristol Aeroport Peugeot 308
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
136,05 USD /day
Skoda Octavia Mediu
flizzr
Car rental Bristol Aeroport Skoda Octavia
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
173,20 USD /day

Compact car rental at Bristol Aeroport

Compact cars or class compact cars - renting these cars is well suited for people who need to get to the meeting or just ride around the city. Convenience, maneuverness and quality and comfort - this iso associations when renting a compact car.
Skoda Rapid Compact
flizzr
Car rental Bristol Aeroport Skoda Rapid
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
30,29 USD /day
Opel Corsa Compact
flizzr
Car rental Bristol Aeroport Opel Corsa
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
132,01 USD /day
Peugeot 308 Compact
flizzr
Car rental Bristol Aeroport Peugeot 308
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
136,05 USD /day

Economy car rental at Bristol Aeroport

Clas Economy is one of the budget versions of rented cars, which can be used for working trips, as well as an alternative to personal transport. It should also be noted that renting a car class economy good solution if you need to get from point A to point B and pay minimum of money
Vauxhall Corsa Economic
flizzr
Car rental Bristol Aeroport Vauxhall Corsa
4 Places | 2 Bags
Airport fee
24,91 USD /day

Intermediate car rental at Bristol Aeroport

Intermediate cars are hundred travelers who move around tourist routes in small provincial cities or their route passes through the narrow streets where the big car will pass with difficulty. The class of a medium-rod car is suitable for traveling a few people with the sky baggage
Skoda Octavia Mediu
flizzr
Car rental Bristol Aeroport Skoda Octavia
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
173,20 USD /day

Informații despre FLIZZR în FLIZZR Bristol Aeroport

FLIZZR
Info & Contacte
Numele companiei: Flizzr
Adresa: Car Rental Parking, Bristol AP, Bristol, BS48 3DY
Numărul de telefon: +44-8444993399
Vezi pe hartă: Google Maps
Funcții
Tip de ridicare: Preluare de la aeroport — Firma de închirieri de maşini are un birou chiar în terminalul aeroportului.
Rating: 7.1/10, care este Foarte bun

Locații închirieri FLIZZR lângă FLIZZR Bristol Aeroport

Inchirieri auto FLIZZR în orașe apropiate

Închirieri lângă FLIZZR Bristol Aeroport

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în gări

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în FLIZZR Bristol Aeroport Prețuri ieftine de închiriat de la FLIZZR