FLIZZR Bristol Lufthavn

4
okt.
ti.
2023
10
00
11
okt.
ti.
2023
10
00
 Leiebiler

FLIZZR Bristol Lufthavn

Beste leiebiler Bristol Lufthavn (BRS), Storbritannia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

FLIZZR Bristol Lufthavn

FLIZZR FLIZZR Bristol Lufthavn

FLIZZR i FLIZZR Bristol Lufthavn
FLIZZR
FLIZZR
7.1
/10
Veldig bra
7.1
/10
Total verdi for pengene
7.3
/10
Renslighet
7
/10
Service i skranken
6.6
/10
Hentingsprosess av leiebil
7.6
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 100 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Bristol Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Leiebil fra Flizzr i Bristol Lufthavn ble anmeldt av 100+ kunder med en vurdering på 7.1/10. Den billigeste bilen fra Flizzr i Bristol Lufthavn er Vauxhall Corsa i leiebilklassen Økonomi. Prisen er kun USD 24,91 per dag.

  De fleste av våre kunder bestiller vanligvis kjøretøy i leiebilklassen Standard i Storbritannia. Den billigste bilen i Standard fra Flizzr i Bristol Lufthavn er presentert av Skoda Octavia for USD 173,20 per dag.

  Alamo er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Bristol Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 9.3/10, basert på 2000+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Alamo er Toyota Aygo i leiebilklassen Mini for USD 38,73 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Bristol Lufthavn er Mini med priser fra Alamo som begynner med USD 38,73 per dag for Toyota Aygo.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Storbritannia, hvilket er Mellomstor, er den billigste bilen fra Alamo i Bristol Lufthavn Skoda Octavia, med en pris på USD 44,63 per dag.

  Den billigste Mini-bilen i Bristol Lufthavn levert av Easirent Low Cost Car Rental (vurdert til 5.5/10 av 10000+ kunder), og den rimeligste bilen som er sett i gruppen fra selgeren, er Fiat 500 priset til USD 19,51 per dag.

  Den billigste Mellomstor-bilen er presentert av samme leverandør: Easirent Low Cost Car Rental. Bilen er Opel Insignia, priset til USD 67,34 per dag.

  For den mest populære leverandøren i Storbritannia, er navnet Hertz Car Hire (gjennomsnittlig score på 7.9/10 rangert av 10000+ kunder). Den billigste Mini-bilen i Bristol Lufthavn er Kia Picanto, med priser fra USD 38,69 per dag.

  Blant Mellomstor er den mest populære modellen Volkswagen Jetta. Prisen starter fra USD 66,80 per dag fra Hertz Car Hire, hvilken gjennomsnittlig score er 7.9/10, basert på 10000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Bristol Lufthavn er Toyota IQ fra Green-Motion. Prisen er kun USD 17,41 per dag. Green-Motion ble anmeldt av 5000+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.2/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Populære bilgrupper

Cheapest cars in Bristol Lufthavn

Cheapest cars
Vauxhall Corsa Økonomi
flizzr
Car rental Bristol Lufthavn Vauxhall Corsa
4 Places | 2 Bags
Airport fee
USD 24,91 /day
Skoda Rapid Kompakt
flizzr
Car rental Bristol Lufthavn Skoda Rapid
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 30,29 /day
Opel Corsa Kompakt
flizzr
Car rental Bristol Lufthavn Opel Corsa
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 132,01 /day
Peugeot 308 Kompakt
flizzr
Car rental Bristol Lufthavn Peugeot 308
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 136,05 /day
Skoda Octavia Middels
flizzr
Car rental Bristol Lufthavn Skoda Octavia
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 173,20 /day

Compact car rental at Bristol Lufthavn

Compact cars or class compact cars - renting these cars is well suited for people who need to get to the meeting or just ride around the city. Convenience, maneuverness and quality and comfort - this iso associations when renting a compact car.
Skoda Rapid Kompakt
flizzr
Car rental Bristol Lufthavn Skoda Rapid
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 30,29 /day
Opel Corsa Kompakt
flizzr
Car rental Bristol Lufthavn Opel Corsa
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 132,01 /day
Peugeot 308 Kompakt
flizzr
Car rental Bristol Lufthavn Peugeot 308
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 136,05 /day

Economy car rental at Bristol Lufthavn

Clas Economy is one of the budget versions of rented cars, which can be used for working trips, as well as an alternative to personal transport. It should also be noted that renting a car class economy good solution if you need to get from point A to point B and pay minimum of money
Vauxhall Corsa Økonomi
flizzr
Car rental Bristol Lufthavn Vauxhall Corsa
4 Places | 2 Bags
Airport fee
USD 24,91 /day

Intermediate car rental at Bristol Lufthavn

Intermediate cars are hundred travelers who move around tourist routes in small provincial cities or their route passes through the narrow streets where the big car will pass with difficulty. The class of a medium-rod car is suitable for traveling a few people with the sky baggage
Skoda Octavia Middels
flizzr
Car rental Bristol Lufthavn Skoda Octavia
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 173,20 /day

Infromasjon om FLIZZR i FLIZZR Bristol Lufthavn

FLIZZR
Info & Kontakter
Firmanavn: Flizzr
Adresse: Car Rental Parking, Bristol AP, Bristol, BS48 3DY
Telefon: +44-8444993399
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Flyplasstjeneste — Bilutleieselskapet har en disk i flyplassterminalen.
Vurdering: 7.1/10, som er Veldig bra

FLIZZR leiebilsted nære FLIZZR Bristol Lufthavn

FLIZZR leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære FLIZZR Bristol Lufthavn

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil på togstasjoner

Leiebil i nærmeste byer

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i FLIZZR Bristol Lufthavn Få billige priser for FLIZZR bilutleie