BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport

12
Okt
Rab
2023
10
00
19
Okt
Rab
2023
10
00
Kereta Sewa

BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport

Kereta sewa terbaik di La Paz El Alto Intl. Airport (LPB), Bolivia. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport

Sewa BUDGET BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport

Petua kereta sewa La Paz El Alto Intl. Airport

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta Mini termurah di La Paz El Alto Intl. Airport disediakan oleh Europcar (dinilai 0/10 oleh + pelanggan), dan kereta paling mampu milik dalam kumpulan itu dari vendor tersebut iala Suzuki Alto, diletakkan harga pada USD 85.19 sehari.

  Kereta sewa termurah di La Paz El Alto Intl. Airport adalah Chevrolet Onix dari Saav. Harganya cuma USD 44.54 sehari. Saav tidak dinilai oleh pelanggan kami lagi, jadilah yang pertama menilainya!

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Kumpulan kereta popular

Kereta murah La Paz El Alto Intl. Airport

Cheapest cars
Suzuki Jimny Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
budget
Car rental La Paz El Alto Intl. Airport Suzuki Jimny
4 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 85.20 /day
Toyota Rav4 Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
budget
Car rental La Paz El Alto Intl. Airport Toyota Rav4
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 121.20 /day
Toyota Prado Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
budget
Car rental La Paz El Alto Intl. Airport Toyota Prado
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 149.86 /day

SUV rental at La Paz El Alto Intl. Airport

The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
Suzuki Jimny Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
budget
Car rental La Paz El Alto Intl. Airport Suzuki Jimny
4 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 85.20 /day
Toyota Rav4 Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
budget
Car rental La Paz El Alto Intl. Airport Toyota Rav4
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 121.20 /day
Toyota Prado Kenderaan kemudahan sukan (SUV)
budget
Car rental La Paz El Alto Intl. Airport Toyota Prado
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 149.86 /day

Maklumat mengenai BUDGET di BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport

BUDGET
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Budget Car Rental
Alamat: Av. Heroes Km 7, Fernando Guachalla, 639, El Alto, 5000
Nombor Telefon: 591-2-2911925
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Pengambilan Di Lapangan Terbang — Syarikat kereta sewa mempunyai kaunter di terminal lapangan terbang.

Kereta sewa berhampiran BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport Dapatkan harga murah untuk kereta sewa BUDGET