BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport

12
окт
сря
2023
10
00
19
окт
сря
2023
10
00
BOCUBO Коли под наем

BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport

Най-добрите коли под наем в La Paz El Alto Intl. Airport (LPB), Боливия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport

BUDGET под наем BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport

La Paz El Alto Intl. Airport коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Най-евтиният автомобил Малък в La Paz El Alto Intl. Airport, предоставен от Europcar (оценен на 0/10 от + клиенти), а най-достъпният автомобил, наблюдаван в групата от продавача, е Suzuki Alto с цена от 85,19 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в La Paz El Alto Intl. Airport е Chevrolet Onix от Saav. Цената му е само 44,54 щ.д. на ден. Saav не е прегледана от клиентите ни, бъдете първият, който го направи!

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Популярни групи автомобили

Евтини коли La Paz El Alto Intl. Airport

Cheapest cars
Suzuki Jimny SUV
budget
Car rental La Paz El Alto Intl. Airport Suzuki Jimny
4 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
85,20 щ.д. /day
Toyota Rav4 SUV
budget
Car rental La Paz El Alto Intl. Airport Toyota Rav4
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
121,20 щ.д. /day
Toyota Prado SUV
budget
Car rental La Paz El Alto Intl. Airport Toyota Prado
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
149,86 щ.д. /day

SUV rental at La Paz El Alto Intl. Airport

The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
Suzuki Jimny SUV
budget
Car rental La Paz El Alto Intl. Airport Suzuki Jimny
4 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
85,20 щ.д. /day
Toyota Rav4 SUV
budget
Car rental La Paz El Alto Intl. Airport Toyota Rav4
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
121,20 щ.д. /day
Toyota Prado SUV
budget
Car rental La Paz El Alto Intl. Airport Toyota Prado
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
149,86 щ.д. /day

Информация за BUDGET в: BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport

BUDGET
Информация и Контакти
Име на фирмата: Budget Car Rental
Адрес: Av. Heroes Km 7, Fernando Guachalla, 639, El Alto, 5000
Телефон: 591-2-2911925
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Взимане от летището — Компанията за автомобили под наем има бюро в летищния терминал.

Коли под наем в близост до BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport. Вземете евтини цени за BUDGET на Коли под наем