BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport

12
okt.
on.
2023
10
00
19
okt.
on.
2023
10
00
 Leiebiler

BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport

Beste leiebiler La Paz El Alto Intl. Airport (LPB), Bolivia. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport

BUDGET BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport

Leiebiltips til La Paz El Alto Intl. Airport

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Den billigste Mini-bilen i La Paz El Alto Intl. Airport levert av Europcar (vurdert til 0/10 av + kunder), og den rimeligste bilen som er sett i gruppen fra selgeren, er Suzuki Alto priset til USD 85,19 per dag.

  Den billigste leiebilen i La Paz El Alto Intl. Airport er Chevrolet Onix fra Saav. Prisen er kun USD 44,54 per dag. Saav er ikke enda vurdert av våre kunder, vær den første til å gjøre det!

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Populære bilgrupper

Billigere biler La Paz El Alto Intl. Airport

Cheapest cars
Suzuki Jimny SUV
budget
Car rental La Paz El Alto Intl. Airport Suzuki Jimny
4 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 85,20 /day
Toyota Rav4 SUV
budget
Car rental La Paz El Alto Intl. Airport Toyota Rav4
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 121,20 /day
Toyota Prado SUV
budget
Car rental La Paz El Alto Intl. Airport Toyota Prado
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 149,86 /day

SUV rental at La Paz El Alto Intl. Airport

The SUV class is to rent an SUV of the most correct decision when traveling for the city, in nature or for a long road trip. When renting a seven-bed SUV, you can travel with the whole family. You need to rent an SUV to those who have a lot of baggage with you.
Suzuki Jimny SUV
budget
Car rental La Paz El Alto Intl. Airport Suzuki Jimny
4 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 85,20 /day
Toyota Rav4 SUV
budget
Car rental La Paz El Alto Intl. Airport Toyota Rav4
5 Places | 4 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 121,20 /day
Toyota Prado SUV
budget
Car rental La Paz El Alto Intl. Airport Toyota Prado
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
USD 149,86 /day

Infromasjon om BUDGET i BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport

BUDGET
Info & Kontakter
Firmanavn: Budget Car Rental
Adresse: Av. Heroes Km 7, Fernando Guachalla, 639, El Alto, 5000
Telefon: 591-2-2911925
Se på kart: Google Maps:
Funksjoner
Hentealternativer: Flyplasstjeneste — Bilutleieselskapet har en disk i flyplassterminalen.

Leiebiler nære BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i BUDGET La Paz El Alto Intl. Airport Få billige priser for BUDGET bilutleie