Лукс Коли под наем Китила, Летище
10
00
10
00
Лукс Коли под наем Китила, Летище

Лукс Коли под наем Китила, Летище

Най-добрите коли под наем в Китила, Летище (KTT), Финландия. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Лукс за коли под наем в Китила, Летище

BUDGET in Китила, Летище
BUDGET
BUDGET
9.4
/10
Отлично
7.6
/10
Обща стойност за парите
10
/10
Чистота
10
/10
Обслужване на бюрото за наем
9.8
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
9.6
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 500 + отзиви на клиенти

Китила, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Автомобилите Лукс са широко резервирани от нашите клиенти в Китила, Летище. Най-евтиният Лукс автомобил е представен от BMW 5 Series от AVIS Car Rental в Китила, Летище. Цената му започва от 172,72 щ.д. на ден.

  Ако искате да наемете Лукс кола от най-високо оценената компания в Китила, Летище, рябва да обърнете внимание на Budget Car Rental. Този доставчик на коли под наем бе прегледан от 500+ клиенти със среден резултат от 9.4/10. Лукс колата от Budget Car Rental в Китила, Летище с най-ниската възможна цена е Audi A6. Ще ви струва около 231,37 щ.д. на ден.

  Budget Car Rental е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Китила, Летище, с рейтинг средна оценка от 9.4/10, въз основа на 500+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Budget Car Rental е Toyota Aygo от клас Малък с наем от 41,89 щ.д. на ден.

  Най-популярният клас коли под наем в Китила, Летище е Комби с цени от Budget Car Rental, започващи от 56,47 щ.д. на ден за Seat Leon Estate.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Финландия, която е Икономичен, най-евтината кола от Budget Car Rental в Китила, Летище е Skoda Fabia, на цена от 42,11 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярния продавач в Финландия, името му е Scandia Rent (средна оценка от 9.4/10, оценена от 250+ клиенти). Най-евтиният автомобил Комби в Китила, Летище е Ford Focus Estate, с цени от 55,53 щ.д. на ден.

  Сред Икономичен, най-популярният модел е Ford Fiesta. Цената му започва от 86,63 щ.д. на ден от Scandia Rent, чийто среден рейтинг е 9.4/10, въз основа на 250+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Китила, Летище е Volkswagen Up от Scandia Rent. Цената му е само 37,26 щ.д. на ден. Scandia Rent е прегледана от 250+ клиенти с средна оценка от 9.4/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Лукс за коли под наем в Китила, Летище

Малък
Малък
Икономичен
Икономичен
Пълен размер
Пълен размер
Лукс
Лукс
Кабриолет
Кабриолет
Ван
Ван
SUV
SUV
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
от 46 щ.д. от 48 щ.д. от 117 щ.д. от 173 щ.д. от 153 щ.д. от 101 щ.д.
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
от 53 щ.д. от 157 щ.д. от 198 щ.д. от 310 щ.д. от 179 щ.д. от 100 щ.д.
Budget Car Rental
Budget Car Rental
от 42 щ.д. от 42 щ.д. от 231 щ.д. от 154 щ.д.
Scandia Rent
Scandia Rent
от 37 щ.д. от 87 щ.д. от 158 щ.д. от 106 щ.д. от 110 щ.д.
addCar
addCar
от 42 щ.д. от 98 щ.д.
Europcar
Europcar
от 47 щ.д. от 47 щ.д. от 106 щ.д. от 76 щ.д.
FiRent
FiRent
от 66 щ.д. от 138 щ.д. от 95 щ.д.
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
от 53 щ.д. от 103 щ.д. от 198 щ.д. от 173 щ.д. от 149 щ.д.
Green-Motion
Green-Motion
от 98 щ.д. от 269 щ.д.

Коли под наем в близост до Китила, Летище

Наемане на автомобили в близките летища

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Китила, Летище. Вземете евтини цени за Лукс на Коли под наем