Luksus Leiebil Kittila Lufthavn
10
00
10
00
Luksus Leiebil Kittila Lufthavn

Luksus Leiebil Kittila Lufthavn

Beste leiebiler i Kittila Lufthavn (KTT), Finland. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

Luksus leiebil i Kittila Lufthavn

BUDGET i Kittila Lufthavn
BUDGET
BUDGET
9.4
/10
Utmerket
7.6
/10
Total verdi for pengene
10
/10
Renslighet
10
/10
Service i skranken
9.8
/10
Hentingsprosess av leiebil
9.6
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 500 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Kittila Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Luksus-biler er mye bestilt av våre kunder i Kittila Lufthavn. Den billigste Luksus-bilen er presentert av BMW 5 Series fra AVIS Car Rental i Kittila Lufthavn. Prisen starter fra USD 172,72 per dag.

  Hvis du ønsker å leie en Luksus-bil fra den høyest vurderte leverandøren i Kittila Lufthavn, bør du være oppmerksom på Budget Car Rental. Denne leiebil leverandøren ble vurdert av 500+ kunder med en gjennomsnittlig score på 9.4/10. Luksus-bil fra Budget Car Rental i Kittila Lufthavn med lavest mulig pris er Audi A6. Det vil koste deg ca USD 231,37 per dag.

  Budget Car Rental er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Kittila Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 9.4/10, basert på 500+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Budget Car Rental er Toyota Aygo i leiebilklassen Mini for USD 41,89 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Kittila Lufthavn er Stasjonsvogn med priser fra Budget Car Rental som begynner med USD 56,47 per dag for Seat Leon Estate.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Finland, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra Budget Car Rental i Kittila Lufthavn Skoda Fabia, med en pris på USD 42,11 per dag.

  For den mest populære leverandøren i Finland, er navnet Scandia Rent (gjennomsnittlig score på 9.4/10 rangert av 250+ kunder). Den billigste Stasjonsvogn-bilen i Kittila Lufthavn er Ford Focus Estate, med priser fra USD 55,53 per dag.

  Blant Økonomi er den mest populære modellen Ford Fiesta. Prisen starter fra USD 86,63 per dag fra Scandia Rent, hvilken gjennomsnittlig score er 9.4/10, basert på 250+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Kittila Lufthavn er Volkswagen Up fra Scandia Rent. Prisen er kun USD 37,26 per dag. Scandia Rent ble anmeldt av 250+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 9.4/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Luksus leiebilpriser i Kittila Lufthavn

Mini
Mini
Økonomi
Økonomi
Full Størrelse
Full Størrelse
Luksus
Luksus
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
SUV
SUV
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 46 fra USD 48 fra USD 117 fra USD 173 fra USD 153 fra USD 101
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra USD 53 fra USD 157 fra USD 198 fra USD 310 fra USD 179 fra USD 100
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra USD 42 fra USD 42 fra USD 231 fra USD 154
Scandia Rent
Scandia Rent
fra USD 37 fra USD 87 fra USD 158 fra USD 106 fra USD 110
addCar
addCar
fra USD 42 fra USD 98
Europcar
Europcar
fra USD 47 fra USD 47 fra USD 106 fra USD 76
FiRent
FiRent
fra USD 66 fra USD 138 fra USD 95
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
fra USD 53 fra USD 103 fra USD 198 fra USD 173 fra USD 149
Green-Motion
Green-Motion
fra USD 98 fra USD 269

Leiebiler nære Kittila Lufthavn

Leiebil på nære flyplasser

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Kittila Lufthavn Få billige priser for Luksus bilutleie