Van Utleie Guam Internasjonal Lufthavn
10
00
10
00
Van Utleie Guam Internasjonal Lufthavn

Van Utleie Guam Internasjonal Lufthavn

Beste leiebiler i Guam Internasjonal Lufthavn (GUM), Guam. Ingen skjulte kostnader. Gratis avbestilling

Van leiebil i Guam Internasjonal Lufthavn

ALAMO i Guam Internasjonal Lufthavn
ALAMO
ALAMO
8.4
/10
Utmerket
9.1
/10
Total verdi for pengene
8.6
/10
Renslighet
8.2
/10
Service i skranken
8.2
/10
Hentingsprosess av leiebil
8
/10
Returneringsprosess av leiebil
Basert på 10 + kundeanmeldelser

Leiebiltips til Guam Internasjonal Lufthavn

Vanligvis er det veldig enkelt å få en leiebil ved å overholde følgende:

 • Bestem nøyaktig hva du trenger

  Van-biler er mye bestilt av våre kunder i Guam Internasjonal Lufthavn. Den billigste Van-bilen er presentert av Nissan Quest fra Enterprise i Guam Internasjonal Lufthavn. Prisen starter fra USD 70,87 per dag.

  Hvis du ønsker å leie en Van-bil fra den høyest vurderte leverandøren i Guam Internasjonal Lufthavn, bør du være oppmerksom på Alamo. Denne leiebil leverandøren ble vurdert av 10+ kunder med en gjennomsnittlig score på 8.4/10. Van-bil fra Alamo i Guam Internasjonal Lufthavn med lavest mulig pris er Nissan Quest. Det vil koste deg ca USD 90,89 per dag.

  Alamo er bilutleiefirmaet med høyest kunderangering i Guam Internasjonal Lufthavn med en gjennomsnittsvurdering på 8.4/10, basert på 10+ kundeanmeldelser. Det billigste kjøretøyet fra Alamo er Hyundai Accent i leiebilklassen Økonomi for USD 28,29 per dag.

  Den mest populære leiebilklassen i Guam Internasjonal Lufthavn er Kompakt med priser fra Alamo som begynner med USD 34,58 per dag for Nissan Versa.

  Som for den mest populære leiebilgruppen i Guam, hvilket er Økonomi, er den billigste bilen fra Alamo i Guam Internasjonal Lufthavn Hyundai Accent, med en pris på USD 28,29 per dag.

  For den mest populære leverandøren i Guam, er navnet AVIS Car Rental (gjennomsnittlig score på 8.3/10 rangert av 10+ kunder). Den billigste Kompakt-bilen i Guam Internasjonal Lufthavn er Toyota Vios, med priser fra USD 35,00 per dag.

  Blant Økonomi er den mest populære modellen Toyota Yaris. Prisen starter fra USD 37,23 per dag fra AVIS Car Rental, hvilken gjennomsnittlig score er 8.3/10, basert på 10+ kundeanmeldelser.

  Den billigste leiebilen i Guam Internasjonal Lufthavn er Hyundai Accent fra Alamo. Prisen er kun USD 28,29 per dag. Alamo ble anmeldt av 10+ kunder med en vurderingscore på gjennomsnittlig 8.4/10.

 • Velg hente og returneringsdato korrekt

  Hvis du vil spare penger, velger du samme hente og returtid. Bilutleiefirmaer tar betalt for en hel dag med utleie, så hvis du leier en bil i 25 timer, betaler du 48 timer (to hele dager) leie, og 74 timer vil stå i 96 timer (fire hele dager) av utleie.

 • Når du velger en bil, bør du bestemme hvor mange passasjerer som kommer til å reise med deg og hvor mye bagasje som kommer til å bli lagt i bilen. Merk at antall kofferter som er spesifisert for hver bil er betinget. En koffert refererer vanligvis til en veske til vanlig håndbagasje. Hvis du leier en bil for mer enn 5 passasjerer, er det ofte billigere og mer praktisk å leie to biler i standard leiebil klassen, i stedet for et kjøretøy med mange seter.
 • Hvis du reiser med barn, glem ikke å bestille et barnesete til ditt barn. Selv om en leiebil med barnesete kan koste en betydelig sum penger , bøtene for ikke å ha et kan koste mere enn kostnaden for en leiebil med barnesete. Legg også merke til at med en vanlig flybillett får du som regel lov til å ta med deg et barnesete uten kostnader (kontakt ditt flyselskap for korrekt informasjon). I tillegg, du kan alltid kjøpe ditt eget barnesete på det nærmeste supermarkedet etter du har ankommet.
 • Hvis du skal bruke en ferge eller krysse en landegrense med din leiebil, les nøye gjennom Leievilkårene fra flere utleiefirmaer. Det kan hende at et utleiefirma tillater å krysse landegrensene til det landet du behøver å reise til og at et annet firma tillater å bruke fergetransport for din leiebil. I tillegg, dersom du planlegger å kjøpe billetter til en ferge, gi beskjed til bilutleiefirmaet på forhånd slik at de kan fortelle deg nummeret på bilen du kommer til å leie.
 • Alltid følg med på drivstoffpolicyen/ Fuel Policy. Det er ikke alltid å hente full og returnere tom tank er fordelaktig. Ikke forhast deg med å kjøpe full tank av drivstoff fra et bilutleiefirma på en liten øy eller hvis du leier en bil kun for et par dager. Det kan vise seg at du ikke får brukt alt drivstoffet du kjøpte
 • Vurder forskjellige hentealternativer. Det mest praktiske alternativet er Meet & Greet. Ved å velge en leiebil med denne valgmuligheten behøver du ikke å stå i kø eller å gå med koffertene dine til en matebuss for å komme til ditt utleiefirma. I stedet kan du bli møtt nær utgangen ved din terminal med et skilt med ditt navn på, eller bilutleiefirmaet og bilen din venter på parkeringsplassen. I tillegg er leiebiler med Meet & Greet-alternativet vanligvis billigere enn leiebiler fra selskapene med leieavdeling på flyplassen, fordi de ikke inkluderer flyplassavgiften i leieprisen.
 • Ignorer aldri overskridelsesgebyret/Excess fee. I de fleste tilfeller må du legge igjen et depositum når du skal leie bil (se vår Vanlige spørsmål om overskridelsesgebyr/Excess Fee and Excess Fee Reduction, men du kan vanligvis forsikre dette depositumet eller kjøpe the Excess Fee Reduction. Følg alltid med på dette depositumsbeløpet, det er mulig at leieprisen er lav, men at overskridelsesgebyret/Excess Fee er veldig høyt eller vice versa. Du bør alltid vurdere det totale beløpet og ikke bare leiebilprisen.
 • Du bør alltid spesifisere det korrekte Oppholdslandet da det kan påvirke prisen på leiebilen eller til og med avslag på leiebil. For sjåfører med amerikansk statsborgerskap inkluderer vanligvis ikke de oppgitte prisene CDW og TP. Dersom du ikke er fra USA og kjøper en slik leie, kan du bli svært negativt overrasket over sjefens krav til å kjøpe forsikring ettersom forsikring er obligatorisk.

Van leiebilpriser i Guam Internasjonal Lufthavn

Økonomi
Økonomi
Luksus
Luksus
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
SUV
SUV
Enterprise
Enterprise
fra USD 33 fra USD 125 fra USD 71 fra USD 76
Alamo
Alamo
fra USD 28 fra USD 104 fra USD 91 fra USD 84
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra USD 37 fra USD 107 fra USD 109 fra USD 65
Nippon
Nippon
fra USD 45 fra USD 124 fra USD 110
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra USD 39 fra USD 130 fra USD 125 fra USD 117 fra USD 47

Van leiebilsted nære Guam Internasjonal Lufthavn

Van leiebil i nærmeste byer

Leiebiler nære Guam Internasjonal Lufthavn

Leiebil på nære flyplasser

Leiebil i nærmeste byer

Hvorfor leie en bil medBOCUBO

 • Rask og enkel sammenligning av priser på leiebil
 • Beste priser på bilutleie
 • Ingen skjulte kostnader ved bruk av debet, kredittkort og kontant
 • Gratis avbestilling eller endring
 • Kundeservice 24/7
 • Rimelig totalforsikring på leiebil
 • Assistanse ved motorstopp
 • Billige leiebiltilbud nær meg i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penger!

Sammenlign tilbud på leiebil fra alle tilbydere i Guam Internasjonal Lufthavn Få billige priser for Van bilutleie