Kombi Najam Međunarodna Zračna Luka Guam
10
00
10
00
Kombi Najam Međunarodna Zračna Luka Guam

Kombi Najam Međunarodna Zračna Luka Guam

Najbolji najam auta na/u Međunarodna Zračna Luka Guam (GUM), Guam. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Kombi najam auta na/u Međunarodna Zračna Luka Guam

ALAMO u Međunarodna Zračna Luka Guam
ALAMO
ALAMO
8.4
/10
Odlično
9.1
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.6
/10
Čistoća
8.2
/10
Usluge unajmitelja
8.2
/10
Proces preuzimanja automobila
8
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 10 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Međunarodna Zračna Luka Guam

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Kombi su kategorija koja se često rezervira u Međunarodna Zračna Luka Guam. Najjeftini Kombi predstavlja Nissan Quest koju pruža Enterprise u Međunarodna Zračna Luka Guam. Cijena kreće već od 70,87 USD po danu.

  Ako želite unajmiti Kombi od najbolje ocjenjenog iznajmljivača u Međunarodna Zračna Luka Guam, obratite pozornost na Alamo. Ovog iznajmljivača ocjenilo je 10+ kupaca s prosječnom ocjenom 8.4/10. Kombi vozilo koje Alamo nudi u Međunarodna Zračna Luka Guam po najnižoj cijeni je Nissan Quest. Cijena joj je oko 90,89 USD po danu.

  Alamo je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Međunarodna Zračna Luka Guam s prosječnom osjenom od 8.4/10, na temelju 10+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Alamo je Hyundai Accent iz Ekonomski klase za 28,29 USD po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Međunarodna Zračna Luka Guam je Kompaktan s cijenama koje pruža Alamo koje se kreću već od 34,58 USD po danu za Nissan Versa.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Guam, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Alamo u Međunarodna Zračna Luka Guam za Hyundai Accent, po cijeni od 28,29 USD po danu.

  Najpopularniji iznajmljivač u Guam je AVIS Car Rental (prosječna ocjena 8.3/10 na temelju ocjena 10+ kupaca). Najjeftiniji model automobila u Međunarodna Zračna Luka Guam je Kompaktan Toyota Vios s cijenama koje se kreću već od 35,00 USD po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Toyota Yaris. Njena cijena počinje već od 37,23 USD po danu od AVIS Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8.3/10 na temelju 10+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Međunarodna Zračna Luka Guam je za Hyundai Accent koju pruža Alamo. Cijena je samo 28,29 USD po danu. Alamo je ocijenilo 10+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.4/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Kombi cijene najma automobila na/u Međunarodna Zračna Luka Guam

Ekonomski
Ekonomski
Luksuzan
Luksuzan
Kabriolet
Kabriolet
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Enterprise
Enterprise
od: 33 USD od: 125 USD od: 71 USD od: 76 USD
Alamo
Alamo
od: 28 USD od: 104 USD od: 91 USD od: 84 USD
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 37 USD od: 107 USD od: 109 USD od: 65 USD
Nippon
Nippon
od: 45 USD od: 124 USD od: 110 USD
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 39 USD od: 130 USD od: 125 USD od: 117 USD od: 47 USD

Kombi lokacije najma automobila blizu Međunarodna Zračna Luka Guam

Kombi najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Međunarodna Zračna Luka Guam

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Međunarodna Zračna Luka Guam Ostvarite povoljne cijene kod Kombi iznajmljivača automobila