Kisteherautó Autókölcsönzés Kittila Repülőtér
10
00
10
00
Kisteherautó Autókölcsönzés Kittila Repülőtér

Kisteherautó Autókölcsönzés Kittila Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Kittila Repülőtér (KTT), Finnország. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Kisteherautó autókölcsönzés itt: Kittila Repülőtér

BUDGET in Kittila Repülőtér
BUDGET
BUDGET
9.4
/10
Kiváló
7.6
/10
Teljes ár-érték arány
10
/10
Tisztaság
10
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
9.8
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
9.6
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
500+ felhasználó véleménye alapján

Kittila Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Kisteherautó kategóriájú autókat széles körben foglalják le ügyfeleink Kittila Repülőtér-ban. A legolcsóbb Kisteherautó kategóriájú autó Kittila Repülőtér-ban a Volkswagen Caddy az addCar-tól. Az ára napi 97,60 USD-tól indul.

  Ha Kittila Repülőtér-ban szeretne bérelni egy Kisteherautó kategóriájú autót egy megbízható értékesítőtől, akkor érdemes az Budget Car Rental-t választania. Ezt az autókölcsönzőt 500+ ügyfél átlagosan 9.4/10-re értékelte. A legolcsóbb Kisteherautó kategóriájú autó az Budget Car Rental-ból Kittila Repülőtér-ban a Skoda Yeti. Napi 154,30 USD kerül.

  Az Budget Car Rental egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Kittila Repülőtér, amelynek átlaga 9.4/10, 500+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Budget Car Rental-tól a Toyota Aygo az Mini kategóriából, amely 41,89 USD / nap.

  A legnépszerűbb kategóriájú autó Kittila Repülőtér a Kombi, az Budget Car Rental kezdő áraival a 56,47 USD már Seat Leon Estate-tól elérhető.

  Az Finnország-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Budget Car Rental Kittila Repülőtér-ban kezdő áraival a Skoda Fabia már 42,11 USD-tól elérhető.

  Az Scandia Rent a leghíresebb autókölcsönző cég az Finnország-ban (az átlagos értékelése 9.4/10, 250+ értékelés alapján). A legolcsóbb Kombi kategóriájú autó Kittila Repülőtér-ban a Ford Focus Estate, amely már 55,53 USD-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Ford Fiesta. Az ára napi 86,63 USD -tól kezdődik az Scandia Rent-tól, melynek átlag értékelése 9.4/10, 250+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Kittila Repülőtér-ban a Volkswagen Up az Scandia Rent-tól. Az ára csak napi 37,26 USD. Az Scandia Rent-t 250+ ügyfél értékelte, átlagosan 9.4/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Kisteherautó autókölcsönzési helyek itt: Kittila Repülőtér

Mini
Mini
Gazdaságos
Gazdaságos
Egyterű
Egyterű
Luxus
Luxus
Kabrió
Kabrió
Kisteherautó
Kisteherautó
SUV
SUV
addCar
addCar
42 USD-tól/től 98 USD-tól/től
Scandia Rent
Scandia Rent
37 USD-tól/től 87 USD-tól/től 158 USD-tól/től 106 USD-tól/től 110 USD-tól/től
Europcar
Europcar
47 USD-tól/től 47 USD-tól/től 106 USD-tól/től 76 USD-tól/től
FiRent
FiRent
66 USD-tól/től 138 USD-tól/től 95 USD-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
46 USD-tól/től 48 USD-tól/től 117 USD-tól/től 173 USD-tól/től 153 USD-tól/től 101 USD-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
42 USD-tól/től 42 USD-tól/től 231 USD-tól/től 154 USD-tól/től
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
53 USD-tól/től 103 USD-tól/től 198 USD-tól/től 173 USD-tól/től 149 USD-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
53 USD-tól/től 157 USD-tól/től 198 USD-tól/től 310 USD-tól/től 179 USD-tól/től 100 USD-tól/től
Green-Motion
Green-Motion
98 USD-tól/től 269 USD-tól/től

Autókölcsönzés Kittila Repülőtér közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Kittila Repülőtér. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: Kisteherautó