Van Uthyrning Kittila Flygplats
10
00
10
00
Van Uthyrning Kittila Flygplats

Van Uthyrning Kittila Flygplats

Bästa hyrbil på Kittila Flygplats (KTT), Finland. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

Van hyrbil i Kittila Flygplats

BUDGET i Kittila Flygplats
BUDGET
BUDGET
9.4
/10
Utmärkt
7.6
/10
Totalt värde för pengarna
10
/10
Renlighet
10
/10
Service vid hyrbilsdisken
9.8
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
9.6
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 500+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Kittila Flygplats

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Van bokas ofta av våra kunder i Kittila Flygplats. Den billigaste Van representeras av Volkswagen Caddy från addCar i Kittila Flygplats. Dess pris börjar från 90,22 € per dag.

  Om du vill hyra en Van från den högst rankade uthyraren i Kittila Flygplats, ska du hålla ögonen på Budget Car Rental. Denna biluthyrare har recenserats av 500+ kunder med en medleranking på 9.4/10. Van från Budget Car Rental i Kittila Flygplats med lägsta möjliga pris är Skoda Yeti. Den kommer att kosta dig ungefär 142,63 € per dag.

  Budget Car Rental är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Kittila Flygplats med en medelranking på 9.4/10, baserat på recensioner från 500+ kunder. Det billigaste fordonet från Budget Car Rental är Toyota Aygo i uthyrningsklassen Mini för 38,72 € per dag.

  Den mest populära hyrbilsklassen i Kittila Flygplats är Herrgårdsvagn med priser från Budget Car Rental som börjar med 52,20 € per dag för Seat Leon Estate.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Finland, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Budget Car Rental i Kittila Flygplats Skoda Fabia, med ett pris på 38,93 € per dag.

  Som för den mest populära uthyraren i Finland, dess namn är Scandia Rent (medelranking på 9.4/10 från 250+ kunders recensioner). Den billigaste Herrgårdsvagn i Kittila Flygplats är Ford Focus Estate, med priser som startar från 51,33 € per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Ford Fiesta. Dess pris startar från 80,08 € per dag från Scandia Rent, vars medelrankingvärde är 9.4/10, baserat på recensioner från 250+ kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Kittila Flygplats är Volkswagen Up från Scandia Rent. Dess pris är bara 34,44 € per dag. Scandia Rent var recenserad av 250+ kunder med en medelranking på 9.4/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Van hyrbilsspriser i Kittila Flygplats

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Fullstor
Fullstor
Lyx
Lyx
Kabriolet
Kabriolet
Van
Van
Stadsjeep
Stadsjeep
addCar
addCar
från 39 € från 90 €
Scandia Rent
Scandia Rent
från 34 € från 80 € från 146 € från 98 € från 101 €
Europcar
Europcar
från 43 € från 44 € från 98 € från 70 €
FiRent
FiRent
från 61 € från 128 € från 88 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 42 € från 44 € från 109 € från 160 € från 142 € från 94 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 39 € från 39 € från 214 € från 143 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
från 49 € från 95 € från 183 € från 160 € från 137 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 49 € från 145 € från 183 € från 287 € från 166 € från 93 €
Green-Motion
Green-Motion
från 91 € från 249 €

Hyrbilar nära Kittila Flygplats

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för Van hyrbilar