Pakettiauto -vuokraus Kittilä Lentoasema
10
00
10
00
Pakettiauto -vuokraus Kittilä Lentoasema

Pakettiauto -vuokraus Kittilä Lentoasema

Paras vuokra-auto Kittilä Lentoasema (KTT), Suomi. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauto-autovuokraus kohteessa Kittilä Lentoasema

BUDGET kohteessa Kittilä Lentoasema
BUDGET
BUDGET
9.4
/10
Erinomainen
7.6
/10
Rahalle vastinetta
10
/10
Puhtaus
10
/10
Palvelu vuokraustiskillä
9.8
/10
Auton hakeminen
9.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 500+ asiakasarvosteluun

Kittilä Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Pakettiauto -luokan autot ovat suosittuja kohteen Kittilä Lentoasema asiakkaille. Halvin Pakettiauto -luokan auto on Volkswagen Caddy addCar -vuokraamolta kohteessa Kittilä Lentoasema. Sen hinta on alkaen 89,70 €/päivä.

  Jos haluat vuokrata Pakettiauto -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Kittilä Lentoasema, katso Budget Car Rental -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 500+ asiakasta 9.4/10 keskimääräisellä arvosanalla. Pakettiauto auton Budget Car Rental Kittilä Lentoasema kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Skoda Yeti. Se maksaa noin 141,80 € päivässä.

  Budget Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Kittilä Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9.4/10, joka perustuu 500+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Budget Car Rental on Toyota Aygo Mini -luokasta 38,50 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Kittilä Lentoasemassa on Farmari , jonka hinta Budget Car Rental -vuokraamoilta maksaa alkaen 51,90 € päivä Seat Leon Estatella.

  Suomi:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Budget Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Kittilä Lentoasema on Skoda Fabia, hinnalla 38,70 €/päivä

  Suomi :n, suosituin vuokraamo on Scandia Rent (keskimääräinen arvosana 9.4/10 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Farmari -luokan auto kohteessa Kittilä Lentoasema on Ford Focus Estate , , alkaen 51,03 € /päivä.

  Säästö -luokassa suosituin malli on Ford Fiesta. Sen hinta on alkaen 79,61 €/päivä Scandia Rent -vuokraamolta, jonka arvostelu on 9.4/10, 250+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Kittilä Lentoasema on Volkswagen Up Scandia Rent -vuokraamolta. Sen hinta on vain 34,24 €/päivä. Scandia Rent -vuokraamon arvosteli 250+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 9.4/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Pakettiauto-autovuokraushinnat kohteessa Kittilä Lentoasema

Mini
Mini
Säästö
Säästö
Täysikokoinen
Täysikokoinen
Luksus
Luksus
Avoauto
Avoauto
Pakettiauto
Pakettiauto
Katumaasturi
Katumaasturi
addCar
addCar
alkaen 38 € alkaen 90 €
Scandia Rent
Scandia Rent
alkaen 34 € alkaen 80 € alkaen 145 € alkaen 97 € alkaen 101 €
Europcar
Europcar
alkaen 43 € alkaen 43 € alkaen 97 € alkaen 70 €
FiRent
FiRent
alkaen 60 € alkaen 127 € alkaen 87 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 42 € alkaen 44 € alkaen 108 € alkaen 159 € alkaen 141 € alkaen 93 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 39 € alkaen 39 € alkaen 213 € alkaen 142 €
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
alkaen 48 € alkaen 95 € alkaen 182 € alkaen 159 € alkaen 137 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 49 € alkaen 144 € alkaen 182 € alkaen 285 € alkaen 165 € alkaen 92 €
Green-Motion
Green-Motion
alkaen 90 € alkaen 247 €

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Kittilä Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Kittilä Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Pakettiauto