Kombi Najam Zračna Luka Kittila
10
00
10
00
Kombi Najam Zračna Luka Kittila

Kombi Najam Zračna Luka Kittila

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Kittila (KTT), Finska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Kombi najam auta na/u Zračna Luka Kittila

BUDGET u Zračna Luka Kittila
BUDGET
BUDGET
9.4
/10
Odlično
7.6
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
10
/10
Čistoća
10
/10
Usluge unajmitelja
9.8
/10
Proces preuzimanja automobila
9.6
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 500 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Kittila

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Kombi su kategorija koja se često rezervira u Zračna Luka Kittila. Najjeftini Kombi predstavlja Volkswagen Caddy koju pruža addCar u Zračna Luka Kittila. Cijena kreće već od 87,39 EUR po danu.

  Ako želite unajmiti Kombi od najbolje ocjenjenog iznajmljivača u Zračna Luka Kittila, obratite pozornost na Budget Car Rental. Ovog iznajmljivača ocjenilo je 500+ kupaca s prosječnom ocjenom 9.4/10. Kombi vozilo koje Budget Car Rental nudi u Zračna Luka Kittila po najnižoj cijeni je Skoda Yeti. Cijena joj je oko 138,16 EUR po danu.

  Budget Car Rental je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Kittila s prosječnom osjenom od 9.4/10, na temelju 500+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Budget Car Rental je Toyota Aygo iz Mini klase za 37,51 EUR po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Zračna Luka Kittila je Karavan s cijenama koje pruža Budget Car Rental koje se kreću već od 50,56 EUR po danu za Seat Leon Estate.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Finska, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Budget Car Rental u Zračna Luka Kittila za Skoda Fabia, po cijeni od 37,70 EUR po danu.

  Najjeftiniji Karavan u Zračna Luka Kittila pruža SIXT Rent A Car (ocjenjen s 8.5/10 na temelju 250+ kupaca), a najpristupačniji automobil u toj grupi je Opel Astra Estate po cijeni već od 68,03 EUR po danu.

  Najjeftiniji Ekonomski pruža isti iznajmljivač: SIXT Rent A Car. Vozilo je Volkswagen Polo, po cijeni od 47,58 EUR po danu.

  Najpopularniji iznajmljivač u Finska je Scandia Rent (prosječna ocjena 9.4/10 na temelju ocjena 250+ kupaca). Najjeftiniji model automobila u Zračna Luka Kittila je Karavan Ford Focus Estate s cijenama koje se kreću već od 49,72 EUR po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Ford Fiesta. Njena cijena počinje već od 77,57 EUR po danu od Scandia Rent iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 9.4/10 na temelju 250+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Kittila je za Volkswagen Up koju pruža Scandia Rent. Cijena je samo 33,36 EUR po danu. Scandia Rent je ocijenilo 250+ kupaca s prosječnom ocjenom od 9.4/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Kombi cijene najma automobila na/u Zračna Luka Kittila

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kabriolet
Kabriolet
Kombi
Kombi
Džip
Džip
addCar
addCar
od: 37 EUR od: 87 EUR
Scandia Rent
Scandia Rent
od: 33 EUR od: 78 EUR od: 142 EUR od: 95 EUR od: 98 EUR
Europcar
Europcar
od: 42 EUR od: 42 EUR od: 95 EUR od: 68 EUR
FiRent
FiRent
od: 59 EUR od: 124 EUR od: 85 EUR
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 41 EUR od: 43 EUR od: 105 EUR od: 155 EUR od: 137 EUR od: 91 EUR
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 38 EUR od: 38 EUR od: 207 EUR od: 138 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 47 EUR od: 92 EUR od: 177 EUR od: 155 EUR od: 133 EUR
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 48 EUR od: 141 EUR od: 178 EUR od: 278 EUR od: 161 EUR od: 90 EUR
Green-Motion
Green-Motion
od: 88 EUR od: 241 EUR

Najam Auta blizu Zračna Luka Kittila

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Kittila Ostvarite povoljne cijene kod Kombi iznajmljivača automobila