Autókölcsönzés Bern Repülőtér

10
00
10
00
 Autókölcsönzés

Autókölcsönzés Bern Repülőtér

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Bern Repülőtér (BRN), Svájc. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Autókölcsönzés itt: Bern Repülőtér (BRN), Svájc

Legjobbra értékelt kereskedő itt: Bern Repülőtér
HERTZ
HERTZ
8.3
/10
Kiváló
7.2
/10
Teljes ár-érték arány
9.3
/10
Tisztaság
8
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
8.3
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.8
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
250+ felhasználó véleménye alapján

Bern Repülőtér autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  Az Hertz Car Hire egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Bern Repülőtér, amelynek átlaga 8.3/10, 250+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Hertz Car Hire-tól a Nissan Micra az Mini kategóriából, amely 65,69 EUR / nap.

  Az Svájc-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Ferdehátú, az Hertz Car Hire Bern Repülőtér-ban kezdő áraival a Volkswagen Golf már 70,69 EUR-tól elérhető.

  A legolcsóbb Ferdehátú car kategóriájú autó AVIS Car Rental-tól van ( 7.7/10-en 250+-re értékelték), Amely nem más mint a Opel Astra, melynek ára 128,62 EUR /nap.

  Ferdehátú kategóriában, a legnépszerűbb model a Volkswagen Golf 4Motion. Az ára napi 72,28 EUR -tól kezdődik az Europcar-tól, melynek átlag értékelése 8.1/10, 500+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Bern Repülőtér-ban a Opel Corsa az Budget Car Rental-tól. Az ára csak napi 49,58 EUR. Az Budget Car Rental-t 2000+ ügyfél értékelte, átlagosan 7.4/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

A legjobb autókölcsönző helyek Bern Repülőtér (BRN) közelében

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Bern Repülőtér Autókölcsönző Szolgáltatók

Europcar
8.4
/10
Kiváló
Europcar
Autókölcsönzés Bern Repülőtér közelében
Europcar autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Bern Repülőtér
EUROPCAR Bern Repülőtér (BRN)
Előrhetőségek:
BELP AIRPORT SERVICE, BERN, 3123
41 31 3817555
EUROPCAR Fribourg 29.53 km / 18.35 mi
Előrhetőségek:
AMAG AUTOMOBILES ET MOTEURS SA ROUTE DE VILLARS 105, FRIBOURG, 1701
41 26 4084112
EUROPCAR Interlaken 37.08 km / 23.04 mi
Előrhetőségek:
HOTEL METROPOLE HOEHEWEG 37, INTERLAKEN, 3800
41 33 8232840
Hertz Car Hire
8.3
/10
Kiváló
Hertz Car Hire
Autókölcsönzés Bern Repülőtér közelében
Hertz Car Hire autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Bern Repülőtér
HERTZ Bern Repülőtér (BRN)
Előrhetőségek:
Airport Terminal, 3123
+41 (0)31 318 21 60
AVIS Car Rental
7.7
/10
Nagyon jó
AVIS Car Rental
Autókölcsönzés Bern Repülőtér közelében
AVIS Car Rental autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Bern Repülőtér
AVIS Bern Repülőtér (BRN)
Előrhetőségek:
Flughafen Bern Belp, Bern, 3123
(41) 31 3781515
Budget Car Rental
7.4
/10
Nagyon jó
Budget Car Rental
Autókölcsönzés Bern Repülőtér közelében
Budget Car Rental autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Bern Repülőtér
BUDGET Bern Repülőtér (BRN)
Előrhetőségek:
Flughafen Bern Belp, Bern, 3123
41 31 378 1515
Edel-Stark
Edel-Stark
Autókölcsönzés Bern Repülőtér közelében
Edel-Stark autókölcsönző helyszínei ehhez közel: Bern Repülőtér
EDEL & STARK Solothurn Zuchwil 33.16 km / 20.6 mi
Előrhetőségek:
Solothurn, Delivery and Collection, Solothurn, 4500
+41 62 295 15 15

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Bern Repülőtér (BRN). Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: HERTZ, EUROPCAR, AVIS & BUDGET