Коли под наем Берн, Летище

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

Коли под наем Берн, Летище

Най-добрите коли под наем в Берн, Летище (BRN), Швейцария. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Коли под наем в Берн, Летище (BRN), Швейцария

Най-високо оценен доставчик в Берн, Летище
HERTZ
HERTZ
8.3
/10
Отлично
7.2
/10
Обща стойност за парите
9.3
/10
Чистота
8
/10
Обслужване на бюрото за наем
8.3
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.8
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 250 + отзиви на клиенти

Берн, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Hertz Car Hire е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Берн, Летище, с рейтинг средна оценка от 8.3/10, въз основа на 250+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Hertz Car Hire е Nissan Micra от клас Малък с наем от 65,39 € на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Швейцария, която е Компактен, най-евтината кола от Hertz Car Hire в Берн, Летище е Volkswagen Golf, на цена от 70,37 € на ден.

  Сред Компактен, най-популярният модел е Volkswagen Golf 4Motion. Цената му започва от 71,95 € на ден от Europcar, чийто среден рейтинг е 8.1/10, въз основа на 500+ отзиви от клиенти.

  Най-евтиният автомобил под наем в Берн, Летище е Opel Corsa от Budget Car Rental. Цената му е само 49,35 € на ден. Budget Car Rental е прегледана от 2000+ клиенти с средна оценка от 7.4/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Най-добрите места за отдаване под наем на автомобили в близост до Берн, Летище (BRN)

Коли под наем в най-близките градове

Берн, Летище доставчици на Коли под наем

Europcar
8.4
/10
Отлично
Europcar
Коли под наем в близост до Берн, Летище
Europcar коли под наем близо до Берн, Летище
EUROPCAR Берн, Летище (BRN)
Контакти:
BELP AIRPORT SERVICE, BERN, 3123
41 31 3817555
EUROPCAR Fribourg 29.53 км / 18.35 мил
Контакти:
AMAG AUTOMOBILES ET MOTEURS SA ROUTE DE VILLARS 105, FRIBOURG, 1701
41 26 4084112
EUROPCAR Interlaken 37.08 км / 23.04 мил
Контакти:
HOTEL METROPOLE HOEHEWEG 37, INTERLAKEN, 3800
41 33 8232840
Hertz Car Hire
8.3
/10
Отлично
Hertz Car Hire
Коли под наем в близост до Берн, Летище
1 местоположение: показване на адреса
Hertz Car Hire коли под наем близо до Берн, Летище
HERTZ Берн, Летище (BRN)
Контакти:
Airport Terminal, 3123
+41 (0)31 318 21 60
AVIS Car Rental
7.7
/10
Много добре
AVIS Car Rental
Коли под наем в близост до Берн, Летище
1 местоположение: показване на адреса
AVIS Car Rental коли под наем близо до Берн, Летище
AVIS Берн, Летище (BRN)
Контакти:
Flughafen Bern Belp, Bern, 3123
(41) 31 3781515
Budget Car Rental
7.4
/10
Много добре
Budget Car Rental
Коли под наем в близост до Берн, Летище
1 местоположение: показване на адреса
Budget Car Rental коли под наем близо до Берн, Летище
BUDGET Берн, Летище (BRN)
Контакти:
Flughafen Bern Belp, Bern, 3123
41 31 378 1515
Edel-Stark
Edel-Stark
Коли под наем в близост до Берн, Летище
1 местоположение: показване на адреса
Edel-Stark коли под наем близо до Берн, Летище
EDEL & STARK Solothurn Zuchwil 33.16 км / 20.6 мил
Контакти:
Solothurn, Delivery and Collection, Solothurn, 4500
+41 62 295 15 15

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Берн, Летище (BRN). Вземете евтини цени за HERTZ, EUROPCAR, AVIS & BUDGET на Коли под наем