Kereta Sewa Bern Lapangan Terbang

10
00
10
00
Kereta Sewa

Kereta Sewa Bern Lapangan Terbang

Kereta sewa terbaik di Bern Lapangan Terbang (BRN), Switzerland. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

Kereta sewa di Bern Lapangan Terbang (BRN), Switzerland

Pembekal nilaian teratas dalam Bern Lapangan Terbang
HERTZ
HERTZ
8.3
/10
Cemerlang
7.2
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
9.3
/10
Kebersihan
8
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
8.3
/10
Proses pengambilan kereta sewa
8.8
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 250+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Bern Lapangan Terbang

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Hertz Car Hire adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Bern Lapangan Terbang dengan purata skor rating adalah 8.3/10, berdasarkan pada 250+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Hertz Car Hire ialah Nissan Micra, kereta sewa kelas Mini untuk USD 78.71 sehari.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Switzerland, adalah Kompak, kereta paling murah dari Hertz Car Hire di Bern Lapangan Terbang ialah Volkswagen Golf, diletakkan harga pada USD 84.70 sehari.

  Kereta Kompak termurah diberikan oleh AVIS Car Rental (dinilai 7.7/10 oleh 250+ pelanggan). Kereta itu ialah Opel Astra, diletakkan harga pada USD 154.11 sehari.

  Antara Kompak, model paling popular ialah Volkswagen Golf 4Motion. Harganya bermula dari USD 86.60 sehari dari Europcar, dengan skor rating purata ialah 8.1/10, berdasarkan pada 500+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Bern Lapangan Terbang adalah Opel Corsa dari Budget Car Rental. Harganya cuma USD 59.40 sehari. Budget Car Rental dinilai oleh 2000+ pelanggan dengan purata skor rating 7.4/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Lokasi kereta sewa terbaik berhampiran Bern Lapangan Terbang (BRN)

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

Penyedia Kereta Sewa Bern Lapangan Terbang

Europcar
8.4
/10
Cemerlang
Europcar
Kereta sewa berhampiran Bern Lapangan Terbang
1 lokasi : tunjuk alamat
lokasi kereta sewa Europcar berhampiran Bern Lapangan Terbang
EUROPCAR Bern Lapangan Terbang (BRN)
Hubungi:
BELP AIRPORT SERVICE, BERN, 3123
41 31 3817555
EUROPCAR Fribourg 29.53 km / 18.35 batu
Hubungi:
AMAG AUTOMOBILES ET MOTEURS SA ROUTE DE VILLARS 105, FRIBOURG, 1701
41 26 4084112
EUROPCAR Interlaken 37.08 km / 23.04 batu
Hubungi:
HOTEL METROPOLE HOEHEWEG 37, INTERLAKEN, 3800
41 33 8232840
Hertz Car Hire
8.3
/10
Cemerlang
Hertz Car Hire
Kereta sewa berhampiran Bern Lapangan Terbang
1 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa Hertz Car Hire berhampiran Bern Lapangan Terbang
HERTZ Bern Lapangan Terbang (BRN)
Hubungi:
Airport Terminal, 3123
+41 (0)31 318 21 60
AVIS Car Rental
7.7
/10
Sangat Baik
AVIS Car Rental
Kereta sewa berhampiran Bern Lapangan Terbang
1 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa AVIS Car Rental berhampiran Bern Lapangan Terbang
AVIS Bern Lapangan Terbang (BRN)
Hubungi:
Flughafen Bern Belp, Bern, 3123
(41) 31 3781515
Budget Car Rental
7.4
/10
Sangat Baik
Budget Car Rental
Kereta sewa berhampiran Bern Lapangan Terbang
1 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa Budget Car Rental berhampiran Bern Lapangan Terbang
BUDGET Bern Lapangan Terbang (BRN)
Hubungi:
Flughafen Bern Belp, Bern, 3123
41 31 378 1515
Edel-Stark
Edel-Stark
Kereta sewa berhampiran Bern Lapangan Terbang
1 lokasi: tunjuk alamat
lokasi kereta sewa Edel-Stark berhampiran Bern Lapangan Terbang
EDEL & STARK Solothurn Zuchwil 33.16 km / 20.6 batu
Hubungi:
Solothurn, Delivery and Collection, Solothurn, 4500
+41 62 295 15 15

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Bern Lapangan Terbang (BRN) Dapatkan harga murah untuk kereta sewa HERTZ, EUROPCAR, AVIS & BUDGET