BUDGET Pula Lentoasema

10
00
10
00
BOCUBO autonvuokraus

BUDGET Pula Lentoasema

Paras vuokra-auto Pula Lentoasema (PUY), Kroatia. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

BUDGET Pula Lentoasema

Pakettiauton BUDGET Pula Lentoasema

BUDGET kohteessa Pula Lentoasema
BUDGET
BUDGET
5.4
/10
Keskinkertainen
6.3
/10
Rahalle vastinetta
6
/10
Puhtaus
5.2
/10
Palvelu vuokraustiskillä
4.1
/10
Auton hakeminen
5.4
/10
Auton jättäminen
Perustuu 250+ asiakasarvosteluun

Pula Lentoasema autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Budget Car Rental -autovuokraamoita kohteessa Pula Lentoasema arvosteli 250+ asiakasta arvosanalla 5.4/10. Halvin auto Budget Car Rental -vuokraamolta kohteessa Pula Lentoasema oli Peugeot 208 Säästö -luokan vuokra-auto. Sen hinta oli 39,25 € päivässä.

  Useimmat asiakkaamme varaavat yleensä autoja Säästö -luokasta kohteessa Pula Lentoasema ja Pienikokoinen -luokasta Kroatiassa. Halvin Säästö -luokan auto Budget Car Rental -vuokraamolta kohteesta Pula Lentoasema on Peugeot 208 hintaan 39,25 € päivässä. Halvin Pienikokoinen -luokan auto Budget Car Rental -vuokraamolta kohteesta Pula Lentoasema on Peugeot 308 hintaan 42,34 € päivässä.

  Uniline -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Pula Lentoasema keskimääräisellä arvosanalla 9.1/10, joka perustuu 250+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Uniline on Peugeot 107 Mini -luokasta 19,64 €/päivä.

  Suosituin autonvuokrausluokka Pula Lentoasemassa on Säästö , jonka hinta Uniline -vuokraamoilta maksaa alkaen 29,30 € päivä Citroen C3lla.

  Kroatia:n suosituimman vuokrausluokan, Pienikokoinen -luokan, halvin auto Uniline -vuokraamoilta kohteessa Pula Lentoasema on Ford Focus, hinnalla 34,09 €/päivä

  Halvin Säästö -luokan auto kohteessa Pula Lentoasema Active -vuokraamoilta (6.6/10 arvosana 250+ asiakkaalta), ja edullisin auto ryhmässään vuokraamolta on Skoda Fabia hintaan 36,97 €/päivä.

  Halvin Pienikokoinen -luokan auto samalta vuokraamolta: Active Auto on Citroen C4, hintaan 47,24 €/päivä.

  Kroatia :n, suosituin vuokraamo on SIXT Rent A Car (keskimääräinen arvosana 7.9/10 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.) Halvin Säästö -luokan auto kohteessa Pula Lentoasema on Fiat Punto , , alkaen 24,94 € /päivä.

  Pienikokoinen -luokassa suosituin malli on Opel Astra. Sen hinta on alkaen 41,50 €/päivä SIXT Rent A Car -vuokraamolta, jonka arvostelu on 7.9/10, 2000+ käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Pula Lentoasema on Opel Adam Global-Rent-A-Car -vuokraamolta. Sen hinta on vain 12,69 €/päivä. Global-Rent-A-Car -vuokraamoa ei ole vielä arvosteltu, ole ensimmäinen!

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Tietoa BUDGET -autoista kohteessa Pula Lentoasema

BUDGET
Tietoa ja yhteystiedot
Yrityksen nimi: Budget Car Rental
Osoite: Pula Airport, Valtursko Polje 210, Pula, HR52100
Puhelinnumero: 00385913143014
Katso kartalta: Google Maps
Ominaisuudet
Hakemisen tyyppi: Not specified — The rental company didn't specify the pickup type yet.
Luokitus: 5.4/10, mikä on Keskinkertainen

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Pula Lentoasema

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Pula Lentoasema. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä BUDGET