BUDGET Pula Lapangan Terbang

10
00
10
00
Kereta Sewa

BUDGET Pula Lapangan Terbang

Kereta sewa terbaik di Pula Lapangan Terbang (PUY), Croatia. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

BUDGET Pula Lapangan Terbang

Sewa BUDGET Pula Lapangan Terbang

BUDGET di Pula Lapangan Terbang
BUDGET
BUDGET
5.4
/10
Biasa
6.3
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
6
/10
Kebersihan
5.2
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
4.1
/10
Proses pengambilan kereta sewa
5.4
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 250+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Pula Lapangan Terbang

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Budget Car Rental di Pula Lapangan Terbang telah diulas oleh 250+ pelanggan dengan rating 5.4/10. Kereta termurah dari Budget Car Rental di Pula Lapangan Terbang adalah Peugeot 208 kereta sewa kelas Ekonomi. Harganya cuma €39.25 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Ekonomi di Pula Lapangan Terbang dan kereta sewa kelas Kompak di Croatia. Kereta Ekonomi paling murah dari Budget Car Rental di Pula Lapangan Terbang adalah Peugeot 208 untuk €39.25 sehari. Kereta Kompak paling murah dari Budget Car Rental di Pula Lapangan Terbang dibawakan oleh Peugeot 308 untuk €42.34 sehari.

  Uniline adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Pula Lapangan Terbang dengan purata skor rating adalah 9.1/10, berdasarkan pada 250+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Uniline ialah Peugeot 107, kereta sewa kelas Mini untuk €19.64 sehari.

  Kelas kereta sewa paling popular di Pula Lapangan Terbang ialah Ekonomi dengan harga dari Uniline bermula dari €29.30 sehari untuk Citroen C3.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Croatia, adalah Kompak, kereta paling murah dari Uniline di Pula Lapangan Terbang ialah Ford Focus, diletakkan harga pada €34.09 sehari.

  Kereta Ekonomi termurah di Pula Lapangan Terbang disediakan oleh Active (dinilai 6.6/10 oleh 250+ pelanggan), dan kereta paling mampu milik dalam kumpulan itu dari vendor tersebut iala Skoda Fabia, diletakkan harga pada €36.97 sehari.

  Kereta Kompak termurah diberikan oleh vendor yang sama: Active. Kereta itu ialah Citroen C4, diletakkan harga pada €47.24 sehari.

  Manakala vendor paling popular di Croatia, namanya ialah SIXT Rent A Car (skor purata 7.9/10 dinilai oleh 2000+ pelanggan). Kereta Ekonomi termurah di Pula Lapangan Terbang ialah Fiat Punto, dengan harga bermula dari €24.94 sehari.

  Antara Kompak, model paling popular ialah Opel Astra. Harganya bermula dari €41.50 sehari dari SIXT Rent A Car, dengan skor rating purata ialah 7.9/10, berdasarkan pada 2000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Pula Lapangan Terbang adalah Opel Adam dari Global-Rent-A-Car. Harganya cuma €12.69 sehari. Global-Rent-A-Car tidak dinilai oleh pelanggan kami lagi, jadilah yang pertama menilainya!

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Maklumat mengenai BUDGET di Pula Lapangan Terbang

BUDGET
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Budget Car Rental
Alamat: Pula Airport, Valtursko Polje 210, Pula, HR52100
Nombor Telefon: 00385913143014
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Tidak ditentukan — Syarikat sewa tidak menentukan jenis pickup lagi.
Nilaian: 5.4/10, yang mana Biasa

Kereta sewa berhampiran Pula Lapangan Terbang

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Pula Lapangan Terbang Dapatkan harga murah untuk kereta sewa BUDGET