Lej Eksotisk Rzeszow Lufthavn Jasionka

21
sep
tor
2023
10
00
28
sep
tor
2023
10
00
Lej Eksotisk Rzeszow Lufthavn Jasionka

Lej Eksotisk Rzeszow Lufthavn Jasionka

Bedste udlejningsbiler i Rzeszow Lufthavn Jasionka (RZE), Polen. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

Lej Eksotisk Lej Eksotisk Rzeszow Lufthavn Jasionka

ALAMO i Lej Eksotisk Rzeszow Lufthavn Jasionka
ALAMO
ALAMO
9.1
/10
Fremragende
8.8
/10
Samlet værdi for pengene
9.3
/10
Renlighed
9.3
/10
Service ved udlejningsskranke
9.2
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
9.2
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 100+ kundeanmeldelser

Rzeszow Lufthavn Jasionka biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Cabriolet-biler bliver ofte reserveret af vores kunder i Rzeszow Lufthavn Jasionka. Den billigste Cabriolet-bil tilbydes af BMW 4 Series Convertible fra Thrifty i Rzeszow Lufthavn Jasionka. Dens pris starter fra 65,00 US$ pr. dag.

  Alamo er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Rzeszow Lufthavn Jasionka med en gennemsnitlig score på 9.1/10 baseret på mere end 100+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Alamo er Toyota Aygo fra Mini biludlejningsklassen til 21,61 US$ pr. dag.

  Den mest populære biludlejningsklasse i Rzeszow Lufthavn Jasionka er Kompakt med priser ved Alamo startende fra 27,33 US$ pr. dag for en Kia Ceed.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Polen, som er Mini, den billigste bil fra Alamo i Rzeszow Lufthavn Jasionka er Toyota Aygo, prissat til 21,61 US$ pr. dag.

  Den mest populære udbyder i Polen, er Global-Rent-A-Car (gennemsnitlig score på 7.3/10 vurderet af 1000+ kunder). Den billigste Kompakt-bil i Rzeszow Lufthavn Jasionka er BMW 1 Series, med priser startende fra 44,63 US$ pr. dag.

  I Mini-klassen er den mest populære model Fiat 500. Dens pris starter fra 44,36 US$ pr. dag ved Global-Rent-A-Car, hvis bedømmelsesgennemsnit er 7.3/10, baseret på over 1000+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Rzeszow Lufthavn Jasionka er Kia Rio fra Global-Rent-A-Car. Dens pris er kun 15,77 US$ pr. dag. Global-Rent-A-Car er blevet anmeldt af mere end 1000+ kunder med en gennemsnitlig score på 7.3/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Most Popular car groups near Rzeszow Lufthavn Jasionka

Cheapest cars in Rzeszow Lufthavn Jasionka

Cheapest cars
BMW 4 Series Convertible Convertible
thrifty
Car rental Rzeszow Lufthavn Jasionka BMW 4 Series Convertible
2 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
65,00 US$ /day

Convertible car rental at Rzeszow Lufthavn Jasionka

Rent a convertible excellent solution when traveling to sunny weather. After throwing up the top of the convertible, you can make colorful and unforgettable photos, but not forgetting about safety on the road. Rent a convertible is very simple, but do not do to take the scarf and headdress with you, so as not to catch up while walking
BMW 4 Series Convertible Convertible
thrifty
Car rental Rzeszow Lufthavn Jasionka BMW 4 Series Convertible
2 Places | 4 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
65,00 US$ /day

Eksotisk biludlejningssteder i nærheden af Lej Eksotisk Rzeszow Lufthavn Jasionka

Eksotisk biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Lej Eksotisk Rzeszow Lufthavn Jasionka

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejninger på togstationer

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Lej Eksotisk Rzeszow Lufthavn Jasionka Få billige priser for Eksotisk biludlejning