Hyrbil Tirgu Mures Flygplats

10
00
10
00
 Hyrbilar

Hyrbil Tirgu Mures Flygplats

Bästa hyrbil på Tirgu Mures Flygplats (TGM), Rumänien. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

Hyrbil i Tirgu Mures Flygplats (TGM), Rumänien

Topprankad uthyrare i Tirgu Mures Flygplats
AUTONOM
AUTONOM
8.8
/10
Utmärkt
8.7
/10
Totalt värde för pengarna
9.1
/10
Renlighet
8.8
/10
Service vid hyrbilsdisken
8.9
/10
Hämntningsprocessen vid hyrbil
8.8
/10
Returprocessen vid hyrbil
Baserat på 100+ kundrecensioner

Hyrbilstips från Tirgu Mures Flygplats

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Autonom Rent A Car är det hyrbilsbolag som har den högsta kundrankingen i Tirgu Mures Flygplats med en medelranking på 8.8/10, baserat på recensioner från 100+ kunder. Det billigaste fordonet från Autonom Rent A Car är Toyota Aygo i uthyrningsklassen Mini för 70,85 € per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Rumänien, vilket är Kompakt, är den billigaste bilen från Autonom Rent A Car i Tirgu Mures Flygplats Seat Toledo, med ett pris på 77,54 € per dag.

  Den billigaste Kompakt erbjuds av Alamo (rankad 8.4/10 av 50+ kunder). Bilen är en Opel Astra, vars pris är 28,38 € per dag.

  Den billigaste hyrbilen i Tirgu Mures Flygplats är Toyota Aygo från Global-Rent-A-Car. Dess pris är bara 21,79 € per dag. Global-Rent-A-Car har inte recenserats av våra kunder än, så bli den första att göra det!

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Bästa hyrbil nära Tirgu Mures Flygplats (TGM)

Hyrbil i närliggande städer

Tirgu Mures Flygplats Biluthyrare

Autonom Rent A Car
8.8
/10
Utmärkt
Autonom Rent A Car
Hyrbilar nära Tirgu Mures Flygplats
1 atälle: visa adress
Autonom Rent A Car uthyrningsställen nära Tirgu Mures Flygplats
AUTONOM Tirgu Mures Flygplats (TGM)
Kontakter:
Targu Mures Airport - Ludus Km. 14.5, Targu Mures
+(4) 0749.033.323
Alamo
8.4
/10
Utmärkt
Alamo
Hyrbilar nära Tirgu Mures Flygplats
1 atälle: visa adress
Alamo uthyrningsställen nära Tirgu Mures Flygplats
ALAMO Tirgu Mures Flygplats (TGM)
Kontakter:
SERVICED BY ENTERPRISE, VIDRASAU SOS TARGU MURES LUDUS, TARGU MURES, 547612
726236564
AutoBoca
AutoBoca
Hyrbilar nära Tirgu Mures Flygplats
1 atälle: visa adress
AutoBoca uthyrningsställen nära Tirgu Mures Flygplats
AUTOBOCA Tirgu Mures Flygplats (TGM)
Kontakter:
Targu - Mures Airport, E60, Recea
004 0735 877 856
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
Hyrbilar nära Tirgu Mures Flygplats
1 atälle: visa adress
Global-Rent-A-Car uthyrningsställen nära Tirgu Mures Flygplats
GLOBAL RENT A CAR Tirgu Mures Flygplats (TGM)
Kontakter:
E60, Recea , 547609
004 0735 877 856
Europcar
Europcar
Hyrbilar nära Tirgu Mures Flygplats
1 atälle: visa adress
Europcar uthyrningsställen nära Tirgu Mures Flygplats
EUROPCAR Tirgu Mures Flygplats (TGM)
Kontakter:
MEET & GREET SERVICE CALEA LUDUS KM 14.5, VIDRASAU, MURES, 547612
40 40 740198577

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för AUTONOM, ALAMO, AUTOBOCA, GLOBAL RENT A CAR & EUROPCAR hyrbilar