Коли под наем Тиргу Мурес, Летище

10
00
10
00
BOCUBO Коли под наем

Коли под наем Тиргу Мурес, Летище

Най-добрите коли под наем в Тиргу Мурес, Летище (TGM), Румъния. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Коли под наем в Тиргу Мурес, Летище (TGM), Румъния

Най-високо оценен доставчик в Тиргу Мурес, Летище
AUTONOM
AUTONOM
8.8
/10
Отлично
8.7
/10
Обща стойност за парите
9.1
/10
Чистота
8.8
/10
Обслужване на бюрото за наем
8.9
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.8
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 100 + отзиви на клиенти

Тиргу Мурес, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Autonom Rent A Car е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Тиргу Мурес, Летище, с рейтинг средна оценка от 8.8/10, въз основа на 100+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Autonom Rent A Car е Toyota Aygo от клас Малък с наем от 70,85 € на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Румъния, която е Компактен, най-евтината кола от Autonom Rent A Car в Тиргу Мурес, Летище е Seat Toledo, на цена от 77,54 € на ден.

  Най-евтиният автомобил Компактен е представен от Alamo (оценен на 8.4/10 от 50+ клиенти). Колата е на Opel Astra, с цена от 28,38 € на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Тиргу Мурес, Летище е Toyota Aygo от Global-Rent-A-Car. Цената му е само 21,79 € на ден. Global-Rent-A-Car не е прегледана от клиентите ни, бъдете първият, който го направи!

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Най-добрите места за отдаване под наем на автомобили в близост до Тиргу Мурес, Летище (TGM)

Коли под наем в най-близките градове

Тиргу Мурес, Летище доставчици на Коли под наем

Autonom Rent A Car
8.8
/10
Отлично
Autonom Rent A Car
Коли под наем в близост до Тиргу Мурес, Летище
1 местоположение: показване на адреса
Autonom Rent A Car коли под наем близо до Тиргу Мурес, Летище
AUTONOM Тиргу Мурес, Летище (TGM)
Контакти:
Targu Mures Airport - Ludus Km. 14.5, Targu Mures
+(4) 0749.033.323
Alamo
8.4
/10
Отлично
Alamo
Коли под наем в близост до Тиргу Мурес, Летище
1 местоположение: показване на адреса
Alamo коли под наем близо до Тиргу Мурес, Летище
ALAMO Тиргу Мурес, Летище (TGM)
Контакти:
SERVICED BY ENTERPRISE, VIDRASAU SOS TARGU MURES LUDUS, TARGU MURES, 547612
726236564
AutoBoca
AutoBoca
Коли под наем в близост до Тиргу Мурес, Летище
1 местоположение: показване на адреса
AutoBoca коли под наем близо до Тиргу Мурес, Летище
AUTOBOCA Тиргу Мурес, Летище (TGM)
Контакти:
Targu - Mures Airport, E60, Recea
004 0735 877 856
Global-Rent-A-Car
Global-Rent-A-Car
Коли под наем в близост до Тиргу Мурес, Летище
1 местоположение: показване на адреса
Global-Rent-A-Car коли под наем близо до Тиргу Мурес, Летище
GLOBAL RENT A CAR Тиргу Мурес, Летище (TGM)
Контакти:
E60, Recea , 547609
004 0735 877 856
Europcar
Europcar
Коли под наем в близост до Тиргу Мурес, Летище
1 местоположение: показване на адреса
Europcar коли под наем близо до Тиргу Мурес, Летище
EUROPCAR Тиргу Мурес, Летище (TGM)
Контакти:
MEET & GREET SERVICE CALEA LUDUS KM 14.5, VIDRASAU, MURES, 547612
40 40 740198577

Други популярни търсения в Тиргу Мурес, Летище (TGM)

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

 • Бързо и лесно сравняване на цените на Коли под наем
 • Най-добрите цени за Коли под наем
 • Без скрити такси с дебитна, кредитна карта и пари в брой
 • Безплатно анулиране или изменение
 • 24/7 обслужване на клиенти
 • Достъпна пълна застраховка за автомобил под наем
 • Помощ при авария
 • Евтини предложения за коли под наем близо до мен в APP

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Тиргу Мурес, Летище (TGM). Вземете евтини цени за AUTONOM, ALAMO, AUTOBOCA, GLOBAL RENT A CAR & EUROPCAR на Коли под наем