EUROPCAR Oujda Angads Lapangan Terbang
10
00
10
00
Kereta Sewa

EUROPCAR Oujda Angads Lapangan Terbang

Kereta sewa terbaik di Oujda Angads Lapangan Terbang (OUD), Morocco. Tiada caj tersembunyi. Pembatalan percuma.

EUROPCAR Oujda Angads Lapangan Terbang

EUROPCAR kereta sewa di Oujda Angads Lapangan Terbang

EUROPCAR di Oujda Angads Lapangan Terbang
EUROPCAR
EUROPCAR
6.8
/10
Baik
8
/10
Nilai keseluruhan untuk wang
6.5
/10
Kebersihan
7.2
/10
Perkhidmatan di meja kaunter sewa
7.5
/10
Proses pengambilan kereta sewa
5
/10
Proses penghantaran kereta sewa
Berdasarkan pada 250+ ulasan pelanggan

Petua kereta sewa Oujda Angads Lapangan Terbang

Biasanya, ia sangat mudah untuk mendapatkan kereta sewa dengan mematuhi perkara berikut:

 • Tentukan apa yang anda benar-benar perlukan.

  Kereta sewa dari Europcar di Oujda Angads Lapangan Terbang telah diulas oleh 250+ pelanggan dengan rating 6.8/10. Kereta termurah dari Europcar di Oujda Angads Lapangan Terbang adalah Kia Picanto kereta sewa kelas Mini. Harganya cuma USD31.63 sehari.

  Kebanyakan pelanggan kami biasanya menempah kenderaan kereta sewa kelas Mini di Oujda Angads Lapangan Terbang dan kereta sewa kelas Ekonomi di Morocco. Kereta Mini paling murah dari Europcar di Oujda Angads Lapangan Terbang adalah Kia Picanto untuk USD31.63 sehari. Kereta Ekonomi paling murah dari Europcar di Oujda Angads Lapangan Terbang dibawakan oleh Peugeot 206 untuk USD45.57 sehari.

  Thrifty Car Rental adalah syarikat kereta sewa dengan nilaian pelanggan tertinggi di Oujda Angads Lapangan Terbang dengan purata skor rating adalah 7.8/10, berdasarkan pada 1000+ ulasan pelanggan. Kenderaan paling murah dari Thrifty Car Rental ialah Renault Clio, kereta sewa kelas Ekonomi untuk USD18.94 sehari.

  Kelas kereta sewa paling popular di Oujda Angads Lapangan Terbang ialah Mini dengan harga dari Thrifty Car Rental bermula dari USD42.97 sehari untuk Fiat Panda.

  Manakala untuk kumpulan kereta sewa paling popular di Morocco, adalah Ekonomi, kereta paling murah dari Thrifty Car Rental di Oujda Angads Lapangan Terbang ialah Renault Clio, diletakkan harga pada USD18.94 sehari.

  Kereta Mini termurah di Oujda Angads Lapangan Terbang disediakan oleh AirCar Car Rental (dinilai 7.3/10 oleh 2000+ pelanggan), dan kereta paling mampu milik dalam kumpulan itu dari vendor tersebut iala Hyundai i10, diletakkan harga pada USD32.30 sehari.

  Kereta Ekonomi termurah diberikan oleh vendor yang sama: AirCar Car Rental. Kereta itu ialah Toyota Yaris, diletakkan harga pada USD36.56 sehari.

  Manakala vendor paling popular di Morocco, namanya ialah Dollar Car Rental (skor purata 7.5/10 dinilai oleh 1000+ pelanggan). Kereta Mini termurah di Oujda Angads Lapangan Terbang ialah Fiat Panda, dengan harga bermula dari USD47.49 sehari.

  Antara Ekonomi, model paling popular ialah Suzuki Swift. Harganya bermula dari USD19.35 sehari dari Dollar Car Rental, dengan skor rating purata ialah 7.5/10, berdasarkan pada 1000+ ulasan pelanggan.

  Kereta sewa termurah di Oujda Angads Lapangan Terbang adalah Renault Clio dari Thrifty Car Rental. Harganya cuma USD18.94 sehari. Thrifty Car Rental dinilai oleh 1000+ pelanggan dengan purata skor rating 7.8/10.

 • Pilih tarikh serta masa ambil dan kembali yang betul

  Jika anda mahu menjimatkan sedikit wang, pilih masa ambil dan kembali yang sama. Syarikat kereta sewa mengambil wang untuk sewaan sehari penuh, jadi jika anda mengambil kereta untuk 25 jam, anda akan membayar untuk 48 jam (2 hari penuh) sewaan, dan 74 jam akan dikenakan 96 jam (empat hari penuh) sewaan.

 • Apabila memilih kereta, anda patut menentukan berapa ramai penumpang yang akan bergerak dengan anda dan berapa banyak bagasi akan diletakkan dalam kereta. Ambil perhatian bahawa bilangan beg untuk kereta adalah tertakluk kepada syarat. Satu beg pakaian biasanya merujuk kepada beg tangan untuk bagasi tangan standard. Jika anda menyewa kereta untuk lebih daripada 5 penumpang, ia biasanya lebih murah dan lebih menyenangkan untuk menyewa dua kereta dari kelas kereta sewa standard, daripada satu kenderaan banyak tempat duduk.
 • Jika anda berjalan-jalan dengan kanak-kanak, jangan lupa menempah tempat duduk keselamatan kanak-kanak untuk anak anda. Walaupun sewaan tempat duduk kanak-kanak mungkin menelan belanja agak banyak , denda untuk tidak mempunyai satu mungkin menelan lebih belanja daripada kos sewaan tempat duduk kanak-kanak. Juga ingat yang tiket kapal terbang biasa, kebiasaannya membenarkan anda membawa tempat duduk kanak-kanak tanpa caj (hubungi syarikat penerbangan anda untuk maklumat lebih tepat). Sebagai tambahan, anda boleh membeli tempat duduk kanak-kanak anda sendiri di pasar raya berhampiran selepas ketibaan
 • Jika anda mahu menaiki feri atau merentasi sempadan negara dengan kereta sewa anda, baca Syarat-syarat Sewa beberapa vendor dengan teliti. Ia adalah tidak mustahil bahawa satu syarikat kereta sewa akan membenarkan merentas sempadan to negera yang diperlukan dan satu lagi syarikat membenarkan menaiki pengangkutan feri untuk kereta sewa anda. Sebagai tambahan, jika anda merancang untuk membeli tiket feri, beritahu syarikat kereta sewa tentangnya terlebih dahulu, kemudian mereka akan memberitahu anda nombor kereta yang akan anda sewa.
 • Sentiasa beri perhatian kepada Polisi Bahan Bakar. Tidak semestinya ambil minyak penuh dan kembalikan kosong adalah pilihan yang menguntungkan. Jangan tergesa-gesa membeli bahan api penuh tangki daripada penyedia kereta sewa di pulau kecil atau jika anda menyewa kereta untuk beberapa hari. Kemungkinan anda tidak akan menggunakan kesemua bahan api yang dibeli.
 • Pertimbangkan jenis ambilan berbeza. Jenis ambilan paling menyenangkan ialah Jumpa & Sapa. Dengan memilih kereta sewa dengan pilihan demikian, anda tidak perlu beratur atau pergi dengan beg pakaian anda ke bas ulang-alik untuk pergi ke lokasi kereta sewa anda. Malahan anda akan berjumpa berhampiran pintu keluar dari terminal anda dengan papan tanda tertulis nama anda atau nama syarikat kereta sewa dan kereta anda akan menanti di tempat letak kereta. Sebagai tambahan, kereta sewa dengan pilihan Jumpa & Sapa biasanya lebih murah daripada kereta sewa dari syarikat dengan kaunter sewaan di lapangan terbang, kerana mereka tidak memasukkan caj lapangan terbang ke dalam harga sewaan.
 • Jangan pernah abaikan caj Lebihan. Dalam kebanyakan kes, anda perlu meninggalkan deposit pada ketika sewaan (lihat Soalan lazim kami tentang Caj Lebihan dan Pengurangan Caj Lebihan), tetapi anda biasanya boleh menginsuranskan deposit ini atau membeli Pengurangan Caj Lebihan. Sentiasa ambil perhatian kepada jumlah deposit, ia adalah tidak mustahil jika harga sewaan rendah, tetapi caj Lebihan sangat tinggi ataupun sebaliknya. Anda patut selalu mempertimbangkan jumlah keseluruhan, dan tidak hanya harga kereta sewa.
 • Anda haruslah sentiasa menyatakan Negara Kediaman yang betul kerana ia memberi kesan kepada harga sewaan atau mungkin juga penolakan penyewaan kereta. Biasanya untuk pemandu dengan kewarganegaraan US, harga yang disenaraikan tidak termasuk CDW dan TP. Jika anda bukan dari USA dan membeli sewaan begitu, anda mungkin akan mengalami kejutan yang tidak menggembirakan dengan keperluan pengurus untuk membeli insurans kerana insurans kereta sewa adalah wajib.

Maklumat mengenai EUROPCAR di Oujda Angads Lapangan Terbang

EUROPCAR
Maklumat & Hubung
Nama Syarikat: Europcar
Alamat: OUJDA-ANGADS AIRPORT, OUJDA
Nombor Telefon: 212 0 536704416
Lihat pada peta: Peta Google
Ciri-ciri
Jenis pengambilan: Bas ulang-alik percuma — Syarikat kereta sewa menyediakan bas ulang-alik percuma ke lokasi pengambilan kereta berhampiran terminal utama lapangan terbang.
Nilaian: 6.8/10, yang mana Baik

EUROPCAR harga kereta sewa di Oujda Angads Lapangan Terbang

Mini
Mini
Ekonomi
Ekonomi
Saiz Penuh
Saiz Penuh
Mewah
Mewah
Van
Van
SUV
SUV
Eksotik
Eksotik
Europcar
Europcar
dari USD32 dari USD46 dari USD112 dari USD60 dari USD79
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
dari USD43 dari USD19 dari USD77 dari USD51
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
dari USD53 dari USD28 dari USD280 dari USD217 dari USD76 dari USD95
AirCar Car Rental
AirCar Car Rental
dari USD32 dari USD37 dari USD153 dari USD47 dari USD67 dari USD264
Budget Car Rental
Budget Car Rental
dari USD37 dari USD44 dari USD63 dari USD75
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
dari USD37 dari USD30 dari USD61 dari USD81
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
dari USD47 dari USD19 dari USD85 dari USD51
Wanalou
Wanalou
dari USD49 dari USD24 dari USD69
Budget
Budget
dari USD45 dari USD47 dari USD164 dari USD57 dari USD95
Firefly
Firefly
dari USD42 dari USD48 dari USD126 dari USD101
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
dari USD41 dari USD55 dari USD77

EUROPCAR lokasi kereta sewa berhampiran Oujda Angads Lapangan Terbang

EUROPCAR sewa kereta di bandar berhampiran

Kereta sewa berhampiran Oujda Angads Lapangan Terbang

Lokasi kereta sewa di lapangan terbang berhampiran

Lokasi kereta sewa di bandar terdekat

 • Oujda 12.21 km / 7.59 batu

Mengapa sewa kereta denganBOCUBO

 • Perbandingan harga kereta sewa yang cepat dan mudah
 • Harga kereta sewa terbaik
 • Tiada caj tersembunyi dengan kad debit, kredit dan tunai
 • Pembatalan atau pindaan percuma
 • Perkhidmatan pelanggan 24/7 jam
 • Insurans kereta sewa penuh yang berpatutan
 • Bantuan kerosakan
 • Tawaran kereta sewa murah berhampiran saya dalam aplikasi

Ulasan

10%
5%
15%

Jimat masa, jimat wang!

Bandingkan tawaran sewa kereta daripada semua penyedia di Oujda Angads Lapangan Terbang Dapatkan harga murah untuk kereta sewa EUROPCAR