EUROPCAR Zračna Luka Oujda-angads
10
00
10
00
 Najam automobila

EUROPCAR Zračna Luka Oujda-angads

Najbolji najam auta na/u Zračna Luka Oujda-angads (OUD), Maroko. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

EUROPCAR Zračna Luka Oujda-angads

EUROPCAR najam auta na/u Zračna Luka Oujda-angads

EUROPCAR u Zračna Luka Oujda-angads
EUROPCAR
EUROPCAR
6.8
/10
Dobro
8
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
6.5
/10
Čistoća
7.2
/10
Usluge unajmitelja
7.5
/10
Proces preuzimanja automobila
5
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 250 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Zračna Luka Oujda-angads

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Najam automobila Europcar u Zračna Luka Oujda-angads pregledalo je 250+ kupacai ocijenilo 6.8/10. Najjeftiniji automobil od Europcar u Zračna Luka Oujda-angads je Kia Picanto iz Mini klase automobila. Njegova cijena je samo 29,07 EUR po danu.

  Većina naših kupaca uglavnom rezervira vozilo Mini u Zračna Luka Oujda-angads i Ekonomski u Maroko. Najjeftini Mini automobil od Europcar u Zračna Luka Oujda-angads je Kia Picanto za 29,07 EUR po danu. Najjeftini Ekonomski automobil od Europcar u Zračna Luka Oujda-angads predstavlja Peugeot 206 za 41,88 EUR po danu.

  Thrifty Car Rental je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Zračna Luka Oujda-angads s prosječnom osjenom od 7.8/10, na temelju 1000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Thrifty Car Rental je Renault Clio iz Ekonomski klase za 17,41 EUR po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Zračna Luka Oujda-angads je Mini s cijenama koje pruža Thrifty Car Rental koje se kreću već od 39,49 EUR po danu za Fiat Panda.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Maroko, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Thrifty Car Rental u Zračna Luka Oujda-angads za Renault Clio, po cijeni od 17,41 EUR po danu.

  Najjeftiniji Mini u Zračna Luka Oujda-angads pruža AirCar Car Rental (ocjenjen s 7.3/10 na temelju 2000+ kupaca), a najpristupačniji automobil u toj grupi je Hyundai i10 po cijeni već od 29,68 EUR po danu.

  Najjeftiniji Ekonomski pruža isti iznajmljivač: AirCar Car Rental. Vozilo je Toyota Yaris, po cijeni od 33,60 EUR po danu.

  Najpopularniji iznajmljivač u Maroko je Dollar Car Rental (prosječna ocjena 7.5/10 na temelju ocjena 1000+ kupaca). Najjeftiniji model automobila u Zračna Luka Oujda-angads je Mini Fiat Panda s cijenama koje se kreću već od 43,64 EUR po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Suzuki Swift. Njena cijena počinje već od 17,78 EUR po danu od Dollar Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 7.5/10 na temelju 1000+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Zračna Luka Oujda-angads je za Renault Clio koju pruža Thrifty Car Rental. Cijena je samo 17,41 EUR po danu. Thrifty Car Rental je ocijenilo 1000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 7.8/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Informacije o EUROPCAR na Zračna Luka Oujda-angads

EUROPCAR
Informacije i kontakti
Ime tvrtke: Europcar
Adresa: OUJDA-ANGADS AIRPORT, OUJDA
Telefon: 212 0 536704416
Pogledajte na mapi: Google maps
Značajke
Način preuzimanja: Besplatan autobusni prijevoz — Agencija za iznajmljivanje vozila osigurava besplatan autobusni prijevoz do mjesta preuzimanja vozila u blizini glavnog terminala.
Ocjena: 6.8/10, nalazi se na Dobro

EUROPCAR cijene najma automobila na/u Zračna Luka Oujda-angads

Mini
Mini
Ekonomski
Ekonomski
Veliki
Veliki
Luksuzan
Luksuzan
Kombi
Kombi
Džip
Džip
Egotičan
Egotičan
Europcar
Europcar
od: 29 EUR od: 42 EUR od: 103 EUR od: 55 EUR od: 73 EUR
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 39 EUR od: 17 EUR od: 71 EUR od: 46 EUR
Hertz Car Hire
Hertz Car Hire
od: 48 EUR od: 26 EUR od: 257 EUR od: 200 EUR od: 70 EUR od: 88 EUR
AirCar Car Rental
AirCar Car Rental
od: 30 EUR od: 34 EUR od: 141 EUR od: 43 EUR od: 62 EUR od: 242 EUR
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 34 EUR od: 41 EUR od: 58 EUR od: 69 EUR
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 34 EUR od: 27 EUR od: 56 EUR od: 74 EUR
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
od: 44 EUR od: 18 EUR od: 78 EUR od: 46 EUR
Wanalou
Wanalou
od: 45 EUR od: 22 EUR od: 63 EUR
Budget
Budget
od: 42 EUR od: 43 EUR od: 151 EUR od: 52 EUR od: 87 EUR
Firefly
Firefly
od: 38 EUR od: 44 EUR od: 115 EUR od: 93 EUR
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 38 EUR od: 50 EUR od: 70 EUR

EUROPCAR lokacije najma automobila blizu Zračna Luka Oujda-angads

EUROPCAR najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Zračna Luka Oujda-angads

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

 • Oujda 12.21 km / 7.59 mi

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Zračna Luka Oujda-angads Ostvarite povoljne cijene kod EUROPCAR iznajmljivača automobila