THRIFTY Pointe A Pitre Airport

19
szept
kedd
2023
10
00
26
szept
kedd
2023
10
00
 Autókölcsönzés

THRIFTY Pointe A Pitre Airport

Legjobb autókölcsönző helyek Pointe A Pitre Airport (PTP), Guadeloupe. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

THRIFTY Pointe A Pitre Airport

THRIFTY bérlés THRIFTY Pointe A Pitre Airport

THRIFTY in THRIFTY Pointe A Pitre Airport
THRIFTY
THRIFTY
7.5
/10
Nagyon jó
7.7
/10
Teljes ár-érték arány
6.8
/10
Tisztaság
7.4
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
7.2
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.2
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
50+ felhasználó véleménye alapján

Pointe A Pitre Airport autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Pointe A Pitre Airport-i Thrifty Car Rental autókölcsönzőt 50+ ügyfelünk értékelte 7.5/10-es átlag minősítéssel. A legolcsóbb autó a Pointe A Pitre Airport-i Thrifty Car Rental autókölcsönzőnél a Peugeot 108 of Mini osztály. Az ára mindössze 12,12 USD naponta.

  A legtöbb ügyfelünk az Guadeloupe általában Gazdaságos kategóriába tartozó járműveket bérel. A legolcsóbb Gazdaságos kategóriájú autó az Thrifty Car Rental-tól in Pointe A Pitre Airport a Peugeot 208 14,36 USD-ért naponta.

  Az AVIS Car Rental egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Pointe A Pitre Airport, amelynek átlaga 7.9/10, 100+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az AVIS Car Rental-tól a Suzuki Swift az Gazdaságos kategóriából, amely 21,52 USD / nap.

  Az Guadeloupe-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az AVIS Car Rental Pointe A Pitre Airport-ban kezdő áraival a Suzuki Swift már 21,52 USD-tól elérhető.

  A legolcsóbb Gazdaságos car kategóriájú autó Thrifty Car Rental-tól van ( 7.5/10-en 50+-re értékelték), Amely nem más mint a Peugeot 208, melynek ára 14,36 USD /nap.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Pointe A Pitre Airport-ban a Ford Fiesta az SIXT Rent A Car-tól. Az ára csak napi 11,92 USD. Az SIXT Rent A Car-t 100+ ügyfél értékelte, átlagosan 7.6/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Most Popular car groups near Pointe A Pitre Airport

Cheapest cars in Pointe A Pitre Airport

Cheapest cars
Peugeot 108 Mini
thrifty
Car rental Pointe A Pitre Airport Peugeot 108
4 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
12,12 USD /day
Peugeot 208 Gazdaságos
thrifty
Car rental Pointe A Pitre Airport Peugeot 208
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
14,36 USD /day
Peugeot 308 Kompakt
thrifty
Car rental Pointe A Pitre Airport Peugeot 308
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
40,44 USD /day

Compact car rental at Pointe A Pitre Airport

Compact cars or class compact cars - renting these cars is well suited for people who need to get to the meeting or just ride around the city. Convenience, maneuverness and quality and comfort - this iso associations when renting a compact car.
Peugeot 308 Kompakt
thrifty
Car rental Pointe A Pitre Airport Peugeot 308
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
40,44 USD /day

Economy car rental at Pointe A Pitre Airport

Clas Economy is one of the budget versions of rented cars, which can be used for working trips, as well as an alternative to personal transport. It should also be noted that renting a car class economy good solution if you need to get from point A to point B and pay minimum of money
Peugeot 208 Gazdaságos
thrifty
Car rental Pointe A Pitre Airport Peugeot 208
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
14,36 USD /day

Mini car rental at Pointe A Pitre Airport

Mini cars are a class of cars that enjoys the greatest popularity in people traveling alone or a pair. The class mini is the most economical and small cars consumable little fuel, they are conveniently moving on the narrow streets. Rent a mini car the cheapest option, but do not forget that much luggage will not fit into it.
Peugeot 108 Mini
thrifty
Car rental Pointe A Pitre Airport Peugeot 108
4 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
12,12 USD /day

Információk a következőről: THRIFTY itt: THRIFTY Pointe A Pitre Airport

THRIFTY
Információk és Elérhetőségek
Cégnév: Thrifty Car Rental
Cím: Aéroport Pôle Caraïbes, Pointe-à-Pitre International Airport 4.271 reviews, Les Abymes, 97139
Telefon: 590211346
Lásd a térképen: Google térkép
Jellemzők
Típus: Nem meghatározott — A bérlő cég még nem határozta meg a pickup típusát.
Értékelés: 7.5/10, amely Nagyon jó

THRIFTY autókölcsönzési helyek THRIFTY Pointe A Pitre Airport közelében

THRIFTY autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés THRIFTY Pointe A Pitre Airport közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Autókölcsönző helyek a kikötőknél

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: THRIFTY Pointe A Pitre Airport. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: THRIFTY