THRIFTY Поант А Питр, Летище

12
окт
сря
2023
10
00
19
окт
сря
2023
10
00
BOCUBO Коли под наем

THRIFTY Поант А Питр, Летище

Най-добрите коли под наем в Поант А Питр, Летище (PTP), Гваделупа. Без скрити такси. Безплатно анулиране

THRIFTY Поант А Питр, Летище

THRIFTY под наем THRIFTY Поант А Питр, Летище

THRIFTY in THRIFTY Поант А Питр, Летище
THRIFTY
THRIFTY
7.5
/10
Много добре
7.7
/10
Обща стойност за парите
6.8
/10
Чистота
7.4
/10
Обслужване на бюрото за наем
7.2
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
8.2
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 50 + отзиви на клиенти

Поант А Питр, Летище коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Коли под наем от Thrifty Car Rental в Поант А Питр, Летище бяха прегледани от 50+ клиенти с оценка 7.5/10. Най-евтината кола от Thrifty Car Rental в Поант А Питр, Летище е автомобилът Peugeot 108 в клас Малък. Цената е само 12,12 щ.д. на ден.

  Повечето от нашите клиенти обикновено правят резервации на автомобили от клас Икономичен при наем в Гваделупа. Най-евтината кола от клас Икономичен от Thrifty Car Rental в Поант А Питр, Летище е предоставена от Peugeot 208 за 14,36 щ.д. на ден.

  SIXT Rent A Car е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Поант А Питр, Летище, с рейтинг средна оценка от 8.3/10, въз основа на 100+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от SIXT Rent A Car е Ford Fiesta от клас Икономичен с наем от 11,92 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Гваделупа, която е Икономичен, най-евтината кола от SIXT Rent A Car в Поант А Питр, Летище е Ford Fiesta, на цена от 11,92 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил Икономичен е представен от Thrifty Car Rental (оценен на 7.5/10 от 50+ клиенти). Колата е на Peugeot 208, с цена от 14,36 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Поант А Питр, Летище е Ford Fiesta от SIXT Rent A Car. Цената му е само 11,92 щ.д. на ден. SIXT Rent A Car е прегледана от 100+ клиенти с средна оценка от 8.3/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Популярни групи автомобили

Евтини коли Поант А Питр, Летище

Cheapest cars
Peugeot 108 Мини
thrifty
Car rental Поант А Питр, Летище Peugeot 108
4 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
12,12 щ.д. /day
Peugeot 208 Икономичен
thrifty
Car rental Поант А Питр, Летище Peugeot 208
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
14,36 щ.д. /day
Peugeot 308 Компактен
thrifty
Car rental Поант А Питр, Летище Peugeot 308
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
40,44 щ.д. /day

Compact car rental at Поант А Питр, Летище

Compact cars or class compact cars - renting these cars is well suited for people who need to get to the meeting or just ride around the city. Convenience, maneuverness and quality and comfort - this iso associations when renting a compact car.
Peugeot 308 Компактен
thrifty
Car rental Поант А Питр, Летище Peugeot 308
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
40,44 щ.д. /day

Economy car rental at Поант А Питр, Летище

Clas Economy is one of the budget versions of rented cars, which can be used for working trips, as well as an alternative to personal transport. It should also be noted that renting a car class economy good solution if you need to get from point A to point B and pay minimum of money
Peugeot 208 Икономичен
thrifty
Car rental Поант А Питр, Летище Peugeot 208
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
14,36 щ.д. /day

Mini car rental at Поант А Питр, Летище

Mini cars are a class of cars that enjoys the greatest popularity in people traveling alone or a pair. The class mini is the most economical and small cars consumable little fuel, they are conveniently moving on the narrow streets. Rent a mini car the cheapest option, but do not forget that much luggage will not fit into it.
Peugeot 108 Мини
thrifty
Car rental Поант А Питр, Летище Peugeot 108
4 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
12,12 щ.д. /day

Информация за THRIFTY в: THRIFTY Поант А Питр, Летище

THRIFTY
Информация и Контакти
Име на фирмата: Thrifty Car Rental
Адрес: Aéroport Pôle Caraïbes, Pointe-à-Pitre International Airport 4.271 reviews, Les Abymes, 97139
Телефон: 590211346
Виж на картата: Google Maps
Характеристики
Тип на приемане: Неопределено — Дружеството за наемане още не определи типа на пикапа.
Рейтинг: 7.5/10, което е Много добре

THRIFTY за коли под наем отдаване под наем наблизо THRIFTY Поант А Питр, Летище

THRIFTY коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до THRIFTY Поант А Питр, Летище

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в най-близките градове

Наем на автомобили в пристанището

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в THRIFTY Поант А Питр, Летище. Вземете евтини цени за THRIFTY на Коли под наем