THRIFTY Luchthaven Pointe A Pitre

12
okt
do
2023
10
00
19
okt
do
2023
10
00
 Auto Huren

THRIFTY Luchthaven Pointe A Pitre

Beste huurauto's in Luchthaven Pointe A Pitre (PTP), Guadeloupe. Geen verborgen kosten. Gratis afzegging

THRIFTY Luchthaven Pointe A Pitre

Verhuur THRIFTY THRIFTY Luchthaven Pointe A Pitre

THRIFTY in THRIFTY Luchthaven Pointe A Pitre
THRIFTY
THRIFTY
7.5
/10
erg goed
7.7
/10
Al met al waar voor uw geld
6.8
/10
Reinheid
7.4
/10
Service bij de auto huren balie
7.2
/10
Autohuur ophaalproces
8.2
/10
Afleverprocess van de huurauto's
Gebaseerd op 50 + klantrecensies

Luchthaven Pointe A Pitre autohuur tips

Normaal gesproken is het zoeken van een autoverhuurbedrijf erg makkelijk met de volgende voorwaarde:

 • Beslis wat je precies nodig hebt.

  Autoverhuur van Thrifty Car Rental in Luchthaven Pointe A Pitre werd beoordeeld door 50+ klanten met een score van 7.5/10. De goedkoopste auto van Thrifty Car Rental in Luchthaven Pointe A Pitre is de Peugeot 108 of de Mini autohuur. De prijs is slechts US$ 12,12 per dag.

  De meeste van onze klanten boeken voertuigen van de Economy autohuuklasser in de Guadeloupe. De goedkoopste Economy-auto van Thrifty Car Rental in Luchthaven Pointe A Pitre wordt door Peugeot 208 voor US$ 14,36 per dag aangeboden.

  SIXT Rent A Car is het autoverhuurbedrijf met de hoogste klantenbeoordeling in Luchthaven Pointe A Pitre, met een gemiddelde score van 8.3/10, op basis van meer dan 100+ klantenbeoordelingen. Het goedkoopste voertuig van SIXT Rent A Car is de Ford Fiesta of Economy autohuur voor US$ 11,92 per dag.

  Wat betreft de meest populaire autoverhuurgroep in de Guadeloupe, waarvan Economy, de goedkoopste auto van SIXT Rent A Car in Luchthaven Pointe A Pitre Ford Fiesta is, US$ 11,92 per dag kost.

  De goedkoopste auto van Economy wordt gepresenteerd door Thrifty Car Rental (beoordeeld op 7.5/10 bij 50+ klanten). De auto is een Peugeot 208, geprijsd op US$ 14,36 per dag.

  De goedkoopste huurwagen in Luchthaven Pointe A Pitre is Ford Fiesta van SIXT Rent A Car. De prijs is slechts US$ 11,92 per dag. SIXT Rent A Car werd beoordeeld door meer dan 100+ klanten met een gemiddelde score van 8.3/10.

 • Selecteer de datum en tijd voor ophalen en afleveren op de juiste manier.

  Als u wat geld wilt besparen, selecteert u dezelfde ophaal- en terugkomsttijd. Autohuurbedrijven nemen geld voor een volledige huurdag, dus als je 25 uur een auto neemt, betaal je 48 uur (twee volle dagen) huur, en 74 uur voor 96 uur (vier volle dagen) verhuur.

 • Wanneer u een auto kiest, moet u bepalen hoeveel passagiers samen met u reizen en hoeveel bagage in de auto wordt geplaatst. Merk op dat het aantal koffers dat voor elke auto is gespecificeerd, voorwaardelijk is aangegeven. Eén koffer verwijst meestal naar een handtas voor standaard handbagage. Als u een auto huurt voor meer dan 5 passagiers, is het vaak goedkoper en handiger om twee auto's van de standaard autohuurklasse te huren in plaats van één meerzitter.
 • Als u reist met kinderen, vergeet dan niet om een ​​kinderzitje voor uw kind te boeken. Hoewel een kinderzitje een aanzienlijk bedrag kan kosten , de boetes voor het niet hebben van één kan meer kosten dan de kosten van een kinderzitje huren. Houd er ook rekening mee dat u met een gewone vliegticket meestal gratis een kinderzitje kunt meenemen (neem contact op met uw luchtvaartmaatschappij voor nauwkeurigere informatie). Bovendien kunt u na aankomst altijd uw eigen kinderzitje kopen in de dichtstbijzijnde supermarkt
 • Als u met een veerboot of over een landsgrens gaat met uw huurauto, lees dan aandachtig de huurvoorwaarden van verschillende verhuurders. Het is mogelijk dat een autoverhuurbedrijf het overgaan van de grens toestaat en een ander bedrijf het gebruik van een veerboottransport voor uw huurauto toestaat. Als u bovendien van plan bent om tickets voor een veerboot te kopen, dient u het autoverhuurbedrijf hierover vooraf te informeren, waarna zij u het nummer van de auto kunnen vertellen die u te huur krijgt.
 • Let altijd op het brandstofbeleid. Het is niet altijd voordelig om uw huurauto met een volledige tank op te halen en met een lege tank te retourneren. Haast u niet om een volle tank brandstof bij een autoverhuurbedrijf op een klein eiland te kopen of als u een auto voor een paar dagen huurt. Het kan zo zijn dat u niet al die gekochte brandstof kunt gebruiken
 • Overweeg verschillende pick-uptypen. Het handigste ophaaltype is Meet & Greet. Door een autohuur met een dergelijke optie te kiezen, hoeft u niet in de rij te staan ​​of met uw koffers mee te gaan naar een shuttlebus om naar uw autoverhuurlocatie te gaan. In plaats daarvan wordt u bij de uitgang van uw terminal ontmoet met een bord met uw naam of de naam van het autoverhuurbedrijf en uw auto wacht op de parkeerplaats. Bovendien zijn autoverhuurbedrijven met de Meet & Greet-optie meestal goedkoper dan autoverhuur bij de bedrijven met een huurbalie op de luchthaven, omdat ze niet de luchthavenkosten in de huurprijs omvatten.
 • Verwaarloos nooit de extra kosten. In de meeste gevallen moet u een aanbetaling achterlaten op het moment van verhuur (zie onze veelgestelde vragen over extra kosten en Excess Fee Reduction, maar u kunt meestal deze aanbetaling verzekeren of de Excess Fee Reduction kopen. Let altijd op het bedrag van deze aanbetaling, het is mogelijk dat de huurprijs laag is, maar de Excess-vergoeding is erg hoog of omgekeerd. Je moet altijd het totale bedrag in aanmerking nemen, en niet alleen de huurprijs van de auto.
 • U moet altijd het juiste verblijfsland opgeven omdat dit kan resulteren in de prijs van de huur of zelfs in het weigeren van autoverhuur. Meestal voor stuurprogramma's met Amerikaans staatsburgerschap bevatten de vermelde prijzen geen CDW en TP. Als u niet uit de VS komt en een dergelijke huur koopt, bent u misschien erg onaangenaam verrast door de vereiste van de manager om een ​​verzekering te kopen, aangezien een autoverhuurverzekering verplicht is.

Populaire autogroepen

Goedkope auto's Luchthaven Pointe A Pitre

Cheapest cars
Peugeot 108 Mini
thrifty
Car rental Luchthaven Pointe A Pitre Peugeot 108
4 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
US$ 12,12 /day
Peugeot 208 Economy
thrifty
Car rental Luchthaven Pointe A Pitre Peugeot 208
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
US$ 14,36 /day
Peugeot 308 Compact
thrifty
Car rental Luchthaven Pointe A Pitre Peugeot 308
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
US$ 40,44 /day

Compact car rental at Luchthaven Pointe A Pitre

Compact cars or class compact cars - renting these cars is well suited for people who need to get to the meeting or just ride around the city. Convenience, maneuverness and quality and comfort - this iso associations when renting a compact car.
Peugeot 308 Compact
thrifty
Car rental Luchthaven Pointe A Pitre Peugeot 308
5 Places | 3 Bags
Air Conditioning
Airport fee
US$ 40,44 /day

Economy car rental at Luchthaven Pointe A Pitre

Clas Economy is one of the budget versions of rented cars, which can be used for working trips, as well as an alternative to personal transport. It should also be noted that renting a car class economy good solution if you need to get from point A to point B and pay minimum of money
Peugeot 208 Economy
thrifty
Car rental Luchthaven Pointe A Pitre Peugeot 208
5 Places | 2 Bags
Air Conditioning
Airport fee
US$ 14,36 /day

Mini car rental at Luchthaven Pointe A Pitre

Mini cars are a class of cars that enjoys the greatest popularity in people traveling alone or a pair. The class mini is the most economical and small cars consumable little fuel, they are conveniently moving on the narrow streets. Rent a mini car the cheapest option, but do not forget that much luggage will not fit into it.
Peugeot 108 Mini
thrifty
Car rental Luchthaven Pointe A Pitre Peugeot 108
4 Places | 1 Bags
Air Conditioning
Airport fee
US$ 12,12 /day

Informatie over THRIFTY in THRIFTY Luchthaven Pointe A Pitre

THRIFTY
Informatie en Contact
Bedrijfsnaam: Thrifty Car Rental
Adres: Aéroport Pôle Caraïbes, Pointe-à-Pitre International Airport 4.271 reviews, Les Abymes, 97139
Telefoon: 590211346
Zie op de kaart: Google Maps
Kenmerken
Ophaal type: Niet gespecificeerd — Het verhuurbedrijf heeft het type afhalen nog niet gespecificeerd.
Beoordeling: 7.5/10, welke is erg goed

THRIFTY auto huren locaties in de buurt van THRIFTY Luchthaven Pointe A Pitre

THRIFTY auto huren locaties in de dichtstbijzijnde steden

Auto huren in de buurt van THRIFTY Luchthaven Pointe A Pitre

Meest populaire verhuurlocaties in nabijgelegen luchthavens

Meest populaire auto huren locaties in de dichtstbijzijnde steden

Meest populaire autoverhuurbedrijven in de haven

Waarom een ​​auto huren met BOCUBO

Beoordelingen

10%
5%
15%

Bespaar tijd, bespaar geld!

Aanbiedingen van alle auto huren aanbieders bij THRIFTY Luchthaven Pointe A Pitre. Krijg goedkope prijzen voor auto huren van THRIFTY