Billeje Sion Sion Lufthavn

10
00
10
00
BOCUBO Biludlejning

Billeje Sion Sion Lufthavn

Bedste udlejningsbiler i Sion Sion Lufthavn (SIR), Schweiz. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

Biludlejning i Sion Sion Lufthavn (SIR), Schweiz

Bedst bedømte udbyder i Sion Sion Lufthavn
HERTZ
HERTZ
8.6
/10
Fremragende
7.8
/10
Samlet værdi for pengene
9.2
/10
Renlighed
8.8
/10
Service ved udlejningsskranke
8.6
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
8.6
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 250+ kundeanmeldelser

Sion Sion Lufthavn biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Hertz Car Hire er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Sion Sion Lufthavn med en gennemsnitlig score på 8.6/10 baseret på mere end 250+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Hertz Car Hire er Ford Fiesta fra Økonomi biludlejningsklassen til 40,43 US$ pr. dag.

  Den mest populære biludlejningsklasse i Sion Sion Lufthavn er Økonomi med priser ved Hertz Car Hire startende fra 40,43 US$ pr. dag for en Ford Fiesta.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Schweiz, som er Kompakt, den billigste bil fra Hertz Car Hire i Sion Sion Lufthavn er Volvo V40, prissat til 47,56 US$ pr. dag.

  Den mest populære udbyder i Schweiz, er Europcar (gennemsnitlig score på 8/10 vurderet af 500+ kunder). Den billigste Økonomi-bil i Sion Sion Lufthavn er Seat Ibiza, med priser startende fra 63,88 US$ pr. dag.

  I Kompakt-klassen er den mest populære model Volkswagen Golf. Dens pris starter fra 72,25 US$ pr. dag ved Europcar, hvis bedømmelsesgennemsnit er 8/10, baseret på over 500+ kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Sion Sion Lufthavn er Ford Fiesta fra Hertz Car Hire. Dens pris er kun 40,43 US$ pr. dag. Hertz Car Hire er blevet anmeldt af mere end 250+ kunder med en gennemsnitlig score på 8.6/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Bedste biludlejningssteder nær Sion Sion Lufthavn (SIR)

Biludlejninger på togstationer

Biludlejningssteder i nærmeste byer

 • Sion 1.78 km / 1.11 mi

Sion Sion Lufthavn Biludlejningsudbydere

Hertz Car Hire
8.6
/10
Fremragende
Hertz Car Hire
Biludlejning nær Sion Sion Lufthavn
1 lokation: vis adresse
Hertz Car Hire lejebilslokationer i nærheden af Sion Sion Lufthavn
HERTZ Sion Sion Lufthavn (SIR)
Kontakter:
Route de l'Aeroport, 1950
+41 (0)27 322 34 94
Europcar
8.4
/10
Fremragende
Europcar
Biludlejning nær Sion Sion Lufthavn
3 lokationer: vis adresser
Europcar lejebilslokationer i nærheden af Sion Sion Lufthavn
EUROPCAR Sion Sion Lufthavn (SIR)
Kontakter:
AEROPORT DE SION, SION, 1950
41 27 3238888
EUROPCAR Aigle Railway Station 30.56 km / 18.99 mi
Kontakter:
PLACE DE LA GARE 1, AIGLE, 1860
41 51 2246004
EUROPCAR Vevey Downtown 46.95 km / 29.17 mi
Kontakter:
AVENUE NESTLE 28, VEVEY, 1800
41 21 9223180
Budget Car Rental
8.1
/10
Fremragende
Budget Car Rental
Biludlejning nær Sion Sion Lufthavn
1 lokation: vis adresse
Budget Car Rental lejebilslokationer i nærheden af Sion Sion Lufthavn
BUDGET Vevey Downtown 46.95 km / 29.17 mi
Kontakter:
Avenue Du Clos Daubonne 1, AVENUE DU CLOS DAUBONNE 1, La Tour-De-Peilz, 1814
+41 021 9218860
Nomadcar
7.6
/10
Meget god
Nomadcar
Biludlejning nær Sion Sion Lufthavn
1 lokation: vis adresse
Nomadcar lejebilslokationer i nærheden af Sion Sion Lufthavn
NOMADCAR Montreux 40.9 km / 25.42 mi
Kontakter:
Avenue des Alpes 45 , Montreux, 1820, Switzerland
0041215881321

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Sion Sion Lufthavn (SIR) Få billige priser for HERTZ & EUROPCAR biludlejning