Najam Auta Sion Sion Zračna Luka

10
00
10
00
 Najam automobila

Najam Auta Sion Sion Zračna Luka

Najbolji najam auta na/u Sion Sion Zračna Luka (SIR), Švicarska. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Najam Auta na/u Sion Sion Zračna Luka (SIR), Švicarska

Najbolje ocijenjeni dobavljač na/u Sion Sion Zračna Luka
HERTZ
HERTZ
8.6
/10
Odlično
7.8
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
9.2
/10
Čistoća
8.8
/10
Usluge unajmitelja
8.6
/10
Proces preuzimanja automobila
8.6
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 250 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Sion Sion Zračna Luka

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Hertz Car Hire je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Sion Sion Zračna Luka s prosječnom osjenom od 8.6/10, na temelju 250+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Hertz Car Hire je Ford Fiesta iz Ekonomski klase za 40,43 USD po danu.

  Najpopularnija klasa najma automobila u Sion Sion Zračna Luka je Ekonomski s cijenama koje pruža Hertz Car Hire koje se kreću već od 40,43 USD po danu za Ford Fiesta.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Švicarska, Kompaktan, najjeftiniju cijenu pruža Hertz Car Hire u Sion Sion Zračna Luka za Volvo V40, po cijeni od 47,56 USD po danu.

  Najpopularniji iznajmljivač u Švicarska je Europcar (prosječna ocjena 8/10 na temelju ocjena 500+ kupaca). Najjeftiniji model automobila u Sion Sion Zračna Luka je Ekonomski Seat Ibiza s cijenama koje se kreću već od 63,88 USD po danu.

  Najpopularniji model je Kompaktan Volkswagen Golf. Njena cijena počinje već od 72,25 USD po danu od Europcar iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 8/10 na temelju 500+ ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Sion Sion Zračna Luka je za Ford Fiesta koju pruža Hertz Car Hire. Cijena je samo 40,43 USD po danu. Hertz Car Hire je ocijenilo 250+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8.6/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Najbolje lokacije za najam auta blizu Sion Sion Zračna Luka (SIR)

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

 • Sion 1.78 km / 1.11 mi

Sion Sion Zračna Luka tvrtka iznajmljivač automobila

Hertz Car Hire
8.6
/10
Odlično
Hertz Car Hire
Najam Auta blizu Sion Sion Zračna Luka
1 lokacija: prikaži adresu
Hertz Car Hire lokacije najma automobila blizu Sion Sion Zračna Luka
HERTZ Sion Sion Zračna Luka (SIR)
Kontakti:
Route de l'Aeroport, 1950
+41 (0)27 322 34 94
Europcar
8.4
/10
Odlično
Europcar
Najam Auta blizu Sion Sion Zračna Luka
3 lokacije: prikaži adrese
Europcar lokacije najma automobila blizu Sion Sion Zračna Luka
EUROPCAR Sion Sion Zračna Luka (SIR)
Kontakti:
AEROPORT DE SION, SION, 1950
41 27 3238888
EUROPCAR Aigle Railway Station 30.56 km / 18.99 mi
Kontakti:
PLACE DE LA GARE 1, AIGLE, 1860
41 51 2246004
EUROPCAR Vevey Downtown 46.95 km / 29.17 mi
Kontakti:
AVENUE NESTLE 28, VEVEY, 1800
41 21 9223180
Budget Car Rental
8.1
/10
Odlično
Budget Car Rental
Najam Auta blizu Sion Sion Zračna Luka
1 lokacija: prikaži adresu
Budget Car Rental lokacije najma automobila blizu Sion Sion Zračna Luka
BUDGET Vevey Downtown 46.95 km / 29.17 mi
Kontakti:
Avenue Du Clos Daubonne 1, AVENUE DU CLOS DAUBONNE 1, La Tour-De-Peilz, 1814
+41 021 9218860
Nomadcar
7.6
/10
Vrlo dobro
Nomadcar
Najam Auta blizu Sion Sion Zračna Luka
1 lokacija: prikaži adresu
Nomadcar lokacije najma automobila blizu Sion Sion Zračna Luka
NOMADCAR Montreux 40.9 km / 25.42 mi
Kontakti:
Avenue des Alpes 45 , Montreux, 1820, Switzerland
0041215881321

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Sion Sion Zračna Luka (SIR) Ostvarite povoljne cijene kod HERTZ & EUROPCAR iznajmljivača automobila