SUV Autókölcsönzés Bhisho

10
00
10
00
SUV Autókölcsönzés Bhisho

SUV Autókölcsönzés Bhisho

Legjobb autókölcsönző helyek itt: Bhisho, Dél-Afrikai Köztársaság. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

SUV autókölcsönzés itt: Bhisho

Bhisho autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A SUV kategóriájú autókat széles körben foglalják le ügyfeleink Bhisho-ban. A legolcsóbb SUV kategóriájú autó Bhisho-ban a Nissan Qashqai az Dollar Car Rental-tól. Az ára napi 31,49 EUR-tól indul.

  Az Dél-Afrikai Köztársaság-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Gazdaságos, az Europcar Bhisho-ban kezdő áraival a Ford Fiesta már 23,44 EUR-tól elérhető.

  Gazdaságos kategóriában, a legnépszerűbb model a Ford Fiesta. Az ára napi 11,55 EUR -tól kezdődik az Budget Car Rental-tól, melynek átlag értékelése 0/10, + értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Bhisho-ban a Hyundai i10 az Budget Car Rental-tól. Az ára csak napi 10,61 EUR. Az Budget Car Rental-t 2000+ ügyfél értékelte, átlagosan 8/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

SUV autókölcsönzési helyek itt: East London Repülőtér (ELS)

Mini Gazdaságos Egyterű Luxus Kisteherautó SUV Exotikus
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
13 EUR-tól/től 16 EUR-tól/től 41 EUR-tól/től 31 EUR-tól/től 27 EUR-tól/től 31 EUR-tól/től
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
13 EUR-tól/től 16 EUR-tól/től 41 EUR-tól/től 48 EUR-tól/től 27 EUR-tól/től 34 EUR-tól/től
Europcar
Europcar
16 EUR-tól/től 23 EUR-tól/től 30 EUR-tól/től 39 EUR-tól/től
Firefly
Firefly
14 EUR-tól/től 17 EUR-tól/től 47 EUR-tól/től 47 EUR-tól/től 60 EUR-tól/től 39 EUR-tól/től
Hertz
Hertz
19 EUR-tól/től 21 EUR-tól/től 48 EUR-tól/től 48 EUR-tól/től 51 EUR-tól/től 40 EUR-tól/től
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
17 EUR-tól/től 18 EUR-tól/től 50 EUR-tól/től 54 EUR-tól/től 42 EUR-tól/től 40 EUR-tól/től
Budget Car Rental
Budget Car Rental
15 EUR-tól/től 12 EUR-tól/től 53 EUR-tól/től 53 EUR-tól/től 31 EUR-tól/től 44 EUR-tól/től
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
14 EUR-tól/től 22 EUR-tól/től 36 EUR-tól/től 46 EUR-tól/től
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
17 EUR-tól/től 20 EUR-tól/től 72 EUR-tól/től 33 EUR-tól/től 46 EUR-tól/től
First Car Rental
First Car Rental
17 EUR-tól/től 18 EUR-tól/től 56 EUR-tól/től 82 EUR-tól/től 47 EUR-tól/től 48 EUR-tól/től 157 EUR-tól/től
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
14 EUR-tól/től 27 EUR-tól/től 59 EUR-tól/től 59 EUR-tól/től 32 EUR-tól/től 60 EUR-tól/től

SUV autókölcsönzési helyek Bhisho közelében

SUV autókölcsönző helyek a repülőterek körül

SUV autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Bhisho közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

 • Gyorsan és könnyen össze lehet hasonlítani az autókölcsönzési árakat
 • A legjobb autókölcsönzési árak
 • Nem mennek rejtett költségek bankkártyára, hitelkártyára, nem kell semmilyen pluszt fizetni
 • Ingyenes lemondás vagy módosítás
 • 24 órás ügyfélszolgálat
 • Megfizethető teljeskörű autókölcsönzés
 • Autómentés
 • Hozzám a legközelebbi olcsó autókölcsönző helyek az alkalmazás segítségével

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Bhisho. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: SUV