Stadsjeep Uthyrning Bhisho

10
00
10
00
Stadsjeep Uthyrning Bhisho

Stadsjeep Uthyrning Bhisho

Bästa hyrbil på Bhisho , Sydafrika. Inga dolda avgifter. Gratis avbokning

Stadsjeep hyrbil i Bhisho

Hyrbilstips från Bhisho

Normalt är det riktigt lätt att få en hyrbil genom att uppfylla det följande:

 • Besluta dig för precis det du behöver.

  Stadsjeep bokas ofta av våra kunder i Bhisho. Den billigaste Stadsjeep representeras av Nissan Qashqai från Dollar Car Rental i Bhisho. Dess pris börjar från 31,49 € per dag.

  Som för den mest populära hyrbilsgruppen i Sydafrika, vilket är Ekonomi, är den billigaste bilen från Europcar i Bhisho Ford Fiesta, med ett pris på 23,44 € per dag.

  Bland Ekonomi är den mest populära modellen Ford Fiesta. Dess pris startar från 11,55 € per dag från Budget Car Rental, vars medelrankingvärde är 0/10, baserat på recensioner från + kunder.

  Den billigaste hyrbilen i Bhisho är Hyundai i10 från Budget Car Rental. Dess pris är bara 10,61 € per dag. Budget Car Rental var recenserad av 2000+ kunder med en medelranking på 8/10.

 • Välj upphämtnings och returdatum och tid korrekt.

  Om du vill spara lite pengar ska du välja samma upphämtnings och återlämningstid. Biluthyrare tar pengar för en full hyrdag, så om du hyra bil för 25 timmar kommer du att betala för 48 timmars (två hela dagar) hyra, och 74 timmar kommer att motsvara 96 timmars (fyra hela dagar) hyra.

 • När du väljer en bil bör du bestämma hur många passagerare som kommer att resa med dig och hur mycket bagage kommer att bli placerat i bilen. Tänk på att antal resväskor som specificeras för varje bil är indikerad under vissa villkor. En resväska avser normalt ett handbagage av normal handbagagestorlek. Om du hyra bil för mer än 5 passagerare är det ofta billigare och mer praktiskt att hyra två bilar av standardhyrklass, i stället för ett fordon med många säten.
 • Om du reser med barn, ska du inte glömma att boka en barnstol för ditt barn. Även om barnstolshyran kan kosta en hel del pengar , kan böterna när man inte har en stol kosta mer än barnstolshyran. Kom också ihåg att en normal flygbiljett normalt låter dig ta med en barnstol gratis (kontakta ditt flygbolag för mer korrekt information). Utöver detta kan du alltid köpa din egen barnstol på närmsta stormarknad efter ankomst
 • Om du kommer att använda en färja eller passera en landsgräns med din hyrbil bör du läsa Hyresvillkoren från flera uthyrare noggrannt. Det är möjligt att en biluthyrare kommer att tillåta att man lämnar landet för att nå nödvändigt land och ett annat bolag tillåter färjetransport av din hyrbil. Dessutom. om du planerar att köpa biljetter för en färja, bör du meddela biluthyraren i förväg, så att de kan meddela dig registreringsnumret för bilen du kommer att hyra.
 • Var alltid uppmärksam på bränslevillkoren/Fuel Policy. Det är inte alltid fördelaktigt med valet att hämta full och lämna tom. Rusa inte ut för att köpa en full tank av bränsle från en biluthyrare på en liten ö eller om du hyra bil under några dagar. Det kan visa sig att du inte har möjlighet att utnyttja all inköpt bränsle
 • Överväg olika typer av upphämtning. Den bekvämaste upphämtningstypen är Meet & Greet. Genom att välja en biluthyrare med en sådan valmöjlighet behöver du inte stå i kö eller gå med dina resväskor till en skyttelbuss för att nå biluthyrningsstället. I stället kommer du att bli mött nära utgången från din terminal med en skylt med ditt namn eller biluthyrarens namn och din bil kommer att vänta på dig på parkeringsplatsen. Dessutom är bilhyror med Meet & Greet-valmöjligheten vanligtvis billigare än bilhyror från bolag med en hyrbilsdisk på flygplatsen, eftersom de inte inkluderar flygplatsavgiften i hyrespriset.
 • Ignorera aldrig Överskottavgiften/strong>. I de flesta fall kommer du att tvingas lämna en deposition vid hyrestillfället (se vår Vanliga frågor avseende Överskottsavgift/Excess Fee och reduktion av överskottsavgift, men du kan normal försäkra denna deposition eller köpa reduktion av överskottsavgift. Var alltid uppmärksam på beloppet på denna deposition, det är möjligt att hyrespriset är lågt men att överskottsavgiften är mycket hög och vice versa. Du bör alltid överväga totalbeloppet, och inte bara hyrbilspriset.
 • Du ska alltid ange det korrekta landet du bor i eftersom det kan ge resultat på priset på hyrbilen eller till och med att biluthyrningen vägrasl. För förare med amerikanskt medborgarskap inkluderar normalt de listade priserna inte CDW och TP. Om du inte är från USA och köper en sådan hyra kan du bli mycket otrevligt överraskad av den lokala chefens krav att du köper försäkring eftersom hyrbilsförsäkring är obligatorisk.

Stadsjeep hyrbilsspriser i East London Flygplats (ELS)

Mini Ekonomi Fullstor Lyx Van Stadsjeep Exotisk
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
från 13 € från 16 € från 41 € från 31 € från 27 € från 31 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
från 13 € från 16 € från 41 € från 48 € från 27 € från 34 €
Europcar
Europcar
från 16 € från 23 € från 30 € från 39 €
Firefly
Firefly
från 14 € från 17 € från 47 € från 47 € från 60 € från 39 €
Hertz
Hertz
från 19 € från 21 € från 48 € från 48 € från 51 € från 40 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
från 17 € från 18 € från 50 € från 54 € från 42 € från 40 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
från 15 € från 12 € från 53 € från 53 € från 31 € från 44 €
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
från 14 € från 22 € från 36 € från 46 €
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
från 17 € från 20 € från 72 € från 33 € från 46 €
First Car Rental
First Car Rental
från 17 € från 18 € från 56 € från 82 € från 47 € från 48 € från 157 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
från 14 € från 27 € från 59 € från 59 € från 32 € från 60 €

Stadsjeep Hyrbil nära Bhisho

Stadsjeep uthyrning vid flygplatser runt

Stadsjeep hyrbil i närmsta städer

Hyrbilar nära Bhisho

Hyrbil vid närliggande flyplatser

Hyrbil i närliggande städer

Varför hyra bil hos BOCUBO

 • Snabb och lött jämförelse av hyrbilspriser
 • Bästa hyrbilspriserna
 • Inga dolda avgifter för bank, kreditkort och kontant
 • Gratis annullering eller modifiering
 • Kundtjänst 24/7
 • Prisvärd fullständig hyrbilsförsäkring
 • Hjälp vid motorstopp
 • Billiga hyrbilserbjudanden nära mig i app

Recensioner

10%
5%
15%

Spar tid, spar pengar!

Snabb och lätt jämförelse av hyrbilspriser Få låga priser för Stadsjeep hyrbilar