Džip Najam Bhisho

10
00
10
00
Džip Najam Bhisho

Džip Najam Bhisho

Najbolji najam auta na/u Bhisho, Južna Afrika. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Džip najam auta na/u Bhisho

Savjeti za najam automobila u Bhisho

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Džip su kategorija koja se često rezervira u Bhisho. Najjeftini Džip predstavlja Nissan Qashqai koju pruža Dollar Car Rental u Bhisho. Cijena kreće već od 32,04 EUR po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Južna Afrika, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Europcar u Bhisho za Ford Fiesta, po cijeni od 23,85 EUR po danu.

  Najpopularniji model je Ekonomski Ford Fiesta. Njena cijena počinje već od 11,75 EUR po danu od Budget Car Rental iznajmljivača, čija je prosječna ocjea 0/10 na temelju + ocjena kupaca.

  Najjeftiniji najam u Bhisho je za Hyundai i10 koju pruža Budget Car Rental. Cijena je samo 10,79 EUR po danu. Budget Car Rental je ocijenilo 2000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 8/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Džip cijene najma automobila na/u Zračna Luka Istok London (ELS)

Mini Ekonomski Veliki Luksuzan Kombi Džip Egotičan
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
od: 14 EUR od: 16 EUR od: 42 EUR od: 32 EUR od: 28 EUR od: 32 EUR
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
od: 14 EUR od: 16 EUR od: 42 EUR od: 49 EUR od: 28 EUR od: 35 EUR
Europcar
Europcar
od: 16 EUR od: 24 EUR od: 31 EUR od: 39 EUR
Firefly
Firefly
od: 14 EUR od: 17 EUR od: 48 EUR od: 48 EUR od: 61 EUR od: 40 EUR
Hertz
Hertz
od: 19 EUR od: 22 EUR od: 49 EUR od: 49 EUR od: 52 EUR od: 40 EUR
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
od: 17 EUR od: 19 EUR od: 51 EUR od: 55 EUR od: 43 EUR od: 41 EUR
Budget Car Rental
Budget Car Rental
od: 15 EUR od: 12 EUR od: 54 EUR od: 54 EUR od: 31 EUR od: 45 EUR
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
od: 15 EUR od: 22 EUR od: 37 EUR od: 47 EUR
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
od: 17 EUR od: 21 EUR od: 73 EUR od: 34 EUR od: 47 EUR
First Car Rental
First Car Rental
od: 17 EUR od: 19 EUR od: 57 EUR od: 83 EUR od: 48 EUR od: 49 EUR od: 160 EUR
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
od: 14 EUR od: 28 EUR od: 60 EUR od: 60 EUR od: 33 EUR od: 61 EUR

Džip lokacije najma automobila blizu Bhisho

Džip najam auta na obližnjoj zračnoj luci

Džip najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Bhisho

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

 • Pronađite brze i jednostavne usporedbe cijena najma automobila
 • Najbolje cijene za najam automobila
 • Nema skrivenih troškova
 • Besplatno otkazivanje ili izmjene
 • 24/7 korisnička podrška
 • Pristupačno osiguranje automobila
 • Pomoć pri kvarovima
 • Povoljni najam auta u blizini lokacije gdje se nalazim

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Bhisho Ostvarite povoljne cijene kod Džip iznajmljivača automobila