SUV Biludlejning Bhisho

10
00
10
00
SUV Biludlejning Bhisho

SUV Biludlejning Bhisho

Bedste udlejningsbiler i Bhisho , Sydafrika. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

SUV biludlejning i Bhisho

Bhisho biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  SUV-biler bliver ofte reserveret af vores kunder i Bhisho. Den billigste SUV-bil tilbydes af Nissan Qashqai fra Dollar Car Rental i Bhisho. Dens pris starter fra 31,49 € pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Sydafrika, som er Økonomi, den billigste bil fra Europcar i Bhisho er Ford Fiesta, prissat til 23,44 € pr. dag.

  I Økonomi-klassen er den mest populære model Ford Fiesta. Dens pris starter fra 11,55 € pr. dag ved Budget Car Rental, hvis bedømmelsesgennemsnit er 0/10, baseret på over + kundeanmeldelser.

  Den billigste lejebil i Bhisho er Hyundai i10 fra Budget Car Rental. Dens pris er kun 10,61 € pr. dag. Budget Car Rental er blevet anmeldt af mere end 2000+ kunder med en gennemsnitlig score på 8/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

SUV biludlejningspriser i East London Lufthavn (ELS)

Mini Økonomi Stor Størrelse Luksus Varevogn SUV Eksotisk
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
fra 13 € fra 16 € fra 41 € fra 31 € fra 27 € fra 31 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
fra 13 € fra 16 € fra 41 € fra 48 € fra 27 € fra 34 €
Europcar
Europcar
fra 16 € fra 23 € fra 30 € fra 39 €
Firefly
Firefly
fra 14 € fra 17 € fra 47 € fra 47 € fra 60 € fra 39 €
Hertz
Hertz
fra 19 € fra 21 € fra 48 € fra 48 € fra 51 € fra 40 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
fra 17 € fra 18 € fra 50 € fra 54 € fra 42 € fra 40 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
fra 15 € fra 12 € fra 53 € fra 53 € fra 31 € fra 44 €
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
fra 14 € fra 22 € fra 36 € fra 46 €
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
fra 17 € fra 20 € fra 72 € fra 33 € fra 46 €
First Car Rental
First Car Rental
fra 17 € fra 18 € fra 56 € fra 82 € fra 47 € fra 48 € fra 157 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
fra 14 € fra 27 € fra 59 € fra 59 € fra 32 € fra 60 €

SUV biludlejningssteder i nærheden af Bhisho

SUV biludlejning i lufthavne i nærheden

SUV biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Bhisho

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejningssteder i nærmeste byer

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

 • Hurtig og nem prissammenligning for biludlejning
 • Bedste biludlejningspriser
 • Ingen skjulte gebyrer med betalingskort, kreditkort og kontanter
 • Gratis afbestilling eller ændring
 • Kundeservice 24/7
 • Billig fuld forsikring til udlejningsbil
 • Assistance ved sammenbrud
 • Billig biludlejning nær mig i app

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Bhisho Få billige priser for SUV biludlejning