inchirieri auto SUV în Bhisho

10
00
10
00
inchirieri auto SUV în Bhisho

inchirieri auto SUV în Bhisho

Best rental cars in Bhisho, Africa de Sud. No hidden charges. Free cancellation

Închirieri SUV în Bhisho

Sfaturi pentru închirieri în Bhisho

De obicei, este ușor să obții o închiriere dacă te conformezi:

 • Decide exact ce nevoi ai.

  Mașinile SUV sunt des închiriate în Bhisho. Cel mai ieftin SUV este oferit de Dollar Car Rental, Nissan Qashqai. Prețul începe de la 31,49 EUR per zi.

  Compania de închirieri din SUA Africa de Sud, Europcar, oferă în Bhisho închirieri pe cea mai populară clasă, Economy, cu Ford Fiesta la doar 23,44 EUR per zi.

  Printre Economy-uri, cel mai popular model este Ford Fiesta. Prețul începe de la 11,55 EUR per zi la Budget Car Rental, al cărei rating este de 0/10, bazat pe peste + de recenzii ale cumpărătorilor.

  Cea mai ieftină mașină din Bhisho este Hyundai i10 oferită de Budget Car Rental. Prețul acesteia este de doar 10,61 EUR pe zi. Budget Car Rental are peste 2000+ de recenzii cu un rating de 8/10.

 • Selectează corect data și ora ridicării și predării

  Dacă vrei să economisești, selectează aceleași ore pentru ridicare și predare. Companiile taxează per zi de închiriere, deci dacă iei o mașină pentru 25 de ore, vei plăti pentru 48 de ore. 74 de ore costă cât 96, și tot așa.

 • Când alegi o mașină, ar trebui să decizi câți pasageri vor călători cu tine și câte bagaje vor fi în mașină. Ia aminte că numărul de geamantane specificat pentru fiecare mașină este indicat condițional. „Un geamantan” se referă de obicei la o geantă de mână generală. Dacă iei o mașină pentru cel puțin 5 pasageri, este mai ieftin și mai convenabil să iei două mașini de aceeași clasă standard, decât una mai mare.
 • Dacă călătorești cu copii, nu uita să rezervi și un scaun de siguranță pentru copil. Deși costă în plus , amenzile pentru lipsa acestuia pot fi mult mai scumpe. De asemenea, un bilet normal de avion îți permite să cari un scaun de copil fără taxă (contactați compania de zboruri pentru informații mai clare). În plus, poți cumpăra oricând propriul scaun pentru copil când ajungi la destinație.
 • Dacă vei folosi un ferry sau treci granița cu mașina închiriată, citește cu atenție condițiile de închiriere ale furnizorilor. S-ar putea ca o companie să fie de acord cu trecutul graniței, iar alta să aprobe doar ferry-ul. În plus, dacă cumperi bilete pentru ferry, anunță compania în avans, așa că îți vor putea spune numărul mașinii pe care o vei închiria.
 • Ai mereu grijă la Politica Combustibiulului. Nu mereu opțiunea „ridică plin și returnează gol” este avantajoasă. Nu te grăbi să faci plinul de la un furnizor pe o insulă mică sau dacă închiriezi doar pentru câteva zile. S-ar putea să nici nu ai când să folosești atât combustibil.
 • Ia în considerare diferitele tipuri de ridicare. Cel mai convenabil este întâlnirea. Alegând această opțiune, nu trebuie să te stai la o coadă sau să mergi cu valizele după tine prin mijloace de transport comun. Te vei întâlni în afara terminalului și vei găsi mașina în parcare. În plus, închirierile prin intâlnire sunt mai ieftine decât cele cu ghișeu la aeroport, deoarece nu includ alte taxe.
 • Niciodată nu neglija taxa de exces. În cele mai multe cazuri, vei fi nevoit să lași o sumă la timpul închirierii (vezi întrebarea despre taxa de exces și reducerea ei), dar de obicei poți asigura acea sumă sau să cumperi reducerea taxei de exces. Fii atent la valoarea sumei, este posibil ca prețul închirierii să fie mic, dar taxa de exces să fie foarte mare sau invers. Trebuie întotdeauna să iei în considerare prețul total.
 • Trebuie mereu să specifici țara de rezidență corectă deoarece poate avea efect la prețul închirierii sau și la refuzul acesteia. De obicei pentru cetățenii SUA, prețurile listate nu includ CDW și TP. Dacă nu ești din SUA și iei o astfel de închiriere, s-ar putea să fii neplăcut surprins de nevoia managerului de a cumpăra asigurare, fiindcă este obligatorie.

Prețuri pentru închirieri SUV în East London Aeroport (ELS)

Mini Economy Full Size Lux Van SUV Exotic
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
de la 13 EUR de la 16 EUR de la 41 EUR de la 31 EUR de la 27 EUR de la 31 EUR
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
de la 13 EUR de la 16 EUR de la 41 EUR de la 48 EUR de la 27 EUR de la 34 EUR
Europcar
Europcar
de la 16 EUR de la 23 EUR de la 30 EUR de la 39 EUR
Firefly
Firefly
de la 14 EUR de la 17 EUR de la 47 EUR de la 47 EUR de la 60 EUR de la 39 EUR
Hertz
Hertz
de la 19 EUR de la 21 EUR de la 48 EUR de la 48 EUR de la 51 EUR de la 40 EUR
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
de la 17 EUR de la 18 EUR de la 50 EUR de la 54 EUR de la 42 EUR de la 40 EUR
Budget Car Rental
Budget Car Rental
de la 15 EUR de la 12 EUR de la 53 EUR de la 53 EUR de la 31 EUR de la 44 EUR
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
de la 14 EUR de la 22 EUR de la 36 EUR de la 46 EUR
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
de la 17 EUR de la 20 EUR de la 72 EUR de la 33 EUR de la 46 EUR
First Car Rental
First Car Rental
de la 17 EUR de la 18 EUR de la 56 EUR de la 82 EUR de la 47 EUR de la 48 EUR de la 157 EUR
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
de la 14 EUR de la 27 EUR de la 59 EUR de la 59 EUR de la 32 EUR de la 60 EUR

Locații închirieri SUV lângă Bhisho

Inchirieri auto SUV în aeroporturi apropiate

Inchirieri auto SUV în orașe apropiate

Închirieri lângă Bhisho

Locații de inchiriat în aeroporturile apropiate

Locații de inchiriat în cele mai apropiate orașe

De ce să închiriezi cu BOCUBO

 • Compară prețurile rapid și ușor
 • Cele mai bune prețuri
 • Fără taxe ascunse
 • Fără taxă de anulare
 • Serviciu clienți 24/7
 • Asigurare accesibilă
 • Asistență pentru defecțiuni
 • Oferte ieftine lângă dvs. în aplicație

Recenzii

10%
5%
15%

Economisește timp și bani!

Compară oferte de închiriat de la toți furnizorii în Bhisho Prețuri ieftine de închiriat de la SUV