Katumaasturi -vuokraus Bhisho

10
00
10
00
Katumaasturi -vuokraus Bhisho

Katumaasturi -vuokraus Bhisho

Paras vuokra-auto Bhisho, Etelä-Afrikka. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Katumaasturi-autovuokraus kohteessa Bhisho

Bhisho autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Katumaasturi -luokan autot ovat suosittuja kohteen Bhisho asiakkaille. Halvin Katumaasturi -luokan auto on Nissan Qashqai Dollar Car Rental -vuokraamolta kohteessa Bhisho. Sen hinta on alkaen 31,49 €/päivä.

  Etelä-Afrikka:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Europcar -vuokraamoilta kohteessa Bhisho on Ford Fiesta, hinnalla 23,44 €/päivä

  Säästö -luokassa suosituin malli on Ford Fiesta. Sen hinta on alkaen 11,55 €/päivä Budget Car Rental -vuokraamolta, jonka arvostelu on 0/10, + käyttäjäarvostelun perusteella.

  Halvin vuokra-auto kohteessa Bhisho on Hyundai i10 Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 10,61 €/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 2000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 8/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Katumaasturi-autovuokraushinnat kohteessa East London Lentoasema (ELS)

Mini Säästö Täysikokoinen Luksus Pakettiauto Katumaasturi Eksoottinen
Dollar Car Rental
Dollar Car Rental
alkaen 13 € alkaen 16 € alkaen 41 € alkaen 31 € alkaen 27 € alkaen 31 €
Thrifty Car Rental
Thrifty Car Rental
alkaen 13 € alkaen 16 € alkaen 41 € alkaen 48 € alkaen 27 € alkaen 34 €
Europcar
Europcar
alkaen 16 € alkaen 23 € alkaen 30 € alkaen 39 €
Firefly
Firefly
alkaen 14 € alkaen 17 € alkaen 47 € alkaen 47 € alkaen 60 € alkaen 39 €
Hertz
Hertz
alkaen 19 € alkaen 21 € alkaen 48 € alkaen 48 € alkaen 51 € alkaen 40 €
SIXT Rent A Car
SIXT Rent A Car
alkaen 17 € alkaen 18 € alkaen 50 € alkaen 54 € alkaen 42 € alkaen 40 €
Budget Car Rental
Budget Car Rental
alkaen 15 € alkaen 12 € alkaen 53 € alkaen 53 € alkaen 31 € alkaen 44 €
Tempest Car Hire
Tempest Car Hire
alkaen 14 € alkaen 22 € alkaen 36 € alkaen 46 €
Bidvest Car Rental
Bidvest Car Rental
alkaen 17 € alkaen 20 € alkaen 72 € alkaen 33 € alkaen 46 €
First Car Rental
First Car Rental
alkaen 17 € alkaen 18 € alkaen 56 € alkaen 82 € alkaen 47 € alkaen 48 € alkaen 157 €
AVIS Car Rental
AVIS Car Rental
alkaen 14 € alkaen 27 € alkaen 59 € alkaen 59 € alkaen 32 € alkaen 60 €

Katumaasturi-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Bhisho

Katumaasturi-autovuokraus lentokentiltä

Katumaasturi-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Bhisho

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

 • Nopea ja helppo autonvuokraushintojen vertailu
 • Parhaat autonvuokraushinnat
 • Ei piilotettuja maksuja debitillä, luotolla tai käteisellä
 • Ilmainen peruutus tai muutos
 • 24/7 asiakaspalvelu
 • Edullinen vakuutus autonvuokraukselle
 • Vika-apu
 • Halpa autonvuokraus lähellä minua sovelluksella

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Bhisho. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Katumaasturi