Vuokraus -autonvuokraus Prague Main Railway Station

10
00
10
00
Vuokraus -autonvuokraus Prague Main Railway Station

Vuokraus -autonvuokraus Prague Main Railway Station

Paras vuokra-auto Prague Main Railway Station, Tšekin tasavalta. Ei piilotettuja maksuja. Ilmainen peruutus

Pakettiauton Vuokraus Prague Main Railway Station

BUDGET kohteessa Prague Main Railway Station
BUDGET
BUDGET
7.6
/10
Todella hyvä
7.9
/10
Rahalle vastinetta
8.5
/10
Puhtaus
7.3
/10
Palvelu vuokraustiskillä
6.6
/10
Auton hakeminen
7.6
/10
Auton jättäminen
Perustuu 1000+ asiakasarvosteluun

Prague Main Railway Station autonvuokrausvinkit

Yleensä on helpompaa vuokrata auto noudattaen seuraavia ohjeita:

 • Päätä, mitä tarvitset.

  Vuokraus -luokan autot ovat suosittuja kohteen Prague Main Railway Station asiakkaille. Halvin Vuokraus -luokan auto on Peugeot 5008 Budget Car Rental -vuokraamolta kohteessa Prague Main Railway Station. Sen hinta on alkaen 70,97 $/päivä.

  Jos haluat vuokrata Vuokraus -luokan auton parhaiten arvostellusta vuokraamista kohteesta Prague Main Railway Station, katso Budget Car Rental -vuokraamosta. Autovuokraamoita arvosteli 1000+ asiakasta 7.6/10 keskimääräisellä arvosanalla. Vuokraus auton Budget Car Rental Prague Main Railway Station kanssa mahdollisimman edulliseen hintaan on Peugeot 5008. Se maksaa noin 70,97 $ päivässä.

  Budget Car Rental -vuokraamoilla on suurin asiakasarvosana kohteessa Prague Main Railway Station keskimääräisellä arvosanalla 7.6/10, joka perustuu 1000+ asiakasarvosteluun. Halvin ajoneuvo Budget Car Rental on Skoda Citigo Mini -luokasta 18,80 $/päivä.

  Tšekin tasavalta:n suosituimman vuokrausluokan, Säästö -luokan, halvin auto Budget Car Rental -vuokraamoilta kohteessa Prague Main Railway Station on Volkswagen Polo, hinnalla 20,04 $/päivä

  Halvin vuokra-auto kohteessa Prague Main Railway Station on Skoda Citigo Budget Car Rental -vuokraamolta. Sen hinta on vain 18,80 $/päivä. Budget Car Rental -vuokraamon arvosteli 1000+ asiakasta keskimääräisellä arvosanalla 7.6/10.

 • Valitse haku- ja palautusaika sopivasti.

  Jos haluat säästää rahaa, valitse haku- ja palautusajaksi sama aika. Autovuokraamot ottavat maksun täyden päivän hinnan, joten 25 tunnin vuokrauksesta maksat täydet kaksi päivää (48h) ja 74 tunnin vuokrasta maksat 96 tunnin (4 päivän) vuokran.

 • Kun valitset autoa, sinun pitää päättää kuinka monta matkustajaa matkustaa autossa. Huomioi, että autoon mahtuvien matkalaukkujen määrä on merkitty autokohtaisesti. Yksi matkalaukku yleensä tarkoittaa käsilaukkua tai tavallista käsitavaraa. Jos vuokraa auton yli viidelle hengelle, on monesti halvempaa ja järkevämpää varata kaksi tavallisen vuokrausluokan autoa kuin että varaisi moni-istuimisen ajoneuvon.
 • Jos matkustat lasten kanssa, älä unohda varata lastenistuinta lapsellesi. Vaikka lastenistuimen vuokraus saattaa maksaa paljon , sakot lastenistuimen käyttämättömyydestä maksavat huomattavasti enemmän. Huomaa myös, että tavallinen lentolippu antaa pitää lasteinstuimen mukana ilmaiseksi (lisätietoja saat ottamalla yhteyttä lentoyhtiöön). Lisäksi voit aina ostaa oman lastenistuimen lähimmästä tavaratalosta saavuttuasi kohteeseen.
 • Jos aiot käyttää lauttaa tai ylittää rajan vuokra-autolla, lue vuokrauksen ehdot tarkasti usealta vuokraamolta. Saattaa olla mahdollista, että toinen vuokraamo antaa mennä rajan yli toiseen maahan ja toinen vuokraamo antaa matkustaa lautalla. Lisäksi, jos olet suunnittelemassa lauttalipun ostamista, ilmoita autovuokraamolle se etukäteen ja he kertovat vuokra-auton rekisterinumeron.
 • Huomioi aina polttoaine-ehdot. Aina tankki täynnä hakeminen ja tyhjänä palauttaminen ei ole paras vaihtoehto. Älä kiirehdi ja osta täyttä tankkia vuokraamosta pienellä saarella tai jos vuokraat auton muutamaksi päiväksi. Et välttämättä tarvitse kaikkea ostamaasi polttoainetta.
 • "Harkitse eri hakutapoja. Tavallisin tapa hakuun on Meet & Greet. Valitsemalla tämän vaihtoehdon vuokraamolta, sinun ei tarvitse seistä jonossa tai mennä matkalaukkujesi kanssa bussilla autovuokraamolle. Sen sijaan auto tuodaan sinulle terminaalin uloskäynnille nimelläsi ja vuokraamon nimellä, ja vuokra-autosi odottaa parkkipaikalla. Lisäksi Meet & Greet -vaihtoehdot ovat usein halvempia vuokraamoilla, joilla on vuokraustiski lentokentällä, sillä lentokenttälisää ei lisätä vuokrahintaan. "
 • Älä koskaan laiminlyö ylimääräisiä maksuja. Useimmissa tilanteissa joudut antamaan pantin vuokraushetkellä (katso meidän UKK lisämaksuista ja lisämaksujen vähentämisestä, mutta voit yleensä vakuuttaa tämän pantin tai maksaa lisämaksujen vähennyksen. Huomioi aina pantin määrä. On mahdollista, että vuokrahinta on halpa, mutta lisämaksut ovat kalliit tai toisinpäin. Huomioi aina koko summa, älä pelkästään auton vuokraa.
 • Sinun pitää aina määrittää oikea asuinmaa sillä se saattaa vaikuttaa vuokrauksen hintaan tai hyväksymiseen. Yleensä USA:n kansalaisille listatut hinnat eivät sisällä CDW eikä TP. Jos olet Yhdysvalloista ja vuokraat auton, saatat joutua epämielyttävästi ostamaan vakuutuksen autolle, sillä se on pakollinen.

Vuokraus-autovuokrauspaikat lähellä kaupunkia Prague Main Railway Station

Vuokraus-autovuokraus lentokentiltä

Vuokraus-autovuokraus lähikaupungeissa

Autonvuokraus lähellä kaupunkia Prague Main Railway Station

Autonvuokrauspaikat lähilentokentillä

Autonvuokraus rautatieasemilta

Autonvuokrauspaikat lähikaupungeissa

 • Praha 1.16 km / 0.72 mi

Most Popular car groups near Prague Main Railway Station

Minivan rental at Prague Main Railway Station

van picture
For traveling a large company of 7, 8, or more people recommend renting a cheap minibus. Before you rent a 9-seater bus, make sure that in the country where the minibus is not needed to be rented for a special driver service to manage the 9th local bus.
 • Opel Vivaro 8 Places | 3 Bags
 • Mercedes Viano 8 Places | 3 Bags

7 seater car rental at Prague Main Railway Station

van picture
Seven-country cars are cars in which up to 7 passengers can fit. These cars include small minivans, all-wheel drive SUVs and other similar cars. The biggest is suitable for traveling a large family or company
 • Mercedes Vito 7 Places | 1 Bags
 • Mercedes V Class 7 Places | 3 Bags

9 seater car rental at Prague Main Railway Station

van picture
9 seat people carrier
 • Opel Vivaro 9 Places | 4 Bags

Miksi vuokrata auto sivustolta BOCUBO

Arvostelut

10%
5%
15%

Säästä aikaa, säästä rahaa!

Vertaa autonvuokraustarjouksia kohteesta Prague Main Railway Station. Halvat hinnat autonvuokraan myyjältä Vuokraus