Varevogn Biludlejning Prague Main Railway Station

10
00
10
00
Varevogn Biludlejning Prague Main Railway Station

Varevogn Biludlejning Prague Main Railway Station

Bedste udlejningsbiler i Prague Main Railway Station , Tjekkiet. Ingen skjulte gebyrer. Gratis afbestilling

Lej Varevogn Prague Main Railway Station

BUDGET i Prague Main Railway Station
BUDGET
BUDGET
7.6
/10
Meget god
7.9
/10
Samlet værdi for pengene
8.5
/10
Renlighed
7.3
/10
Service ved udlejningsskranke
6.6
/10
Afhentningsprocess ved biludlejning
7.6
/10
Returprocess ved biludlejning
Baseret på 1000+ kundeanmeldelser

Prague Main Railway Station biludlejningsråd

Normalt er det nemt at få en lejebil ved at overholde følgende:

 • Beslut præcis, hvad du har brug for.

  Varevogn-biler bliver ofte reserveret af vores kunder i Prague Main Railway Station. Den billigste Varevogn-bil tilbydes af Peugeot 5008 fra Budget Car Rental i Prague Main Railway Station. Dens pris starter fra 70,97 US$ pr. dag.

  Hvis du vil leje en Varevogn-bil fra den højest vurderede udbyder i Prague Main Railway Station, skal du kigge på Budget Car Rental. Denne biludlejningsudbyder er blevet anmeldt af 1000+ kunder med en gennemsnitlig score på 7.6/10. Varevogn-bilen fra Budget Car Rental i Prague Main Railway Station med den lavest mulige pris er Peugeot 5008. Den koster dig omkring 70,97 US$ pr. dag.

  Budget Car Rental er biludlejningsfirmaet med højeste kundebedømmelse i Prague Main Railway Station med en gennemsnitlig score på 7.6/10 baseret på mere end 1000+ kundeanmeldelser. Den billigste bil fra Budget Car Rental er Skoda Citigo fra Mini biludlejningsklassen til 18,80 US$ pr. dag.

  Hvad angår den mest populære biludlejningsgruppe i Tjekkiet, som er Økonomi, den billigste bil fra Budget Car Rental i Prague Main Railway Station er Volkswagen Polo, prissat til 20,04 US$ pr. dag.

  Den billigste lejebil i Prague Main Railway Station er Skoda Citigo fra Budget Car Rental. Dens pris er kun 18,80 US$ pr. dag. Budget Car Rental er blevet anmeldt af mere end 1000+ kunder med en gennemsnitlig score på 7.6/10.

 • Vælg afhentnings- og returdato og korrekt tid

  Hvis du vil spare nogle penge, skal du vælge den samme afhentnings- og returtid. Biludlejningsfirmaer tager penge for en hel dags leje, så hvis du lejer en bil i 25 timer, betaler du for 48 timers (to fulde dage) udlejning, og for 74 timer vil du betaler for 96 timers (fire fulde dage) leje.

 • Når du vælger en bil, skal du bestemme, hvor mange passagerer der skal rejse sammen med dig og hvor meget bagage du vil have i bilen. Bemærk, at antallet af kufferter, der er angivet for hver bil, er betinget. En kuffert henviser normalt til en håndtaske til standard håndbagage. Hvis du lejer en bil til mere end 5 passagerer, er det ofte billigere og mere praktisk at leje to biler i standard biludlejningsklassen, i stedet for et flerpersoners køretøj.
 • Hvis du rejser med børn, glem ikke at booke et barnesæde til dit barn. Selvom barnesæder kan koste en betydelig sum penge , bøderne for ikke at have et barnesæde kan koste mere end prisen for leje af et barnesæde. Bemærk også, at en almindelig flybillet normalt giver dig mulighed for at bære et barnesæde gratis (kontakt dit flyselskab for mere præcise oplysninger). Derudover kan du altid købe din eget barnestol i nærmeste supermarked efter ankomsten
 • Hvis du vil rejse med en færge eller krydse en landegrænse med din udlejningsbil, skal du læse lejebetingelserne for flere udbydere meget omhyggeligt. Det er muligt, at et biludlejningsfirma giver mulighed for at krydse grænsen til det nødvendige land, og et andet selskab tillader at bruge færgetransport til din udlejningsbil. Hvis du planlægger at købe billetter til en færge, skal du desuden oplyse biludlejningsselskabet om det på forhånd, så de kan fortælle dig nummeret på den bil, du vil leje.
 • Vær altid opmærksom på brændstofpolitikken. Det er ikke altid at afhente fuld og returnere tom muligheden er fordelagtig. Lad være med at skynde dig at købe fuldtanksløsningen fra en biludlejningsleverandør på en lille ø eller hvis du kun lejer en bil i et par dage. Det kan vise sig, at du ikke vil kunne bruge alt det købte brændstof
 • Overvej forskellige afhentningstyper. Den mest praktiske afhentningstype er Meet & Greet. Ved at vælge en biludlejning med en sådan mulighed, behøver du ikke at stå i kø eller gå med din kufferter til en bus for at komme til din biludlejning. I stedet vil du blive mødt nær udgangen fra din terminal med et skilt med dit navn eller biludlejningsselskabets navn, og din bil vil vente på dig på parkeringspladsen. Derudover er biludlejning med Meet & Greet-muligheden normalt billigere end biludlejning fra virksomhederne med udlejningsskranke i lufthavnen, fordi de ikke inkluderer lufthavnsgebyret i lejeprisen.
 • Forsøm aldrig det overskydende gebyr. I de fleste tilfælde bliver du nødt til at betale et depositum på tidspunktet for udlejningen (se vores Ofte Stillede Spørgsmål om Overskydende Gebyr og Overskydende Gebyrreduktion, men du kan normalt forsikre dette depositum eller købe Overskydende Gebyrreduktionen. Vær altid opmærksom på størrelsen af denne indbetaling, da det er muligt, at lejeprisen er lav, mens det overskydende gebyr er meget høj eller omvendt. Du bør altid overveje det samlede beløb, og ikke kun biludlejningsprisen.
 • Du bør altid angive korrekt opholdsland, fordi det kan ændre prisen på leje eller endda afvisning af biludlejning. For bilister med amerikansk statsborgerskab inkluderer de angivne priser normalt ikke CDW og TP. Hvis du ikke er fra USA og køber sådan udlejning, kan du blive meget ubehageligt overrasket over lederens krav om at købe forsikring, da biludlejningsforsikring er obligatorisk.

Varevogn biludlejningssteder i nærheden af Prague Main Railway Station

Varevogn biludlejning i lufthavne i nærheden

Varevogn biludlejning i nærmeste byer

Biludlejning nær Prague Main Railway Station

Biludlejningssteder i nærmeste lufthavne

Biludlejninger på togstationer

Biludlejningssteder i nærmeste byer

 • Prag 1.16 km / 0.72 mi

Most Popular car groups near Prague Main Railway Station

Minivan rental at Prague Main Railway Station

van picture
For traveling a large company of 7, 8, or more people recommend renting a cheap minibus. Before you rent a 9-seater bus, make sure that in the country where the minibus is not needed to be rented for a special driver service to manage the 9th local bus.
 • Opel Vivaro 8 Places | 3 Bags
 • Mercedes Viano 8 Places | 3 Bags

7 seater car rental at Prague Main Railway Station

van picture
Seven-country cars are cars in which up to 7 passengers can fit. These cars include small minivans, all-wheel drive SUVs and other similar cars. The biggest is suitable for traveling a large family or company
 • Mercedes Vito 7 Places | 1 Bags
 • Mercedes V Class 7 Places | 3 Bags

9 seater car rental at Prague Main Railway Station

van picture
9 seat people carrier
 • Opel Vivaro 9 Places | 4 Bags

Hvorfor leje en bil med BOCUBO

Anmeldelser

10%
5%
15%

Spar tid, spar penge!

Sammenlign biludlejningstilbud fra all udbydere i Prague Main Railway Station Få billige priser for Varevogn biludlejning