Бусове Коли под наем Prague Main Railway Station

10
00
10
00
Бусове Коли под наем Prague Main Railway Station

Бусове Коли под наем Prague Main Railway Station

Най-добрите коли под наем в Prague Main Railway Station, Чешка република. Без скрити такси. Безплатно анулиране

Бусове под наем Prague Main Railway Station

BUDGET in Prague Main Railway Station
BUDGET
BUDGET
7.6
/10
Много добре
7.9
/10
Обща стойност за парите
8.5
/10
Чистота
7.3
/10
Обслужване на бюрото за наем
6.6
/10
Процес на вземане на автомобил под наем
7.6
/10
Процес на връщане на автомобил под наем
Въз основа на 1000 + отзиви на клиенти

Prague Main Railway Station коли под наем съвети.

Обикновено е много лесно да получите кола под наем, като спазвате следното:

 • Решете точно от какво се нуждаете.

  Автомобилите Бусове са широко резервирани от нашите клиенти в Prague Main Railway Station. Най-евтиният Бусове автомобил е представен от Peugeot 5008 от Budget Car Rental в Prague Main Railway Station. Цената му започва от 70,97 щ.д. на ден.

  Ако искате да наемете Бусове кола от най-високо оценената компания в Prague Main Railway Station, рябва да обърнете внимание на Budget Car Rental. Този доставчик на коли под наем бе прегледан от 1000+ клиенти със среден резултат от 7.6/10. Бусове колата от Budget Car Rental в Prague Main Railway Station с най-ниската възможна цена е Peugeot 5008. Ще ви струва около 70,97 щ.д. на ден.

  Budget Car Rental е компанията за коли под наем с най-висока оценка на клиентите в Prague Main Railway Station, с рейтинг средна оценка от 7.6/10, въз основа на 1000+ клиентски отзиви. Най-евтиното превозно средство от Budget Car Rental е Skoda Citigo от клас Малък с наем от 18,80 щ.д. на ден.

  Що се отнася до най-популярната група за коли под наем в Чешка република, която е Икономичен, най-евтината кола от Budget Car Rental в Prague Main Railway Station е Volkswagen Polo, на цена от 20,04 щ.д. на ден.

  Най-евтиният автомобил под наем в Prague Main Railway Station е Skoda Citigo от Budget Car Rental. Цената му е само 18,80 щ.д. на ден. Budget Car Rental е прегледана от 1000+ клиенти с средна оценка от 7.6/10.

 • Изберете правилно датата и часа за вземане и връщане

  Ако искате да спестите малко пари, изберете същото време за вземане и връщане. Компаниите за наем на автомобили вземат пари за цял ден на отдаване под наем, така че ако вземете кола за 25 часа, ще платите 48 часа (два пълни дни) за наем и 74 часа ще престои 96 часа (четири пълни дни) наеми.

 • Когато избирате кола, трябва да решите колко пътници ще пътуват с вас и колко багаж ще бъде поставен в колата. Обърнете внимание, че броят на куфарите, посочени за всяка кола, е условно обозначен. Един куфар обикновено се отнася за чанта за стандартен ръчен багаж. Ако наемате кола за повече от 5 пътника, често е по-евтино и по-удобно да наемете две коли от стандартния клас за наем на автомобили, вместо един многоместен автомобил.
 • Ако пътувате с деца, не забравяйте да резервирате детска предпазна седалка за вашето дете. Въпреки че наемането на детска седалка може да струва значителна сума, глобите за това, че нямате, може да струва повече от разходите за наемане на детска седалка. Също така имайте предвид, че обикновен самолетен билет обикновено ви позволява да носите детска седалка безплатно (свържете се с авиокомпанията за по-точна информация). Освен това, винаги можете да си купите собствено детско столче в най-близкия супермаркет след пристигането.
 • Ако искате да използвате ферибот или да пресечете границата на страната с вашата кола под наем, много внимателно прочетете Наемните условия на няколко търговци. Възможно е една компания за наем на коли да премине границата до необходимата държава, а друга компания да ви позволи да използвате фериботен транспорт за вашата кола под наем. Освен това, ако планирате да закупите билети за ферибот, уведомете предварително компанията за отдаване под наем на автомобили, тогава те могат да ви кажат номера на колата, която ще наемете.
 • Винаги обръщайте внимание на правилата за гориво. Не винаги опцията да вземете пълното и върнете празната опция е изгодно. Не бързайте да закупите пълния резервоар за гориво от доставчик на коли под наем на малък остров или ако наемете кола за няколко дни. Може да се окаже, че няма да можете да използвате всички закупени горива.
 • Помислете за различни типове pickup. Най-удобният тип pickup е Meet & Greet. Избирайки кола под наем с такава опция, няма да ви се налага да застанете на линия или да отидете с вашите куфари до автобусен транспорт, за да стигнете до мястото за наемане на кола. Вместо това ще бъдете посрещнати близо до изхода от терминала със знак с името си или името на компанията за наемане на автомобил, а колата ви ще чака на паркинга. Освен това, коли под наем с опцията Meet & Greet обикновено са по-евтини от автомобилните под наеми от компаниите с бюро за наем на летището, тъй като не включват летищната такса в наемната цена.
 • Никога не пренебрегвайте Excess fee. В повечето случаи ще трябва да оставяте депозит по време на отдаване под наем (вижте нашите често задавани въпроси, относно Excess fee) и намаляването на таксата за излишни такси), но обикновено можете да застраховате този депозит или да купите намалението на прекомерното таксуване. Размерът на този депозит е възможно да се понижи, но таксата за превишение да е много висока или обратното. Винаги трябва да обмисляте общата сума, а не само цената за наем на автомобил.
 • Винаги трябва да посочвате правилната резидентна държава, тъй като това може да се отрази до цената на наема или дори да доведе до отказ за наемане на автомобил. Обикновено за шофьори с американско гражданство изброените цени не включват CDW и TP. Ако не сте от САЩ и купите такъв наем, може да бъдете много неприятно изненадани от изискването на мениджъра да купите застраховка, тъй като застраховката за наем на автомобил е задължителна.

Бусове за коли под наем отдаване под наем наблизо Prague Main Railway Station

Бусове отдаване под наем в летищата наоколо

Бусове коли под наем в най-близките градове

Коли под наем в близост до Prague Main Railway Station

Наемане на автомобили в близките летища

Коли под наем в железопътни гари

Коли под наем в най-близките градове

Most Popular car groups near Prague Main Railway Station

Minivan rental at Prague Main Railway Station

van picture
For traveling a large company of 7, 8, or more people recommend renting a cheap minibus. Before you rent a 9-seater bus, make sure that in the country where the minibus is not needed to be rented for a special driver service to manage the 9th local bus.
 • Opel Vivaro 8 Places | 3 Bags
 • Mercedes Viano 8 Places | 3 Bags

7 seater car rental at Prague Main Railway Station

van picture
Seven-country cars are cars in which up to 7 passengers can fit. These cars include small minivans, all-wheel drive SUVs and other similar cars. The biggest is suitable for traveling a large family or company
 • Mercedes Vito 7 Places | 1 Bags
 • Mercedes V Class 7 Places | 3 Bags

9 seater car rental at Prague Main Railway Station

van picture
9 seat people carrier
 • Opel Vivaro 9 Places | 4 Bags

Защо да наемете автомобил с BOCUBO

Отзиви

10%
5%
15%

Спестете време, спестете пари!

Сравнете предложения за коли под наем от всички доставчици в Prague Main Railway Station. Вземете евтини цени за Бусове на Коли под наем