Kombija Najam auta Prague Main Railway Station

10
00
10
00
Kombija Najam auta Prague Main Railway Station

Kombija Najam auta Prague Main Railway Station

Najbolji najam auta na/u Prague Main Railway Station, Češka Republika. Bez skrivenih troškova. Besplatno otkazivanje

Najam Kombija Prague Main Railway Station

BUDGET u Prague Main Railway Station
BUDGET
BUDGET
7.6
/10
Vrlo dobro
7.9
/10
Ukupna vrijednost za traženi novac
8.5
/10
Čistoća
7.3
/10
Usluge unajmitelja
6.6
/10
Proces preuzimanja automobila
7.6
/10
Proces vraćanja automobila
Temeljeno na 1000 glasova i ocjena korisnika

Savjeti za najam automobila u Prague Main Railway Station

Obično, vrlo je jednostavno unajmiti automobil u skladu sa sljedećim:

 • Odlučite što vam uistinu treba

  Kombija su kategorija koja se često rezervira u Prague Main Railway Station. Najjeftini Kombija predstavlja Peugeot 5008 koju pruža Budget Car Rental u Prague Main Railway Station. Cijena kreće već od 70,97 USD po danu.

  Ako želite unajmiti Kombija od najbolje ocjenjenog iznajmljivača u Prague Main Railway Station, obratite pozornost na Budget Car Rental. Ovog iznajmljivača ocjenilo je 1000+ kupaca s prosječnom ocjenom 7.6/10. Kombija vozilo koje Budget Car Rental nudi u Prague Main Railway Station po najnižoj cijeni je Peugeot 5008. Cijena joj je oko 70,97 USD po danu.

  Budget Car Rental je tvrtka koja iznajmljuje automobile s najvišim rangom među kupcima u Prague Main Railway Station s prosječnom osjenom od 7.6/10, na temelju 1000+ ocjena i mišljenja korisnika. Najjeftiniji automobil od Budget Car Rental je Skoda Citigo iz Mini klase za 18,80 USD po danu.

  Za najpopularniji model automobila za najam u Češka Republika, Ekonomski, najjeftiniju cijenu pruža Budget Car Rental u Prague Main Railway Station za Volkswagen Polo, po cijeni od 20,04 USD po danu.

  Najjeftiniji najam u Prague Main Railway Station je za Skoda Citigo koju pruža Budget Car Rental. Cijena je samo 18,80 USD po danu. Budget Car Rental je ocijenilo 1000+ kupaca s prosječnom ocjenom od 7.6/10.

 • Ispravno odaberite datum i vrijeme preuzimanja i vraćanja.

  Ako želite uštedjeti nešto novaca, odaberite isto vrijeme preuzimanja i vraćanja. Tvrtke uzimaju novac za puni dan najma, stoga ako uzimate automobil na 25 sati, platit ćete za 48 (ili puna dva dana) najma, a 74 sata stajat će vas 96 sati (četiri puna dana) najma.

 • Kada birate automobil, trebali biste odlučiti koliko će osoba putovati s vama i koliko ćete prtljage smjestiti u svoj automobil. Imajte na umu kako je broj kofera specificiran za svaki automobil nužno naznačen. Jedan kofer obično se odnosi na ručnu torbu za standardnu ručnu prtljagu. Ako unajmljujete automobil za više od 5 putnika, češće je jeftinije i zgodnije unajmiti dva automobila standardne klase umjesto jednog s više sjedala.
 • Ako putujete s djecom, nemojte zaboraviti rezervirati auto sjedalicu. Iako bi ona mogla koštati određenu svotu novaca , kazne za ne posjedovanje iste moglo bi vas koštati puno više nego samo iznajmljivanje. Imajte na umu kako mnoge avio kompanije omogućuju da ponesete dječju sjedalicu bez dodatne naknade (kontaktirajte svoju avio kompaniju za više informacija). Dodatno, uvijek možete kupiti vlastiti auto sjedalicu u dućanu kada stignete.
 • Ako ćete koristiti trajekt ili prelaziti granicu s unajmljenim automobilom, pažljivo pročitajte Uvjete najma nekolicine iznajmljivača. Moguće je da jedna tvrtka dopušta prelaak granice do željene lokacije, a neke druge koriste transport za vaš unajmljeni automobil. Štoviše, ako planirate kupiti karte za trajekt, o tome obavijestite unaprijed svog iznajmljivača, tada će vam reći sve potrebne informacije.
 • Uvijek obratite pažnju na Politiku o gorivu. Nije uvijek bolja opcija preuzimanja automobila s napunjenim rezervoarom, a vraćanja s praznim. Nemojte žuriti kupovati pun rezervoar ili gorivo od manjeg iznajmljivača, posebice u manjim mjestima, ako ćete automobil unajmiti samo na par dana. Ispostavit će se da nećete moći iskoristi gorivo koje ste platili
 • Razmotrite različite tipove preuzimanja vozila. Najjednostavniji tip je Nađi se i Pokupi. Biranjem automobila s takvom opcijom, nećete morati stajati u redovima ili putovati autobusima sa svojim koferima kako biste došli do lokacije preuzimanja vozila. Umjesto toga, samo se nađete blizu izlaza s terminala, potpišete se i automobil će vas čekati na parkiralištu . Štoviše, najam automobila s ovim opcijom obično je jeftiniji nego kod onih koji iznajmljuju automobile u samoj zračnoj luci budući da u cijeni najma ne uključuju pristrojbe zrače luke.
 • Nikad ne zanemarite naknadu za višak. U većini slučajeva, morat ćete u vrijeme najma ostaviti polog (pogledajte naša Često postavljena pitanja o smanjenu Naknade na višak), ali uvijek možete osigurati ovaj polog ili kupiti smanjenje naknade. Uvijek pripazite na iznos tog pologa, moguće je da je cijena najma niska, ali je polog visok i slično. Uvijek uzimajte u obzir ounu cijenu, ne samo cijenu najma.
 • Uvijek specificirajte ispravnu Državu boravišta jer može rezultirati razlikama u cijeni ili čak odbijanjem zahtjeva. Obično za vozače državljane SAD-a, uključene cijene ne uključuju CDW i TP. Ako niste iz USA i kupujete takaj najam, možete se neugodno iznenaditi kada vas zatraže kupnju osiguranja budući da je ono obavezno.

Kombija lokacije najma automobila blizu Prague Main Railway Station

Kombija najam auta na obližnjoj zračnoj luci

Kombija najam auta u najbližim gradovima

Najam Auta blizu Prague Main Railway Station

Lokacije za najam auta u blizini zračnih luka

Najam Auta na kolodvorima

Lokacije za najam auta u najbližim gradovima

 • Prag 1.16 km / 0.72 mi

Most Popular car groups near Prague Main Railway Station

Minivan rental at Prague Main Railway Station

van picture
For traveling a large company of 7, 8, or more people recommend renting a cheap minibus. Before you rent a 9-seater bus, make sure that in the country where the minibus is not needed to be rented for a special driver service to manage the 9th local bus.
 • Opel Vivaro 8 Places | 3 Bags
 • Mercedes Viano 8 Places | 3 Bags

7 seater car rental at Prague Main Railway Station

van picture
Seven-country cars are cars in which up to 7 passengers can fit. These cars include small minivans, all-wheel drive SUVs and other similar cars. The biggest is suitable for traveling a large family or company
 • Mercedes Vito 7 Places | 1 Bags
 • Mercedes V Class 7 Places | 3 Bags

9 seater car rental at Prague Main Railway Station

van picture
9 seat people carrier
 • Opel Vivaro 9 Places | 4 Bags

Zašto unajmiti automobil s BOCUBO

Mišljenja korisnika

10%
5%
15%

Uštedite vrijeme i novac!

Usporedite cijene svih iznajmljivača na Prague Main Railway Station Ostvarite povoljne cijene kod Kombija iznajmljivača automobila