Luxus Autókölcsönzés Bournemouth Repülőtér Nemzetközi

4
okt
sze
2023
10
00
11
okt
sze
2023
10
00
Luxus Autókölcsönzés Bournemouth Repülőtér Nemzetközi

Luxus Autókölcsönzés Bournemouth Repülőtér Nemzetközi

Legjobb autókölcsönző helyek Bournemouth Repülőtér Nemzetközi (BOH), Egyesült Királyság. Nincsenek rejtett díjak. Ingyenes lemondás

Luxus bérlés Luxus bérlés Bournemouth Repülőtér Nemzetközi

KEDDY BY EUROPCAR in Luxus bérlés Bournemouth Repülőtér Nemzetközi
KEDDY BY EUROPCAR
KEDDY BY EUROPCAR
8.9
/10
Kiváló
8.8
/10
Teljes ár-érték arány
8.3
/10
Tisztaság
9.6
/10
Szolgáltatások a kölcsönzési portánál
9.4
/10
Autókölcsönzés elindítási folyamat
8.6
/10
Autókölcsönzés leállítási folyamat
5000+ felhasználó véleménye alapján

Bournemouth Repülőtér Nemzetközi autókölcsönző tippek

Általában egyszerűen bérelhető autó az alábbiak kitöltésével:

 • Döntse el, mire van szüksége.

  A Luxus kategóriájú autókat széles körben foglalják le ügyfeleink Bournemouth Repülőtér Nemzetközi-ban. A legolcsóbb Luxus kategóriájú autó Bournemouth Repülőtér Nemzetközi-ban a Mercedes E Class az Hertz Car Hire-tól. Az ára napi 207,64 USD-tól indul.

  Az Keddy-By-Europcar egy autókölcsönző cég, amely jelenleg a legtöbb felhasználói értékeléssel rendelkezik Bournemouth Repülőtér Nemzetközi, amelynek átlaga 8.9/10, 5000+ értékelés alapján. A legolcsóbb jármű az Keddy-By-Europcar-tól a Opel Corsa az Gazdaságos kategóriából, amely 20,97 USD / nap.

  A legnépszerűbb kategóriájú autó Bournemouth Repülőtér Nemzetközi a Ferdehátú, az Keddy-By-Europcar kezdő áraival a 21,60 USD már Fiat 500L-tól elérhető.

  Az Egyesült Királyság-ban, mint a legnépszerűbb kategóriájú autó a Közepes, az Keddy-By-Europcar Bournemouth Repülőtér Nemzetközi-ban kezdő áraival a Skoda Octavia már 29,52 USD-tól elérhető.

  Az Hertz Car Hire a leghíresebb autókölcsönző cég az Egyesült Királyság-ban (az átlagos értékelése 8.1/10, 2000+ értékelés alapján). A legolcsóbb Ferdehátú kategóriájú autó Bournemouth Repülőtér Nemzetközi-ban a Ford Focus, amely már 40,15 USD-tól elérhető.

  Közepes kategóriában, a legnépszerűbb model a Kia Ceed Estate. Az ára napi 50,94 USD -tól kezdődik az Hertz Car Hire-tól, melynek átlag értékelése 8.1/10, 2000+ értékelés alapján.

  A legolcsóbb autókölcsönzés Bournemouth Repülőtér Nemzetközi-ban a Opel Corsa az Keddy-By-Europcar-tól. Az ára csak napi 20,97 USD. Az Keddy-By-Europcar-t 5000+ ügyfél értékelte, átlagosan 8.9/10 értékkel.

 • Megfelelő módon válassza ki a felvétel és a leadás dátumát és idejét.

  Ha szeretne pénzt spórolni, válasszon egyforma felvételi és leadási időt. Az autókölcsönző vállalatok minden megkezdett napért felszámolják a bérleti díjat, így ha 25 órát szeretne csak bérelni, akkor is 48 órát (két teljes napot) fog fizetni, vagy például 74 óra esetén 96 óra (négy teljes nap) lesz a kölcsönzés költsége.

 • Az autóválasztásnál figyeljen arra, hogy hány személlyel megy majd és, hogy mennyi poggyász kerül az autóba. Ne feledje, hogy az egyes autókba helyezhető bőröndök számát feltétlenül jelezni fogják majd. Egy bőrönd általában egy hagyományos kézipoggyász méretére utal. Ha több mint 5 személy számára bérel autót, akkor gyakran olcsóbb és kényelmesebb, ha két gépkocsit kölcsönöz a standard autóbérlési kategóriából egy többüléses jármű helyett.
 • Ha gyermek(ek)kel utazik, ne felejtsen el a gyermekek számára gyermekbiztonsági ülést is foglalni. Bár a gyermekülések bérleti díjáért jelentős összeget fog fizetni , a bírság által kiszabható költség sokkal több lesz, mint a gyermekülések bérleti díjának a költsége. Azt is vegye figyelembe, hogy a rendszeres repülőjegy általában magában foglalja, hogy gyermekülést ingyen vigyen magával (további információért forduljon a légitársasághoz). Emellett az érkezés után mindig vásárolhat saját gyermekülést a legközelebbi szupermarketben.
 • Ha egy komppal szeretne utazni vagy egy országhatárt át szeretne lépni a bérautójával, akkor olvasson el több autókölcsönző bérleti feltételeit is. Lehetséges, hogy az egyik autókölcsönző cég megengedi a határátlépést a szükséges országba, egy másik vállalat pedig lehetővé teszi, hogy a bérelt autóhoz kompjáratot használjon. Ráadásul, ha jegyet szeretne vásárolni a kompra, értesítse erről az autókölcsönző céget is előre, akik akkor megmondhatják önnek a bérelni kívánt autó rendszámát.
 • Mindig figyeljen az üzemanyag-irányelvre. Nem mindig lehet felvenni teli tankkal az adott autót, van, hogy az üres tank opció az előnyös. Ne rohanjon le egy olyan autókölcsönzőt meggoldolatlanul, ahol teli tankkal bérelhet egyből autót, ha csak néhány napra kell. Előfordulhat, hogy nem is fog annyi üzemanyag kelleni.
 • Tekintse meg a különböző felvételi lehetőségeket is A legmegfelelőbb felvételi lehetőség a Meet & Greet. Az ilyen opcióval rendelkező autóbérlést választva nem kell sorban állnia a helyszínen, hanem a terminál kijáratánál találkozni fog majd az ön nevével és az autókölcsönző cég nevével ellátott jellel, az autója a parkolóban fogja várni, továbbá a Meet & Greet opció általában olcsóbb, mint a repülőtereken működő vállalatok autóbérlése, mivel itt a repülőtéri díjat nem tartalmazza a bérleti díj.
 • Soha ne hagyja figyelmen kívül a díjtöbblet sem. A legtöbb esetben a bérlet idején letétet kell hagynia (lásd a GYIK-et a túlfizetési díjról és Díjtöbblet csökkentéséről , de általában nem szükséges ezt megfizetni vagy pedig csökkenthető a díja. Mindig figyeljen erre, hisz lehetséges, hogy a bérleti díj alacsony, de a díjtöbblet nagyon magas vagy fordítva. Mindig figyelembe kell venni a teljes összeget, és nem csak az autókölcsönzés árát.
 • Mindig meg kell adnia a Helyes Tartózkodási Országot, mert az az autókölcsönzés bérleti díját nagyban befolyásolja, de akár meg is akadályozhatja azt. Általában az amerikai állampolgárságú gépjárművezetők esetében a felsorolt árak nem tartalmazzák a CDW biztosítást és TP. Ha nem az USA-ban tartózkodik és ott bérel autót, akkor bizony kellemetlen meglepetés lehet, de a biztosítást is kell vásárolni, mivel autókölcsönzési biztosítás kötelező.

Népszerű autócsoportok

Cheapest cars in Bournemouth Repülőtér Nemzetközi

Cheapest cars
Mercedes E Class Prémium
hertz
Car rental Bournemouth Repülőtér Nemzetközi Mercedes E Class
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
207,64 USD /day

Premium car rental at Bournemouth Repülőtér Nemzetközi

Premium
Mercedes E Class Prémium
hertz
Car rental Bournemouth Repülőtér Nemzetközi Mercedes E Class
5 Places | 5 Bags
Automatic transmission
Air Conditioning
Airport fee
207,64 USD /day

Luxus autókölcsönzési helyek Luxus bérlés Bournemouth Repülőtér Nemzetközi közelében

Luxus autókölcsönző helyek a repülőterek körül

Luxus autókölcsönző helyek a legközelebbi városokban

Autókölcsönzés Luxus bérlés Bournemouth Repülőtér Nemzetközi közelében

Autókölcsönző helyek a közeli repülőtereknél

Autókölcsönző helyek a vonatállomásoknál

Autókölcsönző helyek a legközelebbi városoknál

Autókölcsönző helyek a kikötőknél

Miért itt béreljen autót?BOCUBO

Vélemények

10%
5%
15%

Takarítson meg időt és pénzt!

Hasonlítsa össze az autókölcsönzési ajánlatokat minden szolgáltatótól itt: Luxus bérlés Bournemouth Repülőtér Nemzetközi. Olcsó autókölcsönzési árak a következőkre: Luxus